Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Graphics&Videos Group
Primer
ďakujem,ale ja som niečo iné myslel s tou "policajnou tématikou" ale to je jedno.Potom keď budeš na servery tak sa tam dohodneme na vyplatený.
Upravil Primer dňa 12.12.2016 17:54
GraphicsAVideosGroup
img.tpx.cz/uploads/PodpisS Szelby 1.jpg

img.tpx.cz/uploads/PodpisS Szelby 2.jpg

img.tpx.cz/uploads/PodpisS Szelby 3.jpg

Upravil GraphicsAVideosGroup dňa 18.12.2016 12:16
sKiLL
Hoši, nápad máte dobrej a chcete do něj zapojit více grafiků co tu působí, ale chtěl bych podotknout, že tento nápad před Vámi někdo měl a zrušili ho. Kdybyste vymysleli něco trochu odlišného, tak by to určitě bylo super Smile Grafiku nemáte špatnou, akorát právě některým z vás byl předchozí projekt zrušen, jelikož spoustu avatarů, které jste již vytvořili jsou pouze přejaté a hodně detailů je z nich právě poznat. Abyste se potom nedivili, že vás někdo opět kopíruje, tak jak jste to udělali právě vy Hi
Mixer
Citácia
sKiLL napsal:

Hoši, nápad máte dobrej a chcete do něj zapojit více grafiků co tu působí, ale chtěl bych podotknout, že tento nápad před Vámi někdo měl a zrušili ho. Kdybyste vymysleli něco trochu odlišného, tak by to určitě bylo super Smile Grafiku nemáte špatnou, akorát právě některým z vás byl předchozí projekt zrušen, jelikož spoustu avatarů, které jste již vytvořili jsou pouze přejaté a hodně detailů je z nich právě poznat. Abyste se potom nedivili, že vás někdo opět kopíruje, tak jak jste to udělali právě vy Hi

Ahoj chtěl bych tě upřesnit v tvém slohu tady. Dobře převzaly jsme to že někdo založil topic s tím že dělají grafiku jako team ok to přiznávám ale to že kopirujem ? :D Pouze dělame to co se zrovna líbí a určitě ty co to tady "vymyslely" nebyly první lidi na světě co ten určitej filter / effekt udělaly. Jinak tady máš ukazku kopírování ;) JEEE UPS TVUJ KANAL
.
Jinak sorry za OT ale chtěl jsem se k tomu vyjadřit.
// Jinak doplnil jsem avatary
Upravil Mixer dňa 13.12.2016 20:46
Klikem na jeden z obrázků se dostaneš na vizitku.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=14733

img.tpx.cz/uploads/podpisbettermaybetop1663938823.png
sKiLL
Zajímavé, že to co jste začali dělat, jste začali nebo jste si udělali pár dnů poté, co ti daní udělali jako avatar někomu a nebo to dali právě do té skupiny. Každopádně nemám potřebu se tu s tebou hádat, neumíš kritiku přijmout i když je objektivní, viz gang video Slow Riders...
Ty sem dáš nějaké má videa, která jsem stáhl, ale neuvědomuješ si, že např. u toho drift editu není nikde napsané, že je to MOJE video... Ale ty tu grafiku vydáváš za svou a děláš to všem tady a tenhle názor co mám já, ti tady řekne plno grafiků, kteří dávno přestali.. A důvod? Ten už jsem psal výše Smile
Mixer
Citácia
sKiLL napsal:

Zajímavé, že to co jste začali dělat, jste začali nebo jste si udělali pár dnů poté, co ti daní udělali jako avatar někomu a nebo to dali právě do té skupiny. Každopádně nemám potřebu se tu s tebou hádat, neumíš kritiku přijmout i když je objektivní, viz gang video Slow Riders...
Ty sem dáš nějaké má videa, která jsem stáhl, ale neuvědomuješ si, že např. u toho drift editu není nikde napsané, že je to MOJE video... Ale ty tu grafiku vydáváš za svou a děláš to všem tady a tenhle názor co mám já, ti tady řekne plno grafiků, kteří dávno přestali.. A důvod? Ten už jsem psal výše Smile

U jojovaní jsi byl v brně :D a v komentech si hlasal jestli chces další edit :DDDDD a fakt nevím co je tak stejné na slowriders videu a mikkeyho + grafika o tom nemluv nebo nebudu moc psat ani pismenka protože je někdo napsal předemnou ;)
Jinak už sem nepiš nebo to tu bude samej OT kdyžtak se ozvy na skype :D ty víš kam když mě tam pořád s něcím otravuješ nebo na sz na webu
Klikem na jeden z obrázků se dostaneš na vizitku.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=14733

img.tpx.cz/uploads/podpisbettermaybetop1663938823.png
mtr1
Hoši myslím že zase klidSmile,Skille ano je to kopírovaní,Došel zamnou BMBN. že bysme mohli tohle zkusit. řekl sem mu ano,není snad jedno jestli to mame stejný jak někdo před rokem?..Lidi aspon nemusí hledat grafiky a další blbosti.Ještě k videím myslím že to není dobré stahovat si někoho jinýho videa. např:ten drift.myslím že kdyby tam někdo napsal že to video je dobrý tak by si mu tam nenapsal že si to nedriftoval ty.
NiKo_
Cauko chcem daco od respekta

1) Obrázek: Nieco teroristickeho ale niaco ako kreslene daco podobne (Ak najdes ty + 100k) :D
2) Co tam chcete: - Nikous
3) Font: - Necham natebe
5) Rameček: asi ne :D
6) Co to bude: Avatar a aj podpis
Floatin
Chcel by som nejaký avatar od BMBN.,ale skúste už aj iný štýl.Nie len ten istý do okola..

Obrázok http://cdn.akamai.steamstatic.com/ste...a_full.jpg

Nápis floatin všetko malým a font nechám na tebe
GraphicsAVideosGroup
img.tpx.cz/uploads/12398752.gif

img.tpx.cz/uploads/Podpis Niko.jpg

img.tpx.cz/uploads/Niko ava.jpg
GraphicsAVideosGroup
img.tpx.cz/uploads/flop.png

By Respect:
img.tpx.cz/uploads/FloatinAVATARBY RespecT..jpg

Upravil GraphicsAVideosGroup dňa 17.12.2016 17:28
-Amigo-
Zdar hoši chtěl bych od vás takový podpis v poměru 1:1
Text: do středu dát velké písmeno M
Zbytek nějak ozdobit
GraphicsAVideosGroup
1x1?xddd
-Amigo-
Jako čtverec :D
GraphicsAVideosGroup
img.tpx.cz/uploads/amigoM.jpg

img.tpx.cz/uploads/AmigoMM.jpg

img.tpx.cz/uploads/AmigoMMS.jpg

Upravil GraphicsAVideosGroup dňa 17.12.2016 21:08
-Amigo-
Jako rly nějak ozdobene
fIoW
na žejo
img.tpx.cz/uploads/amigoavataris.png
img.tpx.cz/uploads/horsedickgang.png
img.tpx.cz/uploads/Discord%20Banner%20Mandy.gif
-Amigo-
Hele dobrý ale skus tam někam hodit ještě text Melimex
Upravil -Amigo- dňa 17.12.2016 21:21
MaTy
respect
Sprav mi z toho nějaký vánoční gif pokud možno, když tak nějaký vánoční avatar prostě klasika na tu Vánoční dobu. (150x150 ještě udělej)
1) Obrázek: img.tpx.cz/uploads/matychristm.jpg
2) Co tam chcete: - MaTy. do rohu někam, aby to nezaclánělo na tu slečnu hlavně. :D:D
3) Font: Nějaký vánoční mi tam najdi prosím
5) Rameček: Netřeba
6) Co to bude: Avatar

Předem díky
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png
GraphicsAVideosGroup
img.tpx.cz/uploads/MatyyS.gif

Iný vianočný gif asi nespravím
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasov
19%
Skyrace