Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Peníze za nahrané hodiny - ANKETA
Fifa
Já jsem pro 10.000$!!! Proč mít na serveru pořád neskutečně peněz? Stejně jezdíte ty vaše mise a během chvilky si na všechno vyděláte, takže v tom nevidim problem a alespoň by byla zase motivace pracovat, kdyby nikdo neměl skoro nic.
hormoskunk
Tak jste hovada? Hráči nemají vůbec mít právo oficiálně hlasovat o takových změnách serveru!!!!!

80% serveru jsou smradi okolo 15 roku, kteří ekonomice vůbec nerozumí a letí jenom za velkými čísly a vůbec neví o čem je řeč. Hlavně že budou mít velké číselko v /info u bankovního obnosu a můžou si u toho honit... Tu anketu doufám ani neberete vážně. Sami vidíte kolik je pro 100k a přitom tu je jenom 1 koment v diskusi proč by to mělo být právě 100k a zbytek jen hlasuje jenom aby měli kupu peněz. Za mě bych dal 5000 kdyby to šlo.
Baseball
Citácia
Korwell napsal:

Ja som zvolil 100k, možno je to vela napríklad keď má niekto 2000h, ale keď už vela hodín, tak aspoň poriadny peniaz.

A zase kazdej chce jen aby ON mel hodně, nikoho nenapadají ekonomicke dusledky a ze se skoro nic nezmění. ... Facepalm
Baseball
Kdyz se podivas na muj hlavni prispevek na mimule atrance tak tam uvidis ze to neni jen na tebe, fakt toto nechapu (proc chcete mit velke cislo v bance kdyz rozdil bude mezi hráči porad stejný)
mkj
me se libi ta logika na sp proste v tom nemate konkurenci.. bude reforma kvuli tomu ze uz je ranec $$ v obehu, ale s ni prijde tahle novinka ktera zas ty penize do toho obehu dostane, vy jste banda vylizancu LOOL
Nosferatu
Citácia
mkj napsal:

me se libi ta logika na sp proste v tom nemate konkurenci.. bude reforma kvuli tomu ze uz je ranec $$ v obehu, ale s ni prijde tahle novinka ktera zas ty penize do toho obehu dostane, vy jste banda vylizancu LOOL

Ovšem nemůžeš brát vše na plnou váhu..
Někteří hráči myslí pouze na sebe a nemyslí na server, ale většinou takový na to dojedou jako první.
I kill people and I like it
mastr
ono je jedno kolik date za hodinu, za par let to stejne dopadne zase takhle, ze se bude hlasovat o penezich na webu :D, penize se generuji kazdym dnem miliardy za mise,. ale asi logicke by bylo dat do obehu co nejmin, aby pizerie nestala 1miliardu hned za pul roku :D
Mindie
Jsem pro 10.000$, čím míň peněz, tím líp.
apolo14
Hlasoval jsem pro 100k, ale teď si uvědomuji, že 100k je hrozně moc takže prostě já osobně jsem pro 10 až 25k ! Víc ne jinak do 50dnů od reformy budeme zase tam kde jsme teď což to nikdo nechceme ;) 10k by bylo BEST
Zrušený účet
Hlasovala jsem pro 10k, nechceme přece přiblížit další reformu, že ne ? :D
HrBeeeC
Kdyby takhle anketa skončila, tak bych se vůbec nebál to usměrnit pro všechny hráče. 53 hlasů pro 100k, 53 hlasů pro 50k a méně.
Jednoduše bych tam strčil 50k ať nemůže nikdo nadávat. Je to také dost, ale snad bude všem vyhověno.
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov
23%
Deathmatche
3 Hlasov
8%