Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Cas na gang uzemia
MartiN
stačí aby grove nedostavalo gr za uzemie ani gr ani gw a jasne že ani nebralo a je vyriešené všetko
thorous
To uz bylo a taky se to zneuzivalo, specialita OD. Přebrat území a hned zas za grove, aby ten RS nemohli ztratit. Vždycky se najde něco, jak s tímhle systémem vy****, ale tohle podporování prokidovskeho rozvoje serveru je o ničem. Dát to tak jak to bylo a jenom přidat, ze když se poslední člen z gangu odpojí, tak ještě 5-10 minut by tomu gangu šlo přebírat území.
mkj
Jako co udelal ATomas je dobre na palici ale to ze sis to vylozil tak ze chce uzemi prizbusobyt "skoloupovinnejm detem" tak to je na palici jeste vic. Proste ne kazdy si muze jak ty dovolit hrat na SP do duchodu.
Geroj
Citácia
Dát to tak jak to bylo a jenom přidat, ze když se poslední člen z gangu odpojí, tak ještě 5-10 minut by tomu gangu šlo přebírat území.

nad tým som premýšlal tiež a myslim že to je dobrý nápad
MartiN
no čo nič nebude nakonec?
obrik151
Je to už smiešne furt dookola sa to mení a mení a nikto nikdy nieje spokojný buď to vrát do starého režimu ktorý fungoval po celú dobu alebo to nechaj už tak ako to je *koukam*
Saph1R
Nechápu co je s tím furt za problem, kvůli pár vypatlanym jedincům co se jim furt něco nelíbí se mění něco co 95% ostatnim vyhovuje. Bud mám uzemka, chci je a budu je bránit nebo ani jedno a nazdar. To je fakt suprová specialita atomase neco změnit bez vědomí ostatních. Proste vratít tak jak to bylo a nechat to tak. Žádný změny aby grove zas nemělo rs a zase se to bude zneužívat jako dřív a podobný hovna.
Krowky
Ono už to že v GANG systéme požaduje niekto poriadok, férovosť a zamedzovanie zákerných nočných útokov je vtipné samé o sebe. Akoby už nestačilo že celý gang systém stojí na jazdení dvoch závodov do zblbnutia a ešte si členovia gangov samy prídu s návrhom ktorý bojovanie zbraňami ešte obmedzí aj pre tých ktorých to baví.
Ja by som bol kludne za keby sa na územia dalo útočiť nonstop bez ohladu na to či má gang niekoho online. Aj do virtualu sa tie územia dali len preto že velká skupina ludí neustále plakala že niekto ma RPG a pod a virtual bol jediné riešenie ktoré dokázalo systémovo vypnút tieto zbrane.
Ale ono je to normálne že 90 percent gang systému stojí na dvoch závodoch a s tým sa nedá spraviť absolútne nič. Je úplne jedno čo sa zmení aj tak to stále bude stáť na závode Bridge a závode Rally. Ale obmedzovať niekoho takto časom kde sa o územia nebojuje ani polovicu dňa je na smiech.
obrik151
Citácia
Krowky napsal:

Ono už to že v GANG systéme požaduje niekto poriadok, férovosť a zamedzovanie zákerných nočných útokov je vtipné samé o sebe. Akoby už nestačilo že celý gang systém stojí na jazdení dvoch závodov do zblbnutia a ešte si členovia gangov samy prídu s návrhom ktorý bojovanie zbraňami ešte obmedzí aj pre tých ktorých to baví.
Ja by som bol kludne za keby sa na územia dalo útočiť nonstop bez ohladu na to či má gang niekoho online. Aj do virtualu sa tie územia dali len preto že velká skupina ludí neustále plakala že niekto ma RPG a pod a virtual bol jediné riešenie ktoré dokázalo systémovo vypnút tieto zbrane.
Ale ono je to normálne že 90 percent gang systému stojí na dvoch závodoch a s tým sa nedá spraviť absolútne nič. Je úplne jedno čo sa zmení aj tak to stále bude stáť na závode Bridge a závode Rally. Ale obmedzovať niekoho takto časom kde sa o územia nebojuje ani polovicu dňa je na smiech.

Gang systém bol založený na tom že ludia v gangu boli rozdelený na racerov a sawnerov GR teraz z toho vynechám na územiach sa chodilo furt len so sawnami ten kto neovládal sawny buď do gangu nemal prístup alebo sa ich musel poctivo učiť proste sawny boli furt základ gangu a základ území no zrazu sa hráči ktorým sa buď nechce alebo sa to proste nevedia naučiť chcú na územiach strielať s rpgeckami zo strechy preto ako zástanca starého gang systému s tým virtuálnom pretože niekedy to potrebné nebolo lebo každý mal svoju hrdosť a bolo samozrejme že na územi sa bojuje so sawnami keď ich nevieš jazdi misie.
Dalej k tomu časovému obmedzeniu je to kvôli tomu že určitý hráči z westu cez noc brali územia za grove ostatným gangom a potom ten rs prenášali do westu a na koniec aby to každý pochopil gang potom prišiel aj o rs aj o uzemko pretože uzemie malo grove a rs už grove nemalo pretože ho preniesli do westu.
Nechcem tu nikoho očierňovať a ved činov sa k takýmto tematikam vobedz nevyjadrujem ale je to až smútne čo tu poniektorý píšete.
Ruda
Ty krávo, no co se tady děje to už je docela síla.
Já normálně na tenhle web dovalím jednou za rok a co za odpad se tu na mě vyvalí to mám fakt jako občas problém rozdýchat. Jako netuším kdo si stěžuje na to, že jim někdo přebírá území v noci, ale řekl bych že to bude někdo z nové vlny tzv. "kid gangů". Jakože what the hell? Vždyť kolikrát se nám stalo, že jsme ráno přišli na server a měli jsme půlku města zabranou. Brečel kvůli tomu někdo z nás? Ne. Možná jsou jenom noví hráči tak zhýčkaný tím moderním přístupem tohohle serveru(ala Honzíku, tady máš bonbonek, pokud ti ho někdo bude brát tak dostane permaban a všechno bude podle tebe) že už jim z toho začíná vážně mr*** a zatahují tyhle svoje eskapády i do gang systému.
Ničte si na tom serveru cokoliv chcete, ale na gang systém nešahejte.
Doufám, že se ATomasi zamyslíš sám nad sebou a necháš alespoň jednu oblast serveru(gang systém), která se nebude přizpůsobovat tomu co chtěj děti a co je pro děti nejlepší a co je pro děti nejjednoduší. Za chvíli můžeš rovnou zavést že území půjdou zabírat jen pokud to enemy gang odsouhlasí. Gang systém byla jediná věc na tomhle serveru co za něco stála, co byla sranda a co byla alespoň trošku o skillu, teďka se z toho stávají další firmičky. Peace, Váš Ruděk.
(Sorry jestli to místy nedává smysl, ale tohle mi zase nahnalo krev do očí, takže jí na mozek moc nezbylo, snad pochopíte aspoň pointu.)

Jinak si tu nebudem nic nalhávat, můžou si za to i hráči, kteří dneska pro RS udělají cokoliv a nezajímá je absolutně nic, je tu obrovský rozdíl mezi dnešním členem gangu a lidma jako byl Provo, Flex, Shaki, Podraz atd. Prostě ten gang systém jde do ****u kvůli oběma stranám, nicméně tady to ATomas zase tradičně trošku přepálil.

// Janci ty meleš blbosti, celý tvuj argument je založený na integrování hráčů do gang systému, ale to je tak špatný argument až je mi zle. Def. gangy nikdy nesloužili k integrování nových hráčů do gang systému a nikdy ani nebudou. K tomu si každý člověk najde nebo nenajde cestu sám. Já už nějaký ten měsíc aktivně nehraju, takže to myslím dokážu posoudit dost nezaujatou formou.

// Krowky mi vnukl zajímavou myšlenku. Měl by ses radši zaměřit na omezování ježdění dvou závodů v gang systému, co ti tu reálně už ranec lidí navrhoval, pokud teda chceš tak aktivně něco měnit a nesahat na území ze kterých se už(jak v podstatě ze všeho co za něco stálo) stala fraška naprosto o ničem. Bereš z toho jak taktik tak skill tak jakýkoliv další praktiky. Za chvíli fakt bude stačit když tam Pepíček přijede, zmáčkne Gčko a zabere se mu celé město naráz a ještě pak začne brečet o tom že mu to můžou zase zabrat na zpět tak se tam hodí pojistka že území nepůjdou zabírat dřív jak za půl roku.

// BTW: Musím ještě souhlasit s Obrikem. Dřív byly území o skillu a hlavně o hrdosti, cti a respektu. Umíš sawny? Neumíš? Padej se je naučit. Pak přišli prostě moderní kindeři a už chtěli RPGčka, uziny, deagly z auta a srali na cokoliv čemu by se snad dala říkat čest. Já sám jsem se sawny musel naučit než jsem měl vůbec šanci se k nějakému gangu dostat a v té době se Vám prostě nestalo, aby někdo z nějakého lepšího gangu běhal na území jak **** s Uzinama nebo střílel RPGčkama, až když to ATomas začal tolerovat a ospravedlňovat tak se to zvrtlo.
Přirovnal bych to k starým samurajům, území byla v podstatě bitva do který šli dvě strany samurajů, který měli skill s katanama a kdo je uměl líp tak vyhrál, jenomže pak se do Japonska přisrala Amerika(v tomhle případě vlna dětí s ATomasovo dekrety v rukou) a dotáhla na bitevní pole střelné zbraně, děla a další blbosti a celé Japonsko šlo z hlediska cti pěkně do prdele. Smile
Upravil Ruda dňa 04.02.2017 18:00
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov
23%
Deathmatche
3 Hlasov