Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

NOVÝ TOPIC - RESTART RS!
Ray_
čo tým chceš dosiahnuť ? Nič akurát znechutíš "vysoko postaveným gangom" chuť do hry.Prepáč ale ked sa určitú dobu konkrétne 2+/- roky. Dr... s nejakým gangom a zrazu reset? Myslím že je to dobrá pič.... Normálne mi napíš čo tým dosiahneš,nevidím v tom zmysel,nové gangy by boli schopné dobehnúť tie staršie ide len o zotrvanie a vačšina nových gangov dlho nevydrží lebo ich maju nejakí zabanovaní kk.. čiže zas to bude stále o tom istom donekončena sa budem ..... s gangom a stále príde nejak picino čo to resetne ? Potom to je o čom ? Radšej si resetni účet namiesto gangu Smile Podte do mna
Pitras
:D:D:D čekal jsem zrovna na tebe. Typ člověka, co se vyloženě klepe o každý RS, větší champtivec snad ani neexistuje. Jde vidět, že jako majitel vysokého gangu, konkrétně OD se to tady snažíš hned vyvrátit. Však máš TOP gang, v čem ti brání si to vybojovat znova? Můžeš být první znova, aspoň se ukáže kdo teď na to má. V gang systému je teď nehorázný bordel. O čem to je, že si gangy teď nahrabaly tisíce RS úplně zadarmo na free gang systému kde nemohli ani prohrát. Teďkom nové gangy nemají absolutně šanci už nic dohnat, je to absolutně bezvýznamné. Aktuálnín ranky ani neodpovídají kvalitě gangu, celé je to postavené na hlavu. Myslíš jen na svůj gang, aby sis udržel pozici, tady jsi to jasně prokázal. Dej si facku a zamysli se. Když se RS odečítal, jezdili jste GR jen s lehkými gangy aby jste náhodou neprohráli, na chvíli se změnily dodávky které dávaly RS, hned jste běželi jen po RS prakticky zdarma, potom se změnil gang systém kde se nedal prohrát RS, najednou jste jezdili úplně se všema. Divné? Já myslím že ne.
Opti
Citácia
Ray_ napsal:

čo tým chceš dosiahnuť ? Nič akurát znechutíš "vysoko postaveným gangom" chuť do hry.Prepáč ale ked sa určitú dobu konkrétne 2+/- roky. Dr... s nejakým gangom a zrazu reset? Myslím že je to dobrá pič.... Normálne mi napíš čo tým dosiahneš,nevidím v tom zmysel,nové gangy by boli schopné dobehnúť tie staršie ide len o zotrvanie a vačšina nových gangov dlho nevydrží lebo ich maju nejakí zabanovaní kk.. čiže zas to bude stále o tom istom donekončena sa budem ..... s gangom a stále príde nejak picino čo to resetne ? Potom to je o čom ? Radšej si resetni účet namiesto gangu Smile Podte do mna

Tak milé děti,tohle je přesně ten typ hráče,který vytasí svůj pláč jako mohutnou zbraň.K čemu ti bude být v gangu,který bude akorát pro smích,že vůbec nejezdí a hráči si musí prosit před nějakou komisí o práva na gangrace/gangtdm či území.Pokud je gang opravdu dobrý.Nebude mít žádný problém oddělit se od zbytku a ukázat to.Když bude vše od nuly.Všichni budou na stejném místě se stejnými možnostmi.Ty by sis měl raději resetovat mysl než sepíšeš další kravinu.
SmouKy_
Citácia
Ray_ napsal:

Třeba aby se ukázalo kdo je nejlepší, a né že máte gang 2 roky z toho všichni co u vás najezdili rs za starého systému tak odešli, a určitě když jste tak "dobří" tak to dokážete vytáhnout na špičku i po restartu ne ? Smile))
Nic lepšího než reset RS se pro gangy teď udělat nedá, proto souhlasím.
DangerRMV
Citácia
Ray_ napsal:

No jo, tady by ale člověk musel unést to, že gang není jenom o číslech gangu. Můžu pochopit u někoho ukojení, když se vidí, že je více respektu/ranku u nějakého z gangů vyšší než u jiného. Ale zde jde o to, jak napsal Pitras. Z resetování by mohlo přinést zase ty časy, které byly nejlepší pro nás pro všechny, mohli by se navrátit ti starší hráči, kteří do toho byly zapálení, že by se zase bojovalo znova o RS a všechno by bylo od začátku. Neznamená to, že když má teďka jeden gang více "bodů" než jiný, že je lepší. Momentální čísla dnešních gangů je jen zkreslující a vůbec nenapovídá tomu, že je ten gang lepší. Ty by si měl toto vzít všemi deseti, protože ty ... TAKOVÝ VELMI ZKUŠENÝ GANGAŘ, by si mohl pochopit, že je to rozumné. Myslíš, že jsi jediný kdo dře na gangu? Já, Pitras, Zeli, Jiry, Trepkin a ostatní, jsme přišli v minulosti o naše gangy. Dont Copy, Veni Vidi Vici, Liberty, Pain & Gain. Měli jsme tam velmi moc RS (to i celkově za všechny gangy) a vzdali jsme se snad toho? Ne. Po všech těch pádech s našima gangama jsme se vždy odhodlaly jít do toho znovu a založit vždy další gang a dařilo se nám jako teď. Tak tady prosímtě nedělej z toho takovou tragédii, že se začne dejme tomu od nuly a bude to fér pro všechny gangy.
Ray_
Ja sa klepem o RS oh mne vôbec nejde o RS ale skôr o to že som sa s tým sral 2 roky ale to ty asi nedokážeš pochopiť.Aha dodávky ? A bolo to zakázané ? Prečo by sme nemohli chodiť na dodávky,zato že vy ste dodávky nevedeli tak zato nemôžem.Na dodávkach išlo hlavne o spoluprácu a zbrane Smile Ty s tými dodávkami nikdy nedáš pokoj donekonečna jak obhratá platna.A zas Free RS tlieskam,neviem komu strny nahrabával RS si zabudol ? Kvôli tomu dostal aj ban až nie permu dalej kratoos, dokáž mi že som ho ako vravíš "nahrával" podlož to niečim SmileA ešte niečo Pitras stále píšeš že tebe o RS nejde a prečo si potom dal 1mld do rozpočtu aby ti vrátili RS ? Skúsím to aj ja možno to zaberie Smile)
Upravil Ray_ dňa 03.02.2016 16:54
Baseball
Citácia
Ray_ napsal:

Dobře si protiřečíš,
nejprve říkáš že 2 roky naháníš RS a pak že vás ty nové gangy doběhnou..

Jinak kompletní restart snad trochu srovná žebříček gangů.
Ray_
A nemôžu dobehnúť ? Najlepšie je to že sem píše niekto to gangom vôbec nerozumie a ešte ani v žiadnom nebol okrem deafult. "srovná" na kolko ? týžden ? 2 ?
Baseball
Nebyl jsem jen v defaultech, za aktuálního gang systému by to mohlo vydržet tak měsíc i déle.
SmouKy_
Citácia
Ray_ napsal:

A nemôžu dobehnúť ? Najlepšie je to že sem píše niekto to gangom vôbec nerozumie a ešte ani v žiadnom nebol okrem deafult. "srovná" na kolko ? týžden ? 2 ?

Možná by se to chtělo uklidnit a přestat sem tahat věci z minulosti které sem nepatří, ale když už jsme u toho tvůj gang už není TOP, určitě nemáte kvality jezdců ani sawnerů jako třeba HDL, a stejně máte nejvíce RS, proto lidé chtějí restart, aby se ukázalo kdo je nejlepší jelikož starý systém byl hodně špatný a šlo o to kdo to více nerdí Smile
Opti
Citácia
Ray_ napsal:

Myslím,že baseball má větší zkušenosti než ty skřete.Jsi klepačka o RS,která je na serveru jednou do měsíce a říká jen já udělal pro gang to,já gang budoval,já já já :D heheheee Čím víc sem budeš psát tyhle hovna ,tím víc budeš ještě pro smích a nemyslím tím jen ty ale i celý tvůj gang,který zde prezentuješ.
Upravil Opti dňa 03.02.2016 17:16
Pitras
Nebudu tady rozjíždět hádku mezi tvojím a mojím gangem. My jsme na tom RS asi vůbec nedřeli co? :D:D. Já dal miliardu za gang, na kterým jsme makali taky poměrně dlouho a kvůli dětinské chybě Panzera jsme o všechno přišli, takže zase pomlč když víš o tom velké kulové. Jestli si chceš o tom pokecat, nemám problém, ale ne tady v topicu.
Jiry
Ray, váš gang je slabej, 2x jsme vás doběhli od 500rs, ale pak přišlo vždy nějaké zrušení. Ty nejsi neobjektivní, protože víš že když přijde resetování RS tak ty a tvůj gang budete na dně, protože nemáte žádný jezdce, který jsme měli.
img.tpx.cz/uploads/rchldkk.png
Mikull
Neangažuju se v gang systému, ale souhlasím. Ovšem jak někteří dle mě správně podotkli je to (možná) chvilkové řešení. Nic nezaručí že se podobná situace nebude opakovat, sázím trenky že do roka jeden anonymní pawner do toho gang systému znovu zasáhne.
Ray_
Takže smouky píšeš tu o "kvalitných raceroch sawneroch atd" Chod na SP a najdi mi 5 sawnerov,racerov na úrovni ktorí su dobrí a bez gangu.
Caton ty vieš o mojej aktivite asi velké Hovno,hovna píšeš aj ty nielen ja Smile
Pitras okej napíš mi Smile
Jiry Napíš mi aj ty nechcem sa tu s tebou hádať.
Opti
Citácia
Caton ty vieš o mojej aktivite asi velké Hovno,hovna píšeš aj ty nielen ja

no kdykoli přijdu na server,tak raději píšeš do chatu než abys přijal GRno/GWno.Tím jsem myslel aktivitu.Hádat se tu s tebou nebudu,prostě se jen bezhlavě snažíš udržet respekt.Z mé strany vše.
Ruda
Souhlasím s mistrem.
Každopádně souhlas i s tímhle návrhem.
TimG
Súhlas.. Správně
Zawy
Nechápu, že vás ty tupé kecy jak jste lepší pořád baví. Vnucujte si to někomu jinému. Pokud vím, tady se řeší restart RS a ne kdo je lepší... Facepalm
.
Pitras
Citácia
Zawy_ napsal:

Nechápu, že vás ty tupé kecy jak jste lepší pořád baví. Vnucujte si to někomu jinému. Pokud vím, tady se řeší restart RS a ne kdo je lepší... Facepalm
.

+1, jenže jsou tu mozky kterým to nedochází Smile
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasov
19%
Skyrace
9 Hlasov
21%
Deathmatche