Informace o serveru
Číst diskuzi
Prečo AT nikto neberie vážne?
|
|
Ondrah98 |
Přidané 11.10.2017 17:39
|
![]() ![]() Příspěvků: 7501
Založený: 28.10.13
|
Citace 4. Chování adminů. Poslední dobou se stává, že admin koná dřív, než něco prověří či dokonce pouvažuje nad tím co dělá. Harmonogram sice nějaký musí být, ale musí se ho admin držet na 1000%? Ne nemusí může se chovat jako člověk který pochopí a může dávat nižší tresty za nějakých ohleduplných okolností. Problém nýnějšího AT je, že většinou admini neřikám že všichni prostě narvou hráčům za každou cenu ten nejvyšší možný trest ikdyž by mohli být mírumilovnější. (mám namysli teda malé tresty mute, jaily, odebirani peněz atd) Například dostat 10 minutové mute za "#ID kre.téne" ještě k tomu ve 2 v noci, jenom protože že to slovo je cenzurované a není ani nijak sprosté je prostě nad zvážením lekářským prověřením admina. Pravidlo při porušeni pravidel za nepřitomnosti admina je totalní ****. Hráč napíše hráčovi ať dá příkaz /q a za normálních okolností hráč dostane kick, ale bez admina dostane hned 50 hodinový ban. Přijde vám to normální? Porušil hráč pravidla? Porušil. Je v pravidlech napsaný, že se v noci nemusí dodržovat? Není. Dostal spravedlivej trest jako ostatní? Dostal. Může se to zdát lehce přísný, jenomže, co když jeden admin to vyhodnotí na 5 minut, druhej dá var a třetí se bude držet harmonogramu, protože chápe, že pravidla platí i v noci? Vznikne zmatek a brekot, takhle má každej, co si zaslouží. Takže v tomhle bodě s tebou já osobně nesouhlasím. Nicméně, co se týče zneužití nepřítomnosti: Když jsme s Tumikem tohle pravidlo zaváděli, tak se nám jednalo o 2 případy. 1) Masivní porušování pravidel - spamování, vulgarismy, inzeráty ve velkém množství, tzn. neustále a opakovaně několikrát... 2) Vědomé zneužívání - hráč si ověří, že admin není online a začne něco provádět... Ale zase se bavíme o závažnějších případech, že někdo dá /admins a za 10 minut nepoužije inzerát jsme určitě nechtěli nijak postihovat. Tolik vysvětlení původního záměru a nyní se můžeme bavit, zda se to nějak nevhodně neposunulo. Řekl bych, že ano, ale chybu vidím i na straně hráčů, protože pár jedinců musí hlásit každou blbost, která je nijak neobtěžuje a nepoškozuje. Jeden inzerát hlásit je skutečně blbost. A tady bych právě apeloval na ten selský rozum a návrat k původnímu záměru. Tady si mohu dovolit souhlasit. Zagz: pokud je to, co píšeš pravda a lze to dokázat, není jediný problém si na administrátora stěžovat a zařídit mu za jeho neprofesionální chování problém. Jednoduchý jako vrazit do zdi... ![]() ![]() |
|
|
hormoskunk |
Přidané 11.10.2017 17:51
|
![]() ![]() Příspěvků: 1472
Založený: 28.10.12
|
Ondrah: jenomže to je to od čeho se vyvíjí respekt k adminovi. Jak chce admin očekávat respekt od hráče, když ti narve 10-minutové mute za obejité slovo v cenzuře, přitom to slovo neni ani sprosté, protože atomas to nejspíš nechtěně dal do cenzury. V tomhle případ je úplně jedno jeslti je 3 odpoledne nebo 3 ráno. Příjde ti normální ti dát za "#ID kre.téne" mute? Mě teda ne. Opravdu mě nebaví chodit z kdejakou blbostí na web a kolikrát to admin na serveru nechce ani řešit, nebo mi napíše jdi si na web, nebudu se stebou atdy bavit. Jako kvůli toho nepolezu přece někam na web abych řešil hovna nějakým trotlem (adminem). V ten okamžik je pro mě admin jen kus hadru a vůbec nemám potřebu se sním vybavovat. To s tím trestáním v době bez adminu na serveru, že hráči nahlašují kde jakou blbost je pravda. Ale to už pak záleží na adminech aby to prostě netrestali ikdyž ta blbost je nahlašena na webu ne? Když to přestanou trestat nějaké obejití inzeratu tak to i lidi přestanou nahlašovat. Je třeba dělat i tu zpětnou vazbu. |
|
|
Pandy |
Přidané 11.10.2017 17:51
|
![]() ![]() Příspěvků: 8129
Založený: 14.12.14
|
Citace ZaGz napsal: Pokud máš tyto fakty podložené, od toho jsou přece hlavní admini, kterým se toto hlásí. Pokud máš podezření, že toto co jsi tu popsal někdo z AT dělá, tak dokonce je i Tvou povinnosti to nahlásit. Né tu psát domněnky. |
|
|
Anonym |
Přidané 11.10.2017 17:56
|
![]() ![]() Příspěvků: 1265
Založený: 18.01.14
|
Citace Wery napsal: Fifa určite bude vedieť o čom hovorím |
|
|
Ondrah98 |
Přidané 11.10.2017 19:14
|
![]() ![]() Příspěvků: 7501
Založený: 28.10.13
|
Citace Ondrah: jenomže to je to od čeho se vyvíjí respekt k adminovi. Jak chce admin očekávat respekt od hráče, když ti narve 10-minutové mute za obejité slovo v cenzuře, přitom to slovo neni ani sprosté, protože atomas to nejspíš nechtěně dal do cenzury. V tomhle případ je úplně jedno jeslti je 3 odpoledne nebo 3 ráno. Příjde ti normální ti dát za "#ID kre.téne" mute? Mě teda ne. Opravdu mě nebaví chodit z kdejakou blbostí na web a kolikrát to admin na serveru nechce ani řešit, nebo mi napíše jdi si na web, nebudu se stebou atdy bavit. Jako kvůli toho nepolezu přece někam na web abych řešil hovna nějakým trotlem (adminem). V ten okamžik je pro mě admin jen kus hadru a vůbec nemám potřebu se sním vybavovat. Citace z wiki: Citace význam[editovat] Ale to je bezpředmětný, protože si krásně ukázal problém... Něco se ti nelíbí, ale řešit to nehodláš a člověka, se kterým by si to řešit měl považuješ za trotla a za kus hadru. Zde je další debata naprosto bezpředmětná. Odmítám se totiž bavit s člověkem,se kterým nic nevyřeším, protože místo řešení problému považuje oponenta za trotla a kus hadru. Myslím, že jsi našel to, o co tady jde úplně přesně a ani o tom nevíš. Nulová ochota ve většině případů alespoň přemýšlet o cizím názoru a snažit se věci dotáhnout do konce. Vyřešeno, můžeme si jít všichni po svým. ![]() ![]() |
|
|
Janci |
Přidané 11.10.2017 21:50
|
![]() ![]() Příspěvků: 1226
Založený: 29.01.12
|
Citace To s tím trestáním v době bez adminu na serveru, že hráči nahlašují kde jakou blbost je pravda. Ale to už pak záleží na adminech aby to prostě netrestali ikdyž ta blbost je nahlašena na webu ne? Když to přestanou trestat nějaké obejití inzeratu tak to i lidi přestanou nahlašovat. Je třeba dělat i tu zpětnou vazbu. Toto by predpokladám malo dosť velkú spätnú väzbu od hráčov. Keď hráč niečo nahlási a admin nepotrestá, tak si myslíš že ten hráč s tým bude spokojný? Zase bude AT najhorší lebo to nerieši. Na druhú stranu tie tresty v neprítomnosti AT sa aj mne zdajú byť neprimerané hlavne kvôli tomu, že neprítomnosť administrátora na serveri nie je vecou hráča a hráč na ňu ani nemá vplyv. Len sa obávam, že keby sa to prestalo trestať, tak sa znovu dostaneme do situácie, kedy na serveri budú hráči v neprítomnosti AT robiť solídny bordel. Ale určite som za to, aby za nejaký nechcený preklep nepadali zbytočne banovacie tresty, len je potrebné nájsť tú hranicu a to býva v dnešnej prešpekulovanej a provokačnej dobe hráčov velmi ťažké. |
|
|
Jiry |
Přidané 11.10.2017 22:26
|
![]() ![]() Příspěvků: 1332
Založený: 13.06.13
|
Nečetl jsem komentáře, takže co tu padlo a nepadlo nevím, tak sorry, když se budu opakovat. Začnu u tebe Janci, ty tady říkáš jak má jít admin příkladem, ale kdykoliv jsem přišel na server, ačkoliv jsem v době tvého působení tolik nehrál. Tak ty a Tears jste si tam až brutálně nadávali do rodiny i když ze srandy, tak to to tak nevypadalo. Já se divil, že to nikdy žádný hlavní neřešil, protože když tam přišel hráč co vás neznal a viděl ty prasárny typu píchání si vlastních matek a podobně, tak asi musel dost čumět jak se admini na SP chovají. Další věc je proč hráči absolutně nerespektují adminy. Naberou se hráči co celé svoje působení lezou adminům do prdele, a nebo jezdí mise a nikdo je nezná, oni pořádně neznají nikoho. Takže pak nějaký starší už vysloužilý hráč si tam nenechá od nějakého mouly nechat něco diktovat. Admin tým se má skládat z hráčů co mají už na SP nějaké jméno, co znají všechny hráče, kteří ví jak všechno chodí a co se dělá, na co si dát pozor, atd.. Tenhle odpad co tam teď je, co jim s právama naleze ego až nad hlavu a stejně je mají všichni u prdele je k smíchu, ať jsem konkrétní tak třeba Mordis bez urážky x) Psal jsem to lehce nalitej tak kdyby něco tak sry ![]() |
|
|
Krowky |
Přidané 11.10.2017 22:55
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 5683
Založený: 12.12.13
|
Ani hrac co vsetkych pozna nikdy nebol zarukou kvalitneho administratora. A ked aj kvalitny svojho casu bol tak to nie vzdy dopadlo dobre a nie vzdy mal nejake prikladne chovanie. Ty napr. Jiry tu pises presne toto: " kteří ví jak všechno chodí a co se dělá, na co si dát pozor, atd." Ty si tiez vedel co tu ako chodi a ako admin si v tomto smere spravil to co tu popisujes presne opacne ako popisujes. Nedal si si pozor, vedel si co a ako chodi a aj tak si sa choval zle a preto si aj bol z AT vyhodeny. To ze ty nejakeho admina nepoznas neznamena ze ho nepoznaju ostatni. A kazdy admin ma chyby. Ma dorbe casy, ma zle casy. Ty si mal dobre casy tiez, potom prisli hluposti za ktore si pykal. To ze niekto jazdi misie a spoznava mod je zle? Vacsina dotazov su veci okolo jobov. A ked je admin niekto kto v zivote nerobil misie tak zase vie o tom prd. Na druhej strane ale ano, treba aj takych ademinov co sa orientuju inymi smermi, napr. na gang system a sam nesuhlasim s tym aby pri nabore napr. hrac musel opustit gang. Je to urcite obmedzenie s ktormy nesuhlasim. |
|
|
Jiry |
Přidané 12.10.2017 02:58
|
![]() ![]() Příspěvků: 1332
Založený: 13.06.13
|
Nez tu budeš o mne šířit hovna, vyhozený jsem nebyl, ale odesel jsem sam, což muzu odprisahnou na svou smrt. Ja kdyz byl admin, tak si tebe ani nepamatuji, jinak taky jsem byl nabran jako vlastne nováček, cca po roce hraní, takze tohle tady neni žádná novinka, ale zkusenosti s gangy jsem uz mel a i jobama. Proste, aby hrac co začal hrat v roce 2016, je mu 15-16 let, omezoval hrace co tu hraje od roku 2011 a je mu treba pres 20 je nepředstavitelně tady na SP. Ale tady uz tomu nikdy nic nepomůže, SAMP uz pujde jen dolu, takze uz je to vsechno stejne fuk. Btw: jeste ke krowkymu, ze se vracím, nevim kde si hovno o mym vyhození vzal, kdyz jeste musi byt topic v pokecu, kde jsem psal, ze končím. Ty taky nejsi svaty Krowky tak pomlc ![]() |
|
|
Interstellar |
Přidané 12.10.2017 09:20
|
![]() ![]() Příspěvků: 677
Založený: 10.12.16
|
Nebudem to rozpisovať na 50 riadkov. Poviem to jednoducho. Porovnajte si rešpekt hráčov a nábory do AT zpred 5 rokov a teraz. Je jasný rozdiel, to je všetko čo by som k tomu napísal. Janci dovolím si ale povedať, že v AT sú ešte jeden / dvaja normálni, seriózni admini, takže si nemyslím, že sa to, čo si nám sem napísal, vzťahuje na každého. Čo sa týka tých komentárov od AT v prihláškach, tak tam som sa aj ja niekedy fakt pozastavoval že ako to hodnotia. Kedysi boli v AT hráči s rešpektom, teraz tam nikto rešpekt nevzbudzuje, pretože do AT ide každý ****ko, čo najviac bonzuje v reportoch, všetko nahlasuje ako taký poskočík, komentuje každý prd na fóre a pchá sa adminom do zadku... taký človek vo mne budí tak jedine potrebu na WC a nie rešpekt. Ja si myslím Janci, že v tomto som s tebou úplne stotožnený, rovnaký názor mám už dlhšiu dobu, no riešiť som to tu nechcel a strácať nad tým čas. Ty si mi ale ukázal, že nie som sám, a za to ti ďakujem. Base k tvojmu komentaru. Podla mňa ste ako tak normálni admini ešte ty, nosfe, reggi, warning, možno ešte mordis keď nemá svoj deň a samozrejme panther, na zbytok škoda reči, nechcem nikoho urážať. Janci a ondrah boli ešte poslední dobrí admini čo sa týka objektivnosti v pravidlach, a normálneho vzorového chovania. Upravil/a Interstellar dne 12.10.2017 13:05 |
|
|
Baseball |
Přidané 12.10.2017 10:32
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 7412
Založený: 28.01.14
|
Ještě si tu dovolím jednu, dvě poznámky. Myslím, že by nebylo na škodu, kdyby jste problém pojmenovali. Takhle, když to píšete jako že "někdo něco" tak to ztrácí funkci. Možná si to někdo uvědomí, možná ne. Řekl bych, že když napíšete slušně "Baseball, ten dělá blbě to a to. Tenhle zas to a tamto" tak se nikdo zlobit nebude (minimálně já určitě ne). Ovšem opět, jako u mého předchozího postu, záleží na tom, jak danou záležitost podáte. Druhá věc je ta, že se mi nelíbí jak se zde opakují názory, na které je odpověď na druhé straně. Lepší by bylo nějak přelouskat texty na první straně a až pak psát. A na závěr jedno upozornění, dříve se tata témata bez keců zamykala. Já to tu vidím velice rád a chci tu nechat volnou diskuzi, ovšem pokud zde budou vznikat hádky na téma kdo co dělal, nedělal v AT, nebo jiné konflikty, tak budeme muset nějak zakročit. |
|
|
Szelby |
Přidané 12.10.2017 13:05
|
![]() ![]() Příspěvků: 1671
Založený: 11.04.15
|
Citace _iF napsal: No zrovna že ty tohle píšeš mě dosti fascinuje. Každopádně nikdo dokonalý nikdy nebyl a ani nebude. Jenom bych chtěl vědět kdo teda v AT kdy měl respekt jak píšeš před těmi 5 lety? teda pokud si tu hrál Citace Založený: 10.12.2016 17:52 Samozřejmě se ti učet na webu smazal , nebo si měl dlouhou přestávku to určitě bude ta příčina. Potom mě těch pár vět na konci totálně dostalo , ale můžeš si jit zkusit teda Adminovat ty a uvidíme jak dlouho to vydržíš ![]() ![]() Ja vlastně do dnes nezjistil kdo je pro vás idealní admin s respektem. Ještě mi tu nikdo nenapsal jména. NIKDO NIKDY nebude mít takový respekt aby tu něco změnil z řadových adminu a mohl by se klidně vrátit wlcacek. Je jiná doba , hráči jsou jiní admini taky. Už nikdy nebude to co bylo. A neboj te se příjde ještě doba kdy budete rádi za toto AT ![]() ![]() Szelbovsky
![]() |
|
|
Interstellar |
Přidané 12.10.2017 13:10
|
![]() ![]() Příspěvků: 677
Založený: 10.12.16
|
Szelby predstav si, že je to presne tak ako píšeš. Účty sa mi zmazali pretože nemám na to hrať jednu rovnakú hru roky furt dokola. Na SP som hraval ešte skôr ako si sa ty vôbec registroval. Ale samozrejme si vymýšlam, že ? Tvoj názor na to ma netrápi, obzvlášť od admina ako ty. |
|
|
Mordis |
Přidané 12.10.2017 15:30
|
![]() ![]() Příspěvků: 2009
Založený: 07.10.13
|
Zdravím, tak sem taky něco napíšu. Začnu vyjádřením Jančiho a potom se přesunu na komentáře. 1. Ano, vždy nás učili všude dávejte odkazy z čeho jste čerpali atd. atd... V tomto máš naprostou pravdu Janči ale jak jsem se dozvěděl Wery je o tomto faktu informována a do budoucna by se to mělo změnit, samozřejmě je dobře že jsi se ozval. 2. Tak a tady narážíme na avatar a podpis. V tomto případě Fífa nešel a nehodil si ho tam jen tak pro nic za nic. Ptal se hromady lidí, nikdo proti tomu neměl ani půlku slova. Taky proč? pohled na pěknou dámu nikomu neublíží ![]() Navíc celý tento fakt ti pak potvrdí i Fífovo slova a to sice "Je tam cenzura" tato "cenzura" opravdu zakrývá intimní partie této ženy a proto bych to neviděl jako porušení daného pravidla o sexuálním materiálu. Ano, může volit něco jiného, ale opravdu to neporušuje žádné z pravidel. Když už bys chtěl zabrousit takto do detailů... jsme web točící se okolo GTA:SA. Tato hra je však až od 18 let. Samozřejmě minimálně zde v česku se na takové věci vůbec nebere ohled. V Anglii a možná v jiných státech to mají trochu jinak co vím z cest... Avšak tady u nás nikoli, proto se tu mohou objevit a objevují děti opravdu nízkého věku. Ale janči, myslíš si že je to nějak pohoršuje? ty nechodíš k vodě? do bazénu? vždyť na té holčině není vidět nic víc, než v plavkách... 3. Janči administrátoři (už za tebe) měli povinnost se vyjadřovat k náboru, to je jasné, pakliže je ten daný hráč s prominutím vůl, tak i přes lepší suspect a další faktory jej do týmu těžko můžeme nabrat. Já jsem u všech kontroloval to samé, můžeš si o tom myslet co chceš, ale pro mě jsou to hlavní faktory a základní pilíře a to: - Aktivita na webu -nezajímá mě čísílko, to můžu přestat hrát a po roce neaktivity s číslem 1000+ budu aktivní? ne... zajímá mě log přihlášení a jak dlouho na tom webu daný hráč byl. - Aktivita na serveru - Kolik času tráví na SP. Tady to bude navazovat k dalšímu bodu. - Reporty, nahlášení porušení pravidel... - Nechci aby byl z hráčů "cheat" hunter ani nic podobného. Jde mi o projevení snahy se dostat do AT. Projevit snahu pomoc serveru. Protože ona aktivita na serveru je strašně široký pojem. Já ho neberu jen jako hraní. Ono vypnout si chat a jezdit si mise umí každý ofc. - Suspect - Samozřejmě pokud má nedávný a závažný ban... nemá v AT co dělat. Pokud jsou to starší či méně závažné tresty, lze přimhouřit oko. Třeba i obě oči. Ale pokud je hráč dobytek co denně někoho provokuje, nadává hráčům či vyvádí jiný nepořádek na serveru. Nemá v AT co dělat. - Znalost módu - Tím není myšleno tak že jdu a budu se ho ptát na otázky, nikoli. Hezky si projedu log a uvidím na co se ptá v dotazech, na co se ptá hráčů, zda jim pomáhá... To vše mi o něm lecos napoví. Hráč co se bude ptát na základní věci nám opět v AT moc nepomůže. - Vyjadřování a povaha - Pokud hráči v případě problémů doslova "vře" krev v těle, je vcelku zbytečné ho brát na post. Není to myšleno tak, že by na to neměl, ale tím že v případě problému bude nepříčetný a taková povaha se do AT nehodí. Tohle jsou takové základy které já hodnotím a opravdu mohu s klidným svědomím říci, že jsem to kontroloval log po logu u každého hráče. Byť mi hlasování trvalo déle a proto jsem to také "rozkouskoval" a vyjadřoval se po částech. Samozřejmě pokud žádost vypadá s prominutím jako kdybys jí vytáhl krávě z pr.dele, tak to nebudí dobrý dojem o hráči, avšak minimálně u mě to NENÁ ROZHODUJÁCÁ faktor. Kikush - U tebe mě vůbec nepřekvapuje že "jdeš proti nám". Když jsi se opět hlásila do AT, chovala jsi se úplně jinak. Co jsme ti to zamítli, jdeš stále proti nám všem. Z trucu?? jsi odešla ke konkurenci a sem jsi vždy přišla jen někoho provokovat. Ale to je tvoje vizitka, přeber si to jak chceš. Já jsem se s tebou vždy snažil vycházet, ale to co v poslední době předvádíš je fakt něco. ZaGz - Nevím jak sleduješ / nesleduješ naší práci. Ale současné AT si své "povinnosti" a "práci" plní. Nikdo z OA do týdne neodchází, nevím kde jsi si to vymyslel... Když někdo opustí OA po kratší době než je týden, je to nedobrovolný odchod. Ten jsme tu jeden měli. Ale jinak? určitě ne. Tak a k tomu TSku, co to je prosím tě za nesmysl? Člověk není předurčen k tomu, aby žil sám. To že jsme v AT, neznamená že jsme stroje. Také se chceme bavit. Máme kamarády, voláme s nima a co? Já svým přátelům nic ohledně AT nevyprávím, když ano tak jen věci které jsou jim známé či dostupné. Ale to není vynášení. NIKDO Z AT NIKOMU NEGIVUJE ŽÁDNÉ $$ Citace nemenovaný admin givne nemenovánemu hráčovi 500mg nech ich dá do rozpočtu Tuhle krávovinu jsi sebral kde? kdyby toto udělal tak letí z AT i s banem, ani nestačí říct "admin". Tohle jsou strašné nesmysli... Myslíš si že nás hlavní nehlídají? Kdyby tohle šlo, tak mám možná i $$ na zaplacení kreditů... Je dobře že máš názor, že nejsi ovce, ale takovéhle bláboly ne, pokud na toto máš důkaz či podezření, kontaktuj hlavní administrátory do SZ. hormoskunk - Hormone, i u tebe se pozastavím, nevím jak sleduješ naší práci. Ale dám ti tu 2 ani ne týden staré "případy". 1. Pár hráčů mezi kterými byl i Janči (netají to) vědomě porušovali pravidla v domě nepřítomnosti AT. Na tyto hráče přišel report, oprávněný report a proto musel přijít trest. Není tajemstvím že udělujeme bany. Přišel jsem na server a říkám si a proč já jim budu dávat ban za takovou hovadinu... Nebylo to tak závažné porušení pravidel, kromě jednoho z nich který dostal ban okamžitě. Proto jsem zvolil za trest celkem slušnou a mastnou pokutu. Minimálně já si nehovím na trestech, na tom, co nejvíc hráče potrestat... Od toho tu nejsem a nebaví mě to. Naopak jsem rád když se dá s hráčem normálně domluvit. Vyjímaje Nurba, Kovalda a další nevychované hovada co si nevidí do huby a jediný jejich záměr je provokace a urážka. Pokud hráč vyloženě neprovokuje, vždycky se dá domluvit. Jsme lidi. Proto tito hráči nedostali ban. 2. - Urážka rodiny, jeden nejmenovaný hráč urážel rodinu hráče, ale v hádce. Prostě se oba dva hádali, ale jeden z nich šel dost ostře do rodiny. Opět, mohl přijít přísnější trest, ale když se hádají vzájemně, vzájemně se urážejí... Proč mu budu dávat něco víc? Opět přišla dost tučná pokuta. Kolikrát je to pro hráče daleko větší trest než ban... Tyto výše zmíněné případy opravdu nejsou ani týden staré... Jsou to případy které jsem řešil já. Kolegové by ti zde třeba také nějaké uvedly ale myslím si že pro obrázek by ti to mohlo stačit. Máme tu harmonogram kterým se máme řídit, ale přesně jak píšeš, jsme lidi a vše nemusí být zcela 100% dle něj. Dál bych se chtěl vyjádřit k tomu trestu ve 2h ráno například. Najdi mi v pravidlech dodatek že jsou pravidla mírnější v rozmezí 22:00 - 08:00... To tam nikde není a není důvod aby to tam bylo. Je možné udělit menší trest, ale v opravdové blbosti, ne že tam bude vykřikovat ty čůr, kok... a další vulgární slova. To pak může být rád za to mute, snad si rozumíme. Doufám že ti to alespoň takto stačí, vím že mě nemáš v lásce, ale když jsem to viděl, odpověděl jsem ti. Jiry. - Ty na server prakticky chodíš jen provokovat, na web zrovna tak, myslíš si že když pojedeš proti AT, budeš větší frajer. Je ti kolik? 23? nějak tak že? Tak se předpokládá že budeš mít kus rozumu a takových kravin zanecháš. Víš co je paradox? že jsme spolu ještě nedávno prohodili pár slov. Úplně v pohodě. A teď napíšeš tohle: Citace Tenhle odpad co tam teď je, co jim s právama naleze ego až nad hlavu a stejně je mají všichni u prdele je k smíchu, ať jsem konkrétní tak třeba Mordis bez urážky x) Ale je mi to jasné proč to píšeš, protože já jsem ten člověk který se vás "gangsterů" na SP opravdu nebojí, respektive nedělám absolutně žádné rozdíly. A tak když přišel ban třeba Nurbovi, všichni jste se z toho mohli sesypat protože to byl váš kamarád. Ale mě to nezajímá, měli jste si ho naučit chovat. Nehledně na to se v nervech sám přiznal že počas hraní používal zvýhodnění. Pravidla platí pro všechny stejně, nebudeme dělat výjimky. Možná tě to překvapí ale já proti tobě nepojedu. Snažil jsem se tě přidat na skypu a normální v klidu, jako lidi si o tom můžeme popsat... Pokud na to přistoupíš, pokud ne, je to zase tvoje věc. Ale uvědom si že tou tvojí provokací vůbec nic nezměníš, takto máš šanci, můžeš mi napsat co dělám špatně. Co se ti na mě nelíbí a všechno se dá v klidu probrat. Nebyl bys ani první a určitě ne ani poslední komu tuto možnost nabízím a kdo jí využil. Já se diskuzi nebráním, ale pokud mi napíšeš "Jsi de.ment, protože delfín" tak jsi mi jen k smíchu a vůbec nic se nezmění. Takže máš možnost mi napsat a v klidu to probrat, co s tou možností uděláš je věc druhá. IF - K tomu co jsi psal jsem se již vyjádřil nahoře, tak tam můžeš zabrousit pohledem a věřím že jsem ti odpověděl. Citace možno ešte mordis keď nemá svoj deň Tohle mě pobavilo, děkuju ![]() Ono to není podle toho jaký mám den, pokud mám den na houby, na SP vůbec nejdu protože bych se tam akorát tak naštval. Vždycky se jedná o přístup hráče, jaký přístup k tomu máš hráč, takový budu mít já. Pokud hráč provokuje na hranici s pravidly jen za účelem toho nas.rat AT. Tak mu přelétne trest a v stížnosti se s ním vůbec nemíním bavit a poslouchat jeho stupidní výmluvy když se kolikrát v logu ukáže "Jen je naseru". Pokud hráč jedná slušně, viz. třeba Floatin, jsem ochotný trest zmírnit... Všechno je to vždy jen o přístupu a o komunikaci. Jak tu od někoho padlo "Admin má své oblíbence a naopak" To je sice pravda, ale na mých trestech můžeš vidět sám že mě tohle nezajímá, kámoš nekámoš, pravidla jsou prostě pravidla a trestám bez výjimek stejně. Toho si můžeš jak jsem již psal, ostatně sám povšimnout. A ještě dodám tak obecně, co psal Janči. Admin tým nemá hráče převychovávat ani vychovávat, to je úděl a úkol rodičů. My po nich chceme jen zcela jednoduchou věc. A to, přečíst si zcela jednoduchá pravidla kterými se mají řídit. A přístup, pokud se bude hráč chovat jako dobytek, nemůže čekat lepší přístup od nás. Díky za pozornost ![]() Vše zde napsané je MŮJ názor a MÉ pocity. |
|
|
Krowky |
Přidané 12.10.2017 16:12
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 5683
Založený: 12.12.13
|
Jiry, mas pravdu a tentokrat sa Ti musim ospravedlnit. Naozaj si vtedy z AT odisiel dobrovolne. Ale zvysok ze to bolo za doprovodu porusenia vsetkych moznych pravidiel chovania adminsitratora to uz je cele pravda. Ano ja tiez nie som svaty, to netvdim. Nikto nie je, kazdy ma svoje chyby a kazdy si za ne skor ci neskor odpyka trest. Este k topicu: Neustale sa pri podobnych topicoch riesi ze vtedy a vtedy bol admin team taky a ataky a hento a toto. Lenze vtedy a vtedy na SP hralo 50 hracov, vtedy a vtedy 200-300. Dalej vzdy bol aj mod iny, niekde admini riesili velky prd a niekto riesili obrovske problemy. Vzdy admini fungovali pod inym vedenim napriklad. A v neposlednom rade aj komunita bola vzdy ina. A z mojho pohladu sa jednanie voci hracom casom zvolnilo. Za cias rocketa si hraci nemohli s prepacenim ani prdnut. Urobil si bordel na akcii tak ban. Ziadne jail,y ziadne varovanie, proste ban a nazdar. A co bolo od neho vrcholne trapne ked sa vyhrazal adminom vyhadzovom ci suspendaciou za doublepost na fore ![]() Hold kazdy ma na tieto veci ine "meritko". Niektomu vyhovovalo ked boli hraciv v strese ze by dostali ban aj za to ze by napisali ze je admin hlupy, a niekto ma zase rad volnejsiu ruku. Samozrejme cim dlhsie clovek na servery hra tym lepsie, ale nemozno povedat ze niekto kto tu je 3 roky je zarukou kvalitnejsieho admina ako niekto kto tu hra rok. |
|
|
Janci |
Přidané 15.10.2017 01:21
|
![]() ![]() Příspěvků: 1226
Založený: 29.01.12
|
Fifa, môžeš to tu zamknúť, lebo dnes na serveri ste mi spolu s every-m ukázali, že ste to tu buď nečítali, alebo nepochopili. Keď si z toho nič nezoberie ani hlavný admin, nie je tu čo ďalej riešiť. Už len citácia od jedného anonyma: Citace Keď dá hráč report na iného hráča ohladom urážky, poväčšinou sa mu napíše že sa nebudú trestom zaoberať, pretože to nenahlásil sám hráč ktorého sa to týka (čo je správne), ale akonáhle napíšeš niečo na admina a jemu to neprekáža alebo ho to neuráža, obuje sa do teba aj napriek tomu polovica AT. Citace Ozveš sa že niečo robí admin zle a odozva je taká, že v podstate ani nemáš nárok aby si niekomu napísal že spravil chybu, čo na tom že máš na serveri viac odadminované ako má on odohrané. Prepáčte že som si dovolil založiť tento topic, už sa to dúfam nebude opakovať. ![]() |
|
|
Szelby |
Přidané 15.10.2017 01:48
|
![]() ![]() Příspěvků: 1671
Založený: 11.04.15
|
Nevím co se stalo , podle mě užitečný topik. Ale jak žádáš uzamknutí , bude ti vyhověno.![]() Szelbovsky
![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 HlasůSkyrace
9 HlasůDeathmatche
3 HlasůParkoury
4 HlasůAkce smrti
2 HlasůDerby
0 HlasůTuning sraz