Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

TS3 majitel? Anketa, zlepšení.
Ondrah98
Hm, díky, že jsem si mohl dotvořit obrázek na tvou osobu, protože pokud napíšeš, že si projekt pozastavil a hlavním důvodem je nemoc a za 3 minuty najednou je důvod jiný a zřejmě ses vyléčil odvarem z mrkve a kedluben. Myslím, že tvoje arogantní nesmyslný kecy nikomu nebudou chybět, takže si užij svoje velké peníze a běž dál šířit svoje chování - nejdřív ten nejhodnější a nejlepší a potom největší špína. No jo peníze až na prvním místě "byznysmene". Hi
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
DanRo
Weyne, pokud si žádost přečteš celou můžeš se dozvědět více informací a pak by si nepsal tyto hlouposti.

Když jsem se tě snažil kontaktovat, neodpovídal si.
Když jsem tě kontaktoval na TS3, dal si mi arogantně kick, bez udání důvodu.

Píšeš něco o chování, ale sám se chováš jako "prase", který se neumí vyjadřovat.
A předtím něž si udělal tuhle hloupost si to mohl dát veřejně, například napsat "Nemám 100kč měsíčně abych platil TS3, na který jsem se sám přihlásil a počítal jsem s tím že to nebude zadarmo."

Tím bych to uzavřel.

// Sipoxx, ano WEYN-ovi jsem psal. A né jednou.

// Geroj
Citácia
To je tiež pravda, nie je dobré aby mal normálny hráč niečo viac, vždy sa najde nejaké zneužívanie a to hlavne tej "vyššej" moci aj keď je to len TSko.

Každý musí nějak začít, když chce například pomoc jako já, dělám to proto že mě to baví a dělat v tom umím viz. nahoře

btw: To máš samé jako například Administrátor na SP.
Také byl jen jak ty píšeš "normální hráč"

A včetně toho vše se bude řešit s tím kdo bude na TS chodit, nic by se nedělalo za zády, A-T. Přeci jenom moc toho co by se dělat dalo není.
Upravil DanRo dňa 01.06.2016 17:55
mara557
Souhlas!... Měli by jste být rádi, že se k tomu vůbec někdo hlásí! A k tomu někdo zkušený!
Vždy se tu najdou negramoti kterým se něco nelíbí.
Tress
kdyz na to tak koukam tak stare ts je stejne v riti a nove by se lidem hodilo Smile
takze pokud ses s atomasem nak domluvenej, tk muj souhlas mas :D
Upravil Tress dňa 02.06.2016 13:47
Geroj
Citácia
DanRo napsal:

Weyne, pokud si žádost přečteš celou můžeš se dozvědět více informací a pak by si nepsal tyto hlouposti.

Když jsem se tě snažil kontaktovat, neodpovídal si.
Když jsem tě kontaktoval na TS3, dal si mi arogantně kick, bez udání důvodu.

Píšeš něco o chování, ale sám se chováš jako "prase", který se neumí vyjadřovat.
A předtím něž si udělal tuhle hloupost si to mohl dát veřejně, například napsat "Nemám 100kč měsíčně abych platil TS3, na který jsem se sám přihlásil a počítal jsem s tím že to nebude zadarmo."

Tím bych to uzavřel.

// Sipoxx, ano WEYN-ovi jsem psal. A né jednou.

// Geroj
Citácia
To je tiež pravda, nie je dobré aby mal normálny hráč niečo viac, vždy sa najde nejaké zneužívanie a to hlavne tej "vyššej" moci aj keď je to len TSko.

Každý musí nějak začít, když chce například pomoc jako já, dělám to proto že mě to baví a dělat v tom umím viz. nahoře

btw: To máš samé jako například Administrátor na SP.
Také byl jen jak ty píšeš "normální hráč"

A včetně toho vše se bude řešit s tím kdo bude na TS chodit, nic by se nedělalo za zády, A-T. Přeci jenom moc toho co by se dělat dalo není.

Ja ťa chápem, môj názor neber vážne, TSko by sa hodilo ale bojím sa čo sa bude diať, možno si ešte sadneme, nikdy nevieš.
esx_exiteye
Dobrý den, jak zde bylo několik krát psáno. Weyn vypl TS a furt si mění duvody proč jak psal třeba Ondra.

Weyne pokuď to čteš tak pokuď vím nejsi jediný kdo platil a platil také i Szelby ke kterému si se v tomto případu nezachoval fér.

Jako dalšího majitele TS bych spíše navrhl Szelbyho(Tedy pokud by chtěl a z toho co psal tak myslím že ano.) Byl Sp.Majitel TS jak také psal a je schopný TS udržovat.
Dokáže uklidnit hráče kteří neví co se sebou a také má možnosti daný TS platit.

Přeji hezký zbytek dne ExiT.
DanRo
Citácia
The_ExIT

Všechno co si napsal je základ který by měl daný člověk umět.
Psal jsem že to mám na dlouho předplacený, a když to dojde není problém doplnit(nebo v průběhu),
takže se bavit o financích mi přijde zbytečné a absolutně od věci, navíc já a Szelby jsme už domluvený.
Groot
Mne je to vskutku jedno či bude TS SP alebo nie..
Ak chce hráč komunikovať tak si určite nájde iné tsko
Btw:
Citácia
Na posledním portálu na kterém jsem vystupoval, jako Správce TS3(majitel), Webmaster, Plugin master, Grafik a další menší posty, který jsem nakonec opustil, kvůli neschopnosti majitele.
Na portálu jsem vydržel přes rok portál stále běží, ale pomalu se rozpadá.

Aký programovací jazyk ovládaš, keď si bol webmaster ? xD Php ? Html ? Xhtml ? :D
DanRo
Citácia
Dodko

Proč se vyjadřuješ, když ti to je jedno.
Přečti si znovu co jsem tam psal, děkuji.
Groot
Citácia
DanRo napsal:

Citácia
Dodko

Proč se vyjadřuješ, když ti to je jedno.
Přečti si znovu co jsem tam psal, děkuji.

Vyjadrujem sa, aby som nepísal OT, pretože som sa ťa chcel opýtať otázku vyššie ;)
Na ktorú si mi samozrejme neodpovedal.
DanRo
Jediný důvod proč bych měl na otázku odpovídat.
Už jen z principu, pokud nemáš nic ohledně TS3 na které je tento topic zaměřený,
můžeme debatu ukončit.
Tress
chciplu tu pes :D a zbytek bude motlitba pro vsemohouciho :D ...

ATomas
Po neustalych hadkach jsem se rozhodl ze TS nechci.
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov
23%
Deathmatche
3 Hlasov
8%