Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

TeamSpeak
Gladiuska
Citace
Dollar napsal:

Myslim že je jedno, kto to TS3 bude vlastniť, s nokiou nemam problém, na starom TS3 som bol technik, a bolo tam ešte zopár adminov, a žiadny problem nebol.. SUHLASIM

Děkuji moc. jestli jsi byl technik a budeš mít zájem o pozici technika nedělá mi to problém. Samozřejmě pokud to vyhraju já.Díky
Pandy
Citace
Gladiuska napsal:

Citace
Dollar napsal:

Myslim že je jedno, kto to TS3 bude vlastniť, s nokiou nemam problém, na starom TS3 som bol technik, a bolo tam ešte zopár adminov, a žiadny problem nebol.. SUHLASIM

Děkuji moc. jestli jsi byl technik a budeš mít zájem o pozici technika nedělá mi to problém. Samozřejmě pokud to vyhraju já.Díky

Luxusní si zakládat více účtů a hlasovat sám pro sebe a ještě se tu přiznat že to jsi ty. 27 let? Nevěřím!
esx_exiteye
Citace
WerymeX napsal:
Luxusní si zakládat více účtů a hlasovat sám pro sebe a ještě se tu přiznat že to jsi ty. 27 let? Nevěřím!

To je to nejlepší.. Smile :D Hlavně když pak daný člověk zapomene že je na jinem účtu. jazyk
Pandy
Citace
The_ExIT napsal:

Citace
WerymeX napsal:

To je to nejlepší.. Smile :D Hlavně když pak daný člověk zapomene že je na jinem účtu. jazyk

Přesně tak takovej trapas, a ještě když je to "rádoby organizátor" a má 27 let. :D Nehci hejtit, ale tohle dělají malý děti ne dospělý rozumný(?) člověk..
Dollar
Mohli by ste sa ukludniť, nechcem nikoho obraňovať, ale kto to TS Urobi? Ak ho urobite vy, tak vtedy tu osočujte druhých o veku atd.
Teo
Přesně. Já vás nechápu, člověk vám tady chce udělat teamspeak a vy tady na něj ještě máte blbý kecy. Fakt, divím se, že se ještě vůbec někdo něco snaží dělat, protože tady už vážně umí lidi jen píč*vat, než aby byli rádi, že pro ně chce něco udělat. Frajeři až uděláte a budete platit TS pro SP, tak se ozývejte lopaty.
SmouKy_
Celkem sranda že se hádáte o to kdo bude platit ts, no jen tak dál ale aspoň si to nějak vyřešte x)
sKiLL
A přijde vám normální aby si daný "majitel" TSka tvořil další a další účty, aby si naklikal ANO do ankety? Asi ne, kdo ví kolik má těch účtů, už jen z tohoto důvodu bych to přenechal DanRovi a za další, tohle přesně říkal i Weyn a jak to dopadlo? Přestane ho to jednou bavit a opět nebude TSko a DanRo už nebude mít třeba chuť, tak si pak shánějte furt takové Smile
esx_exiteye
Citace
sKiLL napsal:

A přijde vám normální aby si daný "majitel" TSka tvořil další a další účty, aby si naklikal ANO do ankety? Asi ne, kdo ví kolik má těch účtů, už jen z tohoto důvodu bych to přenechal DanRovi a za další, tohle přesně říkal i Weyn a jak to dopadlo? Přestane ho to jednou bavit a opět nebude TSko a DanRo už nebude mít třeba chuť, tak si pak shánějte furt takové Smile

Krásně vystižené.. Smile
Dollar
Citace
sKiLL napsal:

Nič proti tomu, ale, ak mu hráči ktorí len nahrávajú virtualne peniažky daju "NE" (v tomto prípade neoznačia jeho nick v ankete) v ankete, tak jasne že ATomas nebude súhlasiť, preto si to naklikal, nevim klk učtu a nevim klk súhlasu.. tvl niekto sa posnaží a vy ešte majte plne ústa kecov..
Zrušený účet
Je to celkem vtipné si to číst, jak se tu hádáte kvůli TSku. :D

Jinak, abych z toho neudělala offtopik, tak je mi to jedno, jestli někdo zaplatí TSko a bude se o něj nějakou dobu starat a nebo ne, jelikož ho ani nevyužívám a dávám přednost skypu.

Podle mě by jste se měli domluvit z ATomasem, ale pokud vám řekl, ať si založíte anketu o tom, kdo to bude spravovat, tak má nějaké TSko těžce v ženském pohlavním orgánu, natož aby jej třeba sponzoroval ze svojich peněz. :D

Navíc nechápu, proč se třeba vy dva nějak nedomluvíte a neuděláte to společně, ikdyž jsou mezi váma nějaké spory, tak je přehlédněte a udělejte to pro komunitu na SP. Ale zase dva hráči dvě chutě, jeden by chtěl to a druhý ono. No prostě se domluvte, ale hlavně jako normální lidé. rofl
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche
3 Hlasů
8%