Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Restart RS o 80%
Suve
Citace
Tumik napsal:

Citace
Suve napsal:

Dal jsem ANO, ale lepší by byl restart RS celkově jak už tady psal smouky jinak to nemá cenu Jede jede mašinka

Jinak to nemá cenu? :D 20% už je minimum, to už tam skutečně nic neudělá.

No tak proč to nedat od nuly ? Pokud to myslíme stejně tak efekt bude stejný tak proč jen o 80% u 100% by mohla být větší motivace zakládat gangy jak pro začátečníky tak staré hráče.
Ruda
20% není rozdíl? Však 20% ze 100K je 20K a to je pořád dost demotivující když chce někdo zakládat gang(a že to není nereálné). Taky nechápu, proč nechceme 100% reformu? Na to by mě fakt zajímalo vyjádření zakladatele tohohle návrhu(nevim kdo to originálně vymyslel).
Pitras
Vy jste fakt mimo... Na serveru je jeden gang co má 100k zbytek nemá ani 75k RS. 80% z toho důvodu, že někteří si s tim i dali práci a věnovali tomu nějaké usilí aby najezdili nějaký ten RS, proto mi příjde trochu nefér aby všechny gangy měli mít hned od začátku stejně RS. Stejně vás nechápu, tady se zresetuje celkový RS o 80% a stejně vám to je málo, už se fakt zamyslete. Tak si raději hrajte v sra**ách. Mě to je už jedno.
Tom14
Souhlasim s tím co psal Pitras a i Tumik, někdo ten RS nahnal i před starým systémem
SmouKy_
Citace
TomCZe napsal:

Souhlasim s tím co psal Pitras a i Tumik, někdo ten RS nahnal i před starým systémem

Většinou za starého systému to najezdili hráči kteří už nehrajou (né všude) + představ si restart o 80%, nějaký gang má 200k rs a bude mít 40k, i to je pekelně hodně když se dříve ten rs nabíral hodně pomalu a teď se bude nabírat ještě pomaleji, takže podle mě reset 80% nic neřeší :D
Virus
I když se o gangy celkově vůbec nezajímám tak jsem dal ano, mám rád když je hra fér.
Geroj
Myslím že tejto generácii už nepomôže nič takže či 80% alebo 100%, nič sa nezmení a vždy sa najde niekto kto bude mať iný nazor alebo bude kvoli niečomu plakať.
MartiN
kedže je to tak že neni stále 50 rs za gr či pridane alebo odobrate tak gangy budu stať na mieste pretože ziskat rank + bude chvilu trvat
RuliiKkO
jj sem s tim
Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo. Boss

Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man.
BMBN
Urco souhlasim
God_Is_Back
Citace
mastr napsal:

Já dal NE, aby piloti, neztratili RS Smile, a jsem členem pilotů

Ty si to dorazil :D , aspon ked vam daju dole RS tak budete skôr na nule :D
cechyy
Souhlasím , když se kouknu na SP teď a co byla dříve.. v dnešní době každý dělá jen mise.. z těch nových hráčů co příjdou , mě příjde ,že jdou jen po penězích.. nic jinýho je nezajímá.. na SP by chtělo , aby se vrátily starý legendy co jezdily grka.. podle mě je to dobrý nápad a bude dobrý ! Smile Snížit RS a aby se dá se říct začalo od znova Smile Chce to udělat něco ,aby byly gangy součástí SP.. mě prostě příjde ,že každý jen dělá nudné mise a to je vše.. chce to nastartovat Smile Souhlasím 100% !!!
img.tpx.cz/uploads/cechypodpisvww.png
Szelby
Souhlas Správně
Szelbovsky Cool
Ruda
Vypadá to že jste asi nepochopili, jak jsem to myslel.
Proč si myslím že 100% reset by měl větší dopad? Protože jednoduše tohle chcete dělat proto, aby se začli vytvářet nové gangy. Ale podle mě je celkem logický z psychologický stránky věci, že lidi namotivuje asi 20x víc když pojedou všichni od znova než když tam hned budou gangy s 20K a 10K. Vy tu něčeho chcete dosáhnout, ale přijde mi že jste se vůbec nezamýšleli nad tím jaký to bude mít na hráče vliv.
Ale jako mě je to víceméně jedno, jen mě zajímalo jak jste o tom přemýšleli a vidím že moc ne.
Krowky
Pokial bude gang systém založený na naháňaní čísiel a rankov ktoré mimochodom často nehovoria nič o aktuálnej sile tak je akýkolvek zásah do toho iba riešenie dúsledkov a nie príčin ako tu už napísal Ruda. Síce sa to nateraz ako tak spraví ale o pár mesiacov sme zase tam kde teraz a potom čo? Zase reset alebo redukcia rešpektu o XY percent?
Pokial nebude gang systém postavený na dynamickom hodnotení podla aktuálnej sily tak logiky tie gangy čo sú tu dlhšie budú stále hore a ťažiť z histórie.
Ja osobne by som uprednostli dynamický systém rešpektu ktorý by bral do úvahy tento súčet:

Počet vyhraných GR z posledných 100 GR + Počet vyhraných GW z posledných 100 GW + aktuálny počet držaných území. To by vždy a navždy ukazovalo aktuálnu silu gangov a nikdy by žiadny gang nemohol už ťažiť z histórie.
Pitras
Upřímně, mě to je úplně jedno jestli je 80% nebo 100%. Jen mi tak připadá, že vy všichni tady jen brečíte a něco řešíte přitom nejste schopni podat smysluplný návrh.
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche
3 Hlasů
8%