Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

/specgr ?
Suve
Citace
thorous napsal:

Citace
S0uky napsal:

Pochopte jednu věc, že pokud specujete vlastního, tak nemůžete vědět víc, než ví sám závodník..

nebudeš mít locknutou kameru, není na tebe vyvíjen tlak, takže máš dost času a prostoru na to, čeho si závodník nevšimne. Třeba pod mostem u bridge, CP se snaží vybrat zatáčku a předjet protivníkova cpčkaře, spectator budou koukat před tebe a přes skype / ts / blabla ... tě upozorní, že do tebe někdo jede čelo

To samé, když bloker jde bloknout nepřátelského blokera co blokuje jeho cpčkáře. Když nepřátelský bloker nebude koukat okolo sebe tak ho bloker chytne při blokování cpčkáře, ale takhle ho v pohodě objede jen, protože mu to někdo řekne.
S0uky
Citace
kinder napsal:

Citace
thorous napsal:

Citace
S0uky napsal:

Pochopte jednu věc, že pokud specujete vlastního, tak nemůžete vědět víc, než ví sám závodník..

nebudeš mít locknutou kameru, není na tebe vyvíjen tlak, takže máš dost času a prostoru na to, čeho si závodník nevšimne. Třeba pod mostem u bridge, CP se snaží vybrat zatáčku a předjet protivníkova cpčkaře, spectator budou koukat před tebe a přes skype / ts / blabla ... tě upozorní, že do tebe někdo jede čelo

jj když bych zrovna nejel jako závodník, tak bych si nevšiml toho, že do mě chce někdo nabourat třeba, ale když jen jako divák, tak nesleduju cestu, ale třeba protivníky.

Tak se máš ještě co učit, dobrej závodník sleduje jak cestu, tak okolí.
S0uky
Citace
Suve napsal:

Citace
thorous napsal:

Citace
S0uky napsal:

To samé, když bloker jde bloknout nepřátelského blokera co blokuje jeho cpčkáře. Když nepřátelský bloker nebude koukat okolo sebe tak ho bloker chytne při blokování cpčkáře, ale takhle ho v pohodě objede jen, protože mu to někdo řekne.

V druhý větě se motám už 5 minut a furt mi uniká smysl. :D
MegaBite
Citace
S0uky napsal:

Citace
kinder napsal:

Citace
thorous napsal:

Citace
S0uky napsal:

jj když bych zrovna nejel jako závodník, tak bych si nevšiml toho, že do mě chce někdo nabourat třeba, ale když jen jako divák, tak nesleduju cestu, ale třeba protivníky.

Píši v podmiňovacím způsobu, tudíž naznačuji jak by to vypadalo, kdybych to byl já. Já to zvládám, ale když to někdo nezvládá, tak se to dá skvěle zneužít u nějakého závodníka, co umí úplný hovno z GR.
thorous
Citace
S0uky napsal:

Citace
thorous napsal:

Citace
S0uky napsal:

Pokud vím, tak závodník nemá locknutou kameru, může se rozhlížet myškou, nebo jak to myslis? A co týče varování před čelem, tak to už je běžná praxe, že mě bloker upozorní na to, co dělá soupeřův bloker. Ano, můžou nastat situace, kde je moment překvapení výhodou, ale upřímně, to děje dost zřídka a než by závodník zareagoval, tak bůh ví, co se může stát.

Že ten co tě spectuje nebude mít locknutou kameru jenom na jezdce, ale bude se moc rozhlížet, měnit pohledy. Jasný, ale ve většině případu jsou CP a blok proti sobě, aby se celej závod drželi všichni 4 u sebe, to sem už dlouho neviděl :D A moment překvapení je pro mě jedna z nejdůležitějších věcí. Další příklad: Jedeš rally a pily se schová protivníkův bloker za barák, tvůj specter si dá pohled zhora a uvidí ho za tím barákem, dá echo CPčkařovi a ten ho objede. Už kapiš, o co mi jde?
S0uky
Citace
kinder napsal:

Citace
S0uky napsal:

Citace
kinder napsal:

Citace
thorous napsal:

Citace
S0uky napsal:

Píši v podmiňovacím způsobu, tudíž naznačuji jak by to vypadalo, kdybych to byl já. Já to zvládám, ale když to někdo nezvládá, tak se to dá skvěle zneužít u nějakého závodníka, co umí úplný hovno z GR.

Kdo to zvládá, dá si pozor. Kdo ne, tak k tomu ani nepotřebuješ pomoc přes spec.

Thorous:
Teď už to kapiš:D A přepínání pohledu nejde nijak zamezit?
Upravil/a S0uky dne 27.04.2016 20:43
Suve
Citace
S0uky napsal:

Citace
Suve napsal:

Citace
thorous napsal:

Citace
S0uky napsal:

V druhý větě se motám už 5 minut a furt mi uniká smysl. :D

https://vimeo.com/164457776
Chvátal jsem, ale i tak jsem se snažil ti aspoň natočit příklad. V téhle situaci by mi mohl nepřátelský bloker v pohodě dát čelo jen, protože jsem se nekoukal a outl by mě. Takových případů je dost a nemusí se zrovna jednat o out blok, ale i o bloky které můžou rozhodnout gr. Takže pokud by mě někdo specoval tak by mi v pohodě mohl říct, že mi jde dát nepřátelský bloker čelo a já bych se vyhnul. Prostě by ten spec akorát zvýhodňoval lidi co nečumí okolo sebe :D
S0uky
Ty by ses vyhnul, ale zároveň by ti cpckar ujel a o to přeci v tomto případě blokerovi blokujícího blokera jde. Aby uvolnil cestu. Takže to může být mínus, ale zároveň i plus.
Ragnar
Hej vy jste jak mentálové nebo co ?:D S0Uky jasně napsal, že SPECUJTETE JEDNOHO HR8ČE Z GANGU A VIDÁTE TO, CO ON, TAKZE KDYZ SE ZAVODNÁK PŘI GR PODRBE NA ZADKU TAK TO UVIDITE A NIC S TIM NEUDELATE, vtipny je jak se tu vyjadrujou lidi, co závod jeli jen na admin akci.
Ameli1
Citace
thorous napsal:

Že ten co tě spectuje nebude mít locknutou kameru jenom na jezdce, ale bude se moc rozhlížet, měnit pohledy. Jasný, ale ve většině případu jsou CP a blok proti sobě, aby se celej závod drželi všichni 4 u sebe, to sem už dlouho neviděl :D A moment překvapení je pro mě jedna z nejdůležitějších věcí. Další příklad: Jedeš rally a pily se schová protivníkův bloker za barák, tvůj specter si dá pohled zhora a uvidí ho za tím barákem, dá echo CPčkařovi a ten ho objede. Už kapiš, o co mi jde?

Citace
EGGY_ napsal:

Hej vy jste jak mentálové nebo co ?:D S0Uky jasně napsal, že SPECUJTETE JEDNOHO HR8ČE Z GANGU A VIDÁTE TO, CO ON, TAKZE KDYZ SE ZAVODNÁK PŘI GR PODRBE NA ZADKU TAK TO UVIDITE A NIC S TIM NEUDELATE, vtipny je jak se tu vyjadrujou lidi, co závod jeli jen na admin akci.

Ani jeden z vás nemá pravdu. Nijak tak spec nefunguje. Víc vám k tomu nepovím.

Každopádně při použití specu s camhackem by ten spec mohl fungovat úplně tak, jak si kdo bude přát, takže nějaké zamezení koukání okolo, specování někoho jiného a podobně nepřichází v úvahu. Sice by to nefungovalo bez omezení, protože po určité vzdálenosti přestane camhack vykreslovat, ale dalo by se to obejít.

Měním svůj názor ze souhlasu na NESOUHLAS.
Spec je admin příkaz, který mají přístupný pouze administrátoři a organizátoři. A ti všichni mají zákaz svoje pravomoci zneužívat, neboť jim z toho hrozí postih.

Po tomto, co jsem zde napsal si nemyslím, že tento návrh má nějakou budoucnost. Specem se dostanete do stejného virtualu, v kterém probíhá GR, tam si pak můžete dělat s camhackem co chcete. Normálně se nemáte jak do stejného virtualu dostat.
S0uky
Chápu, že je spec pro administrátory, ale ti ho potřebují k dělání své práce, v tomto případě jde pouze o zábavu, kde nemáš větší rozhled než na jednoho hráče a pokud budeš mít camhack, tak co se stane ? Budeš vidět o 3 hráče víc, tím líp pro natočení videa.

Ať si přijde kdokoli s camhackem, alespoň budou konečně pěkná videa z GR. Ale stále mi uniká důvod, proč by to potřeboval někdo zneužívat, když je to úplně zbytečný.

Například:
GR 2v2 - většinou o sobě všichni závodníci ví, takže je camhack zbytečný.
GR 3v3 - podobné 2v2, kde už je sice o 2 jezdce víc, ale na druhou stranu už je to 3v3, takže hráč co by byl navíc už může GR a nemusí se starat o camhack. A pokud by bylo víc hráčů online a tudíž někdo by se staral o camhack, tak co ? Může prozradit jednou za čas pozici na kterou si stejně závodník dává pozor i bez pomoci jiných. Teda v případě lepších jezdců.
GR 4v4 a víc - důvod, proč je camhack zbytečný je ten, že je to derby samo o sobě a pokud by do toho zasahoval ještě někdo s camhackem, tak si myslím, že by to byl chaos ještě větší.

Takže ve výsledku v camhacku vidím spíš plus, protože by se mohla tvořit pěkná videa. Než se zaobírat tím, jestli bloker stojí támhle nebo támhle, tohle není CSko, aby to fungovalo jako wallhack, jde o zábavu. Další důvod proč si myslím, že camhack je dost vedlejší důvod je ten, že si ho ještě někdo musí nainstalovat, spojit se na skype/ts a být online, když se jede GR. A takových moc neznám. Pokud by se k tomu odhodlal někdo z OD, kde mají dost lidí, tak při větším počtu lidí jezdíme stejně 4v4 a camhack může sloužit leda pro video.
Ameli1
To se nezlob, ale pokud si myslíš, že camhack poslouží k lepším videím, tak si rovnou můžete naplánovat jak kdo pojede a vždy v každé zatáčce si točit, ale na normálním gr to ten dojem z videa moc nevylepší. Kdežto dívat se na GR z libovolného oddálení, možná i z ptačího pohledu si myslím, že je daleko výhodnější.
Grizzly
Já s tím návrhem souhlasím, bylo to tu už tolikrát a vždy jsem souhlasil, nikdy mě ani nenapadl ten trik s camhackem, příjde mi i jako blbost že by to lidi dělali a i kdyby, tak si nějak zvláštně nepomůžou, jelikož bloker vždy dává echo svýmu CP. Já když byl admin tak jsem specoval GRka v jednom kuse a nikdy jsem v tom neviděl tyhle p**oviny co se tu řeší. Peace.
img.tpx.cz/uploads/ZabijaciSRO.png
Primer
Ja s návrhom súhlasimSprávně.Je to lepšie ako čakať...
S0uky
Díky Grizzly ! Konečně člověk, co chápe celou situaci.

Ameli, vypisuješ to tady, jak kdyby každý gang měl minimálně jednoho člověka s camhackem a perfektníma navigačníma schopnostma. Kolik takových lidí by to asi chtělo dělat.
thorous
přesunuto sem, není víc co řešit :D
fIoW
Vyjádřím se taky. S návrhem souhlasím. A to s tím, že ten kdo specuje by mohl kde co prozradit o blokeroj druhého gangu, tak ať. Stejně se jezdí jen furt ty a samé závody a všechny pozice jsou podle mě už okoukaný takže by mě stejně nic nepřekvapilo, kdybych se dozvěděl že je tam a tam, protože bych ho tam stejně čekal ..
img.tpx.cz/uploads/horsedickgang.png
img.tpx.cz/uploads/Discord%20Banner%20Mandy.gif
Ameli1
Citace
S0uky napsal:

Díky Grizzly ! Konečně člověk, co chápe celou situaci.

Ameli, vypisuješ to tady, jak kdyby každý gang měl minimálně jednoho člověka s camhackem a perfektníma navigačníma schopnostma. Kolik takových lidí by to asi chtělo dělat.

Divil by ses, já bych toho byl dost schopný. Plno fanatiků do gangů by ti tohle dělalo.

Vy se probuďte s vašimi argumenty, vše není jen černé a bílé. Srovnejte si to s jakoukoliv jinou hrou. WoT, CSGO, Battlefield atp.

Mapy jsou také profláknuté, také se ví, jak se hrajou. Tady jde o to, že je plno kombinací, jak se dají zahrát. Můžou nastat nečekané komplikace.

Dejme tomu, že byste začínali se stejnou šancí na výhru 50%, což není pravda, protože různí hráči jsou jinak zkušení, nebo jinak dobře umí lagovat, šance se liší. Poté například něco podělá bloker, tudíž nebude na stejné pozici. Jindy pojede na čelo, jindy někde čeká. Někdy pojede před tebou, jindy se bude schovávat za něčím. Jindy pojede na čelo. Není vždy jen jedna pozice a jeden způsob.

I přes to, že ty pozice jsou profláknuté, tak jakákoliv menší výhoda může znamenat rozdíl v reakční době.
S0uky
Ameli stale resis malichernosti a unika ti hlavni myslenka. Spousta hracu by to uvitala jako skvely odreagovani, kdyby mohla online sledovat gr nekoho jinyho a neresi, jestli se bude nekdo srat s camhackem nebo ne. Navic, jak uz tu bylo receno, tak zkusenej jezdec si da pozor a pro amatery nepotrebujes camhack..

Argumentujes tu jako by jsi to uz videl v praxi, nevidels?

Je tu plno lidi, ktery to chreji alespon zkusit, viz jak komentare, tak anketa.
Geroj
Podla mňa to dá viac výhod a bude to zaujímave, naopak nevidím žiadne negativne veci, riešite camhack a blbosti ale proste keď tam nesedí schopný racer tak môže mať 50 navigatorov..
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche
3 Hlasů
8%