Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Sraz SP Morava 2016
Barbie
Carbone, tys mě tam napsal automaticky, aniž bys dal vědět jo? To víš, že Kubiczej dojede, i když už nehraji, tak se rád ožeru, stejně tam přes léto kalím furt :D Hlavně to zas nep**er, že vezmeš někoho jako Týnu :D
Chicago_Girl
Ráda bych dojela :D uvidíme jak to bude s časem, ale rozhodně bych o to nechtěla přijít Nemůžu Nemůžu Nemůžu Palec nahoru
CoRtEx
Kdo ví, jak to bude Pivo
Pandy
Citácia
Chicago_Girl napsal:

Ráda bych dojela :D uvidíme jak to bude s časem, ale rozhodně bych o to nechtěla přijít Nemůžu Nemůžu Nemůžu Palec nahoru

Taky jsme s Kikush přemýšleli, zda pojedem, ale uvidíme, podle toho kdo tam pojede...Máme ještě jednu tu akci, tak aby byly hlavně prachy, abysme nedopadli jako Tyna, a nevykalili tam klukum flasky :D Ještě celkem doba do srazu, může se všechno změnit Provrtám tě
Nosferatu
Citácia
_Steve-Man_ napsal:

Na SP už sice nehraju, ale rád bych se zúčastnil:D
Na 90% mě tam uvidíte.

PS: Nosferatu, nes*r mě a pojedeš taky, žádný výmluvy:D

Carbone, až budu mít čas napíšu ti SZ, mám pár dotazů.

To nejsou výmluvy.
U některých mi stačí že je vidím jen na serveru. :D
A na druhou stranu hráče, které chci poznat osobně poznám. Nedělá mi problém si někam zajet a s někým si domluvit. jazyk :D
Třeba k tobě můžu kdy budu chtít. :D Tak Samo Kubiczej, nemusím na sraz stačí se sním domluvit. :D
Takže já na sraz nejdu.. ;) Sraz si můžu udělat jen s hráči s kterýma chci. jazyk
I kill people and I like it
Pandy
Citácia
Nosferatu napsal:

Sraz si můžu udělat jen s hráči s kterýma chci. jazyk

Taky to tak vidím, a hlavně až budu bydlet na Moravě, tak si můžu udělat výlet kdykoliv, ono být někde třeba s hráči, které extra nemusím a oni mě, by nemuselo dopadnout dobře, takže sdílím tvůj názor, ale tebe bych taky ráda poznala a snad to vyjde třeba v létě ;)
Nosferatu
Citácia
werymex napsal:

Citácia
Nosferatu napsal:

Taky to tak vidím, a hlavně až budu bydlet na Moravě, tak si můžu udělat výlet kdykoliv, ono být někde třeba s hráči, které extra nemusím a oni mě, by nemuselo dopadnout dobře, takže sdílím tvůj názor, ale tebe bych taky ráda poznala a snad to vyjde třeba v létě ;)

Přesně tak Weru, na některé opravdu zvědavý nejsem, stačí mi na serveru. jazyk :D
Takže přesně jak říkáš, někdy v létě a je to. :D někde se sejdeme a nevidím problém. :D
Pandy
Citácia
Nosferatu napsal:

Citácia
werymex napsal:

Citácia
Nosferatu napsal:

Přesně tak Weru, na některé opravdu zvědavý nejsem, stačí mi na serveru. jazyk :D
Takže přesně jak říkáš, někdy v létě a je to. :D někde se sejdeme a nevidím problém. :D

Super Těším se Smile někdy jsou skromný akce lepší jak hromadný, kde je hodně lidí, tak stejně nepokecáš se všema pořádně, tak jo, tak v léte Pusa
LuKi_
Když si tak večer píšem s Matesem a ten mi pošle něco takového.. To si vážně nepamatuji, tak dojeďte :D :D :D
KLIK

(V levo Carbon, v pravo já) :D
img.tpx.cz/uploads/gpgifwcs.gif
Pandy
Citácia
LuKi_ napsal:

Když si tak večer píšem s Matesem a ten mi pošle něco takového.. To si vážně nepamatuji, tak dojeďte :D :D :D
KLIK

(V levo Carbon, v pravo já) :D

Tak už vím, že o nic nepřijdu , když tam nepojedu :D :D :D

P.S. ta Týna, ta mě stále překvapuje, že já se ještě divím...Tu mášNemůžu
Szelby
Tady se mění názory raz dva :D :D no zrovna Nosfeho bych tam rád vyděl osobně :D :D
Szelbovsky Cool
DubiikxP
Nazdárek, nejedete někdo z Liberce / Prahy / Pardubic? Chtěl bych se zúčastnit ale liberec je daleko no. 😪
Nosferatu
Citácia
Szelby napsal:

Tady se mění názory raz dva :D :D no zrovna Nosfeho bych tam rád vyděl osobně :D :D

Ale neuvidíš, protože mě někteří hráči ze SP opravdu nezajímají a ani osobně je poznat nechci. jazyk :D Jak už jsem psal, ty co poznat chci, tak není problém se domluvit a sejít se. jazyk
Sipoxx
Jestli mi dají ty papíry, tak dojedu a teoreticky budu mít místo v autě. (Pro holky i se spaním :*)
matok007
Ahojte chcel by som ísť aj ja chcel by som sa opýtať či ide niketo s blavy
carbon
Aktualizováno.. (doplněno datum konání) těšíme se na vás :D
Trefik
Poprosim presnu adresu kde sa to bude konať :D diky Smile
Zatox
Minulej rok byla fakt zábava :D až teda akorát na jednu nejmenovanou osobu (myslím, že každý víme o koho se jedná :D kdyby někdo náhodou nevěděl, tak jako nápovědu bych popsal charakter této osoby pouze dvěma slovy "dem*ntní pí*a" ), která si tam jen udělala ostudu jak sviňa, ale bylo jí to evidentně jedno, protože takové tupé ho-va-do jsem ještě v životě neviděl !! Nasraný :D ...
Takže se asi taky zúčastním, nenechám si tu srandu ujít Smile Jojo
fIoW
Asi dovalim, jde mi hlavně o to aby tam byl zatox, luki, carbon a szelby ostatní mě nezajímaj. :D
img.tpx.cz/uploads/horsedickgang.png
img.tpx.cz/uploads/Discord%20Banner%20Mandy.gif
Szelby
Hlásím účast :D
Szelbovsky Cool
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace