Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Zašlete foto, bude druhé video
RocketLauncherSs
Pouze ten kdo fotografii nezaslal se může zúčastnit druhého videa!
S100
Bratek aký spam omg? :D:D

Rocket v tom prípade to bude velmi krátke :D
_Gucci_
Uvidíte aj mňa ! :D
retrouch
mrda vec :D
Bratek
takže když já sem byl v prvním videu..nemuzu se ucastnit druheho ? :D a proc sem se teda fotil a fotku upravoval :D :D
Pepik
Možno že aj ja niečo pridám.. Smile Peckaaaa
_RadicaL_
Héj a nebudu vám to kazit?? Sad
Zrušený účet
Radikale nemel a dávej :D a Rockete nechceš to spojít do jednoho velkého a napsat seznam těch kdo už daly ? ať se to tu nemícha a VŠICHNI MAJÁ JASNO V TOM ŽE SEM DAVAJ FOTKY POUZE TI CO NEDALY V PRVNÁM VIDEJKU ?
Zrušený účet
Citácia
V0LANT napsal:
Radikale nemel a dávej :D a Rockete nechceš to spojít do jednoho velkého a napsat seznam těch kdo už daly ? ať se to tu nemícha a VŠICHNI MAJÁ JASNO V TOM ŽE SEM DAVAJ FOTKY POUZE TI CO NEDALY V PRVNÁM VIDEJKU ?

dobrý nápad :D
_RadicaL_
Objednam ten klobouk a fotim Smile
LuKe
Ak dá Rocket a ATomas fotku tak aj ja.jazyk
Geroid
prvni video co jsem shledl cele :D Jo no Ať ostatní tam daj fotky. A btw uvítačka na tom videu je trošku jetá :D nylez HD je už pass pokud vim :D Jinak peckovní video
Flex
kdyby byli problémy s OSOU nebo autorskejma právama u toho videa jsem schopnej udělat hudbu dle vašeho přání..teda pokusil bych se jsem sice trošku zaškatulkovanej ale myslim si že nějakej univerzální podmaz bych dovedl stvořit. stačí napsat
niko
Flex robi skvelu hudbu ! Smile
Odporucam ho Smile
Flex
hh díky niko sice by to byl trošku těžší oříšek trefit se do noty všem ale pokud by byl čas tak bych se pokusil udělat víc možností..ale to by trvalo trochu déle..hele jen to dávám v potaz jde o rocketa ale jak řikam nebylo by to hotový za den za dva
Bratek
Hele Rocket kdyby si to spojoval ty videa nebo treba nove spojoval a byli by tam i ti z pžedchozího videa tak dej kdyžtak tuhle místo tam tý ;) :[IMG]http://i41.tinypic.com/2efjkpd.jpg[/IMG]

Jenom kdyby jsi dělal video i s těma z minulého videa a kdyby jsi ty videa spojoval..tak mě tam nějak vystřihni a dej tam tu novou fotku ;) Díky
RocketLauncherSs
Citácia
Flex napsal:
hh díky niko sice by to byl trošku těžší oříšek trefit se do noty všem ale pokud by byl čas tak bych se pokusil udělat víc možností..ale to by trvalo trochu déle..hele jen to dávám v potaz jde o rocketa ale jak řikam nebylo by to hotový za den za dva

Byl bych vděčný. A do druhého videa pouze Ti, kteří se neumístili v tom prvním. Teczku přemístit musím, napsal jsem mu špatně datum narození.
raspov
Pár let zpátky, počítač ztratil data - nevydržel nápor Smile

[IMG]http://img528.imageshack.us/img528/7113/18176015427291400701590.th.jpg[/IMG]
Zrušený účet
Bylo by huste mít dokonce i vlastní Originalní hudbu od Flexe.
niko
@ngel Smile uz len podpis hovori za vsetko Smile Ale spravy nieco neutralne Smile (asi Smile )
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
14 Hlasov
21%
Skyrace
16 Hlasov
24%
Deathmatche
4 Hlasov
6%