Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Celkové změnění serveru.
Relaxik
Ale já už víc jak polovinu mám, a to bych musel pak odznovu.. :D
Rosta
Server je v prdeli, hlavně tím premiem. Určitě to chce reformu. Nebudu dávat 20k za 1ks kreditu a to mám miliardy.
matok007
Ahoj
to s tymi kreditmi som chcel tu napisat aj jaze ma to znepokojuje
co sa tyka odmien som za ich zvysenie a nech aj padne cena kreditov ale za reformu a vela veci nebudem lebo ja money nestracam ked kupujem kredo za RM a to si kupujem za Rm len premko kazdy mesiac
ATomas
Citácia
Toť vše, mám rád spravedlnost, snad mě z tohoto nějak neodsoudíte na doživotí banánem. Ale jako proč bych neměl napsat svůj názor, že jo.

Napsal jsi to slusne, takze neni jediny duvod ti davat ban. Ban se tu dava za neslusne chovani a ne zato, kdyz nekdo rekne slusne jak to on vidi.
Relaxik
A myslíš že by to mohlo fungovat? Pokud by jsi souhlasil samozřejmě, já si myslím že ano.
Teď ani nemakám protože nevím jestli bude ta reforma nebo ne. :D
Relaxik
A zůstanou kredity?
Kurkuma
Citácia
Relaxik napsal:

A zůstanou kredity?

Tohle je topik na to, aby jsi se dozvěděl, co bude spočívat v reformě, která zatím není v plánu a nikdo o ní nic neví? Nebo jako návrh na vylepšení serveru? Atomas už někde psal, že by se to pohybovalo jako u první reformy.
esx_exiteye
Nechci moc k tomu mluvit protože jaké to je na SP bohužel nevím... No jak se dívám na WEB tak skoro furt vidím nějaké akce jako víkend akcí a pod... Předtím tyto akce byly vyjímečné no teďka už jsou tak na výši Kopce smrti.. REFORMA + občasné velké akce např. 1x za půl roku.
Battery
Citácia
Rosta napsal:

Server je v prdeli
Krásně napsáno Smile :D
POZITRON
Taky nehci reformu. Je to zbytečné. Dá se to řešit i jinak, třeba upravením odměn a tak. Ale skus to atomasovy říct. Myslí si, že by to bylo správné, což mu neberu ale... dá se to vyřešit i jinak.
Tom14
Souhlasím s reformou a jak jsem párkrát psal: Nelíbí se ti cena kreditů? Tak si je nekupuj, premium je něco jako ulehčení hry a i bez něho se dá hrát.
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov
23%
Deathmatche
3 Hlasov
8%