Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Nurb-vizitka
Nurburing007
diky za koment trips a diky za to ze si dal music bota na TS zato ta najviac cenim
RaTy_
cau nurb kamosi? na vizitku jsem se nedival ale urcite je top, si sef a vyhravac tuningu
Spamer
Vizitka pohoda madarsky typek :-D GL
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=13044

img.tpx.cz/uploads/3199f20a-447d-4c69-99f2-8fff37e44797.jpgimg.tpx.cz/uploads/spejmrgolfik.jpg
pre vizitku klikni na golfa
Nurburing007
Citace
RaTy_ napsal:

cau nurb kamosi? na vizitku jsem se nedival ale urcite je top, si sef a vyhravac tuningu

jj tuningy su nase x)) diky za koment cenim

spamer diky tiez si sef
Arbys
cus nurb, prej ti mam dat koment, tak tady je :D, vizitka vpohode az na tu barvu, hh, doufam ze se na sp jeste poznáme a neco spolu zazijem, wcs
img.tpx.cz/uploads/jenarvbysbezv.png
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=25998
Yoistik
Zdravíčko nurbe , je ostuda tu psát tak pozdě , známe se nemlou chvíli . Za tu dobu co se známe se hodně věci změnilo , od Wahu pod Legendary . Jsem rád že jsme se znovu potkali v jedno gangu a doufám že tam dlouho vydržíš Smile . Přeju ti GL jak na SP tak v Real life .

btw #LEGENDARYNEPADNE
FroX
Nurb, od začiatku na SP som hral viacmenej stebou, od kamionakov, cez wah až po dnes, nepoznáme sa mesiac a cením si to a som rád že som ťa spoznal, si šéf, ďakujem za označenie. 👊
Upravil/a FroX dne 30.08.2017 21:53
Nurburing007
dik za koment arbys Smile
yoistik-tak dlho som nevydrzal no :D dik za koment
frox-dikyy kamo som rad ze nase kamaratstvo vydrzalo tak dlho a pevne verim ze potrva este hoodne dlho Smile
KUCa
cau nurb mam ta rad jak pes ciganov ale si moc dobry na mna tak pozdravuj vyfuka je to tvoj kamos na telesnej pridem sa pozriet na DOD cakaj ma tam dame grko z benz
Upravil/a KUCa dne 19.11.2018 18:08
Nurburing007
diky kamo
Sonas
Nejlepší šéf šéfov a super kámoš. :D
Dík za označení bro, ikdyž to je starý už rok. :D :D
Nurburing007
Diky bro ;) snáď sa uvidíme na SP
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race