Informace o serveru
Číst diskuzi
Kariérní růst - Firemní platy
|
|
Online |
Přidané 23.05.2016 20:14
|
![]() ![]() Příspěvků: 70
Založený: 18.04.16
|
Súhlasím![]() |
|
|
Melmen |
Přidané 23.05.2016 20:16
|
![]() ![]() Příspěvků: 816
Založený: 07.01.14
|
Citace ZaboS napsal: Myslím, že podívat se do firemního infa není zase takový problém ne? A většinou hráči píší přímo do TeamChatu, že hledají firmu. Mimochodem, Majitel bude mít vlastní hodnost Majitel. To jsem tam nějak pozapomněl. Opravím to. |
|
|
Bastard |
Přidané 24.05.2016 05:52
|
![]() ![]() Příspěvků: 82
Založený: 13.12.14
|
Súhlasim. Ten rovnaký plat sa riešil už dlhšiu dobu som rád že si to tu dal. Aj ked si myslim či by nestačilo nastaviť aby sa nedal plat nastaviť na viac ako 90 ale tvoj navrh je viac prepracovany takže máš súhlas. Sorry za chyby pisane mobilom ![]() |
|
|
Primer |
Přidané 24.05.2016 06:09
|
![]() ![]() Příspěvků: 423
Založený: 25.10.15
|
Súhlasim![]() ![]() |
|
|
Panther |
Přidané 24.05.2016 09:37
|
![]() ![]() Příspěvků: 1590
Založený: 07.07.15
|
Citace _Prdonn_ napsal: Vobec nie ... si zober ked mas plat 60 .. ved tie peniaze mas zarobene pre firmu za par minut ... ked mas 70, 80 to iste ... a fakt ide o to ze si to aspon ten hrac bude vazit, ze aha ved ja mam plat 90, tak predsa hned neodidem ... |
|
|
Provo |
Přidané 24.05.2016 09:39
|
![]() ![]() Příspěvků: 280
Založený: 31.07.15
|
Nápad je to skvělý, a doufám že bude zrealizován, sice bude těžké udržet si hráče ve firmě ale o to více reálnější kariérní růst zaměstnance na pozice. Za mě rozhodně ANO. |
|
|
RockefellerCZE |
Přidané 24.05.2016 10:41
|
![]() ![]() Příspěvků: 39
Založený: 02.06.15
|
Melmene, nápad je to opravdu dobrý, protože takhle se oddělí ty opravdu kvalitní firmy od těch, kde vydělávají 3 lidé s platem 0 a hrají si na super firmu. Hráči si konečně budou vážit práce majitele a nebudou ty firmy střídat jako ponožky. Jen se mi trošku nelíbí, že jako majitel přijdu o práva si sám spravovat hodnosti a udělovat platy, protože ne u všech chci, aby byli ve firmě zase na nule, když to byli věrní a dobří členové, co třeba potřebovali na chvíli odejít. (Pouze příklad, takových situací může být víc) Jinak, kolegové nade mnou psali něco o tom, že bez platů 0 už nepůjdou dělat soutěže. Ono si ale spousta lidí neuvědomuje, že soutěž je jen prostředek majitele, jak si nahrabat členy a peníze. Zkuste se někdy zamyslet, kolik $$$ majitel vydělá za týden na soutěži o Infernus... ![]() Pokud se to dobře domyslí, tak to firmám z kvalitativního hlediska jen prospěje, takže s tvým návrhem určitě SOUHLASÁM ![]() |
|
|
Melmen |
Přidané 24.05.2016 11:23
|
|
Citace RockefellerCZE napsal: Tak pokud odejde a později se vrátí, tak vydělat firmě celkem 1.500.000$, aby byl opět věrný člen není tak hrozné. ![]() |
|
|
Pandy |
Přidané 24.05.2016 11:43
|
![]() ![]() Příspěvků: 8129
Založený: 14.12.14
|
Když se nad tím tak zamyslím, tak ono je to skoro jako v reálu. Když někde začínáte a postupně se vypracuete na větší post, kdo z vás by odešel někam kde zase začne od 0 ? Když už si kariérně povýšil? K tomuto návrhu nemám nic co bych vytkla, a to že mě se jen tak něco nelíbí. ![]() |
|
|
Fatalqo_ |
Přidané 24.05.2016 12:04
|
![]() ![]() Příspěvků: 820
Založený: 12.03.14
|
Velmi luxusní návrh... Jsem zvědav jestli to ATomas schválí. Za mne ![]() |
|
|
Rosta |
Přidané 24.05.2016 12:27
|
![]() ![]() Příspěvků: 3128
Založený: 23.07.13
|
Souhlas ![]() |
|
|
Primer |
Přidané 24.05.2016 13:54
|
![]() ![]() Příspěvků: 423
Založený: 25.10.15
|
Citace Panther napsal: To je pravda na to som nepomyslel... |
|
|
Cappuccino |
Přidané 24.05.2016 17:05
|
![]() ![]() Příspěvků: 457
Založený: 05.03.16
|
Melmene, výborný nápad, který odliší kvalitní firmy od firem které nestojí za nic. V každé hře mě vždy bavilo si vytvářet svůj progress, takže "levelování" fir. hodností beru. Celkově bych byl moc rád kdyby se to uskutečnilo. ![]() ![]() |
|
|
TimG |
Přidané 24.05.2016 17:22
|
![]() ![]() Příspěvků: 1308
Založený: 17.09.13
|
Súhlas, takto sa fakt uvidí, že kto chce firmu a kto len cestuje. ![]() ![]() |
|
|
_iGDuff_ |
Přidané 24.05.2016 19:20
|
![]() ![]() Příspěvků: 142
Založený: 27.10.13
|
Nápad dobrý ale mám radši,když si vše nastavuji sám (platy,hodnosti atd) Než aby to dělal za mně systém ![]() ![]() ![]() |
|
|
DanRo |
Přidané 24.05.2016 19:59
|
![]() ![]() Příspěvků: 54
Založený: 27.03.14
|
Určitě souhlasím to jsem ti už říkal na serveru, většina důvodu proč už jsou tu napsané.. Nemám co dodat,, +1 ZacekDan Citace firmy jsou za pakatel hodnotu určuje jen voz.park. Ano, většina firem se určuje jen podle voz. parku ovšem jsou i takové, které se drží dlouho a mají známé jméno. Ano jejich sice jen pár, ale doufejme že tento "návrh" projde a bude jich víc. Citace Melmen Co se týče těch výdělků pro majitele, udělal bych to následovně Pro majitele bych nechal plat 0/100(možnost si nastavit), protože většina "majitelů" Chce výdělky přímo do firemní kasy(teda já to upřednostňuji, ale né kvůli výdělků, a zvednutí ceny firmy. Jelikož firmu si nepřehazuji jak horkou bramboru) Ovšem proti zabránění "údajnému zvedání výdělků, a také ceny firmy" co dělají skoro všichni majitelé. Zabránil bych tomu tak že by se výdělek šéfa(Majitele firmy), nezapočítával do výdělků firmy(crewvydelky ID), podobně jako tomu je u nemovitostí. Tím by se vše omezilo, a byl by vidět pouze čistý zisk firmy, od členů. Ještě dodatek§ Když by se tento systém zavedl, na stávající ekonomiku. Muselo by se počítat že když ve vstoupíš do firmy a máš plat 60%, dostáváš celkem málo do své kapsy. Takže by se muselo upravit to, aby výdělek bez firmy byl těch 40%, protože pak by ve firmách nikdo nebyl, kdyby měl více peněz bez ní. Upravil/a DanRo dne 24.05.2016 20:26 |
|
|
AphofisCZ |
Přidané 24.05.2016 21:44
|
![]() ![]() Příspěvků: 8
Založený: 07.02.14
|
Já jsem proti, absolutně to firmy zruší, majitel firmy už nebude potřebu prostě firmu vlastnit a pokud nebude moct nastavovat plat nebude prakticky žádný marketingový tah na přetahování hráčů z jiných firem a tak .. bude to strašně jednotvárné, jak takový komunismus s nadsázkou ... takže nesouhlasím ![]() |
|
|
Zrušený účet |
Přidané 24.05.2016 21:54
|
![]() ![]() Příspěvků:
Založený: 01.01.70
|
Citace AphofisCZ napsal: Proč by měl majitel firmy lákat hráče pouze na plat ? Myslím si, že se dá vymyslet více věcí na které nalákáš hráče, než jen na plat. Například dobrého kolektivu ve firmě, pravidelné konání misí, naučit hráče, aby si navzájem ve firmě pomáhali, dělat zábavu ve firmě, jak už se s členy bavit o absurdních věcech (zdravím TLD), tak jim dělat třeba zábavné soutěže u kterých si něco vydělají, ale hlavně se zabaví. Ona ta firma musí zaujmout celkově a ne bum tady máš plat 99% a vydělávej si. Vím, že "děti" to baví, ale už i ty "děti", které tu hrajou déle podle mě hledí na kolektiv a zábavu ve firmě, jelikož už mají peněz dost. |
|
|
Melmen |
Přidané 24.05.2016 22:06
|
|
Citace _iGDuff_ napsal: Ahoj duffe, tady ani nejde o to, aby to dělal systém, ale o to cestování hráčů mezi firmami a vlastně "chození za nejvyšším platem". Protože mi nepřijde normální, aby hráč za den prošel 30 firem a dokonce se několikrát za den vrátil do té samé. Danro, jenže kdyby měl majitel plat 0%, tak tam zase nebude fungovat hodinový bonus. Proto bych mu nechal normálně 90%. Aphofisi, a to je právě ten problém.. Vy neumíte nalákat hráče na nic jiného než na plat.. |
|
|
MADING |
Přidané 24.05.2016 22:56
|
![]() ![]() Příspěvků: 220
Založený: 28.02.15
|
Opravdu dobrý nápad pěkně sepsané a vymyšlené sám mám firmu a docela mě zaráží když někoho např. pozvu do firmy a potom vidím že toho hráče přetáhla firma tak že mu nastavili o 1% vyšší plat + práva jako né všichni se za tím honí najdou se normální co jim o to vážně nejde ale je na čase aby si hráči začali vážit pořádně těch firem ve kterých jsou a nelétali z jedné do druhé jen kvůli vyššímu platu a nějakých práv ale začali už by se trochu ohlížet do jaké jdou s dobrým kolektivem a to by měla být podstata takže dobrá práce Melmene ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 HlasůSkyrace
9 HlasůDeathmatche
3 HlasůParkoury
4 HlasůAkce smrti
2 HlasůDerby
0 HlasůTuning sraz
3 HlasůMám rád/a všechny druhy akcí