Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

oživení třeba?
popi
Beru sapho taky navrh od toho sem to zalozil.
Fifa
Co se týče amnestie, tak určitě zase někdy bude. Kdy bude, jak bude veliká atd..., to neví nikdo, ani sám ATomas. A v první řadě se hledí na důvody perma banů, jak dlouho ho má, popřípadě jestli je to první, druhý nebo desátý perma ban. To už taky ledacos vypovídá o hráči.

A otázka. Než sem naběhne nějaký moderátor fóra, nedáme tuhle diskuzi, která zatím probíhá v naprostém klidu třeba do "Nezařaditelné"? Tam si můžeme povídat jak chceme a až se k něčemu normálnímu společně doberete, může se založit návrh. Co jsem tak pochopil, ty máš návrh hlavně na amnestii, která dle tebe pomůže gang systému. Neberu ti to, ale návrh bude teď zamítnut, to ti řikam rovnou. Proto by bylo lepší se diskuzí dobrat k nějakému jinému řešení, které by mohlo alespoň trošku gang systému pomoct, ale diskutovat v návrzích nebude dobré pro oči moderátorů...
img.tpx.cz/uploads/ATomasPodpis1111.png
popi
Dobra.
Tom14
Citácia
ale je to tak a uznejte, že byste měli raději na serveru 100 naegovaných gangsteů než 10 misionářů. Nic proti těm co gangy nemají rádi, neuznávájí to, ale podívejte se na momentální situaci.

Kvůli takovým se právě hraní na SP znechucuje. Vy si stěžujete jak nemáte kvalitní racery, ale co se divíte? Však když je někdo nový v gang systému tak mu nadáváte a píšete wcs a /gangjoin grove Na hlavu. To je jako když chcete akce a pak řeknete že jsme kok*ti a ať jdem do prdele :D. Musíš u věcí používat hlavu ne jen brečet, ale i dělat.

Takže raději budu mít 10 tzv. misionářů než tupce co je*ou všem mámu.
Fifa
Přesunuto tedy do "Nezařaditelné".
popi
Tady si myslim, ze uz k nicemu nedospejem, ale dobra.
zorys
Citácia
Tom14 napsal:

Citácia
ale je to tak a uznejte, že byste měli raději na serveru 100 naegovaných gangsteů než 10 misionářů. Nic proti těm co gangy nemají rádi, neuznávájí to, ale podívejte se na momentální situaci.

Kvůli takovým se právě hraní na SP znechucuje. Vy si stěžujete jak nemáte kvalitní racery, ale co se divíte? Však když je někdo nový v gang systému tak mu nadáváte a píšete wcs a /gangjoin grove Na hlavu. To je jako když chcete akce a pak řeknete že jsme kok*ti a ať jdem do prdele :D. Musíš u věcí používat hlavu ne jen brečet, ale i dělat.

Takže raději budu mít 10 tzv. misionářů než tupce co je*ou všem mámu.

Jak někdo tak hloupej a vlezdoprdeláckej se může vyjadřovat ke gangům, proč se sem vyjadřuješ když víš o tom totální hovno a nijak tvůj názor nepřispivá k tomu, aby jsme gang systému pomohli? Zatím si tu napsal bezúčelnou kravinu, která ničemu nepomáhá a zbytečně tu zabírá místo pár pixelů na mém monitoru. My momentálně děláme, jenže z pozicí hráčů dokážeme pouze sepsat topic a vylít své gangsterké zraněné srdčíka, tím my konáme, pro tebe je to brek, ale pro nás jediná možnost jak něco změnit, protože nejsme v určitě kompetenci, aby jsme něco dokázali změnit z fleku. Podle mě by každý radši viděl SP s 300 hráči z toho 150 gangsterů a 150 firmičkářů, než 160 firmičkářů a 15 gangsterů, pokud teda ty nechceš, tak sám nijak SP nepřispíváš a nepřeješ jí to nejlepší, proč potom se snažíš zpříjemnit pobyt hráčů na SP svými akcemi, když o kvantitu hráčů neusiluješ a je ti to ukradeno, místo toho si přeješ menší počet gangsterů tím pádem méně hráčů celkově.

Chci akci, jsi ko*ot a jdi do pr*ele. Hi Jo.. A dej /gangjoin Grove ( ͡° ͜🔴 ͡°)

//A ano, teď jsem udělal totální příklad naegovaného gangsterského chování, protože vlastně jen protože hraju gangy na SP občasně, tak jsem hned horší člověk a pič*ju ****ům na SP webu, může za to čistě to, že jsem se někdy objevil v gangu, jsem zmutovanej jak dítě z černobylu.
( ͡° ͜🔴 ͡°) CLOWN FIESTA ( ͡° ͜🔴 ͡°)
Upravil zorys dňa 09.01.2018 20:33

i.imgur.com/WHTT459.gif

media.discordapp.net/attachments/834840423658160168/923953281573720084/unknown.png
ATomas
Ja to rikal ze ten gang system umre. Umrel jednou umre podruhy. Neni to zas tak tezk nato prijit. Kdyz jsem vyvinul syytem kterej by fungoval. Tak ho gangsteri nechteli, prootze by museli neco delat a chteli tenhle stary. Cely je to v lidech, muzes udelat jakoukoliv zmenu, ale ti gangsteri to hrat nebudou a pojedou po starem. A jak uz PODRUHE vidime tenhle system neni udrzitelny. Hlavne ze nadavaji na misare, ale ti maji v hlave vic mozku nez gangsteri. Jedou system kterej je a tim to zije. Gangsteri radeji budou beret ze hlavn ezadny zmeny a kdyz budou tak je sabotovat, jako to bylo minule.

Takze moje stanovinko je porad stejny. Gangsterum napawnim to co si v ankete odsouhlasi a tim to pro me hasne. Umim udelat gangsystem kterej bude zit a udell jsem ho. Ale v tom systemu nesmi byt ti gangsteri kteri tam jsou dnes ale museli by tam jit uplne novy lidi.

Tot vse odeme. Jakakoliv snada o zachranu gangsystemu je marna s lidma ktery tam ted jsou.
popi
Tak proč tam nepustíte lidi co tam byli? Smile Myslíš, že nováčka napadne se zlepšovat v závodech sawnách atd.. I kdybych založil nějáký takový gang tak kdo by mi v tom pomáhal když jsou všichni v banlistu? Neberu ohled jen na sebe, ale na to, že lidí, kteří umí šéfovat jsou prostě v banlistu a o nic víc mi celou dobu nešlo jen pustit lidi aby bylo více gangů = více závodů = větší zájem ze strany nováčků. Stačí pouze zapojit hlavu, pokud člověk vidí 5x GR za den tak ho to moc nezaujme radši bude vydělávat svý virtuální penízky, ale když ty GRka pojedou non-stop a hráči se uvědomí tak by i toho nováčka mohlo napadnou to zkusit, každý by se k tomu měl dostat, jen oni pro to momentálně nemají sebemenší šanci, protože nějácí nekonkretní lidé hrají pouze a pouze na RS a už je nezajímá situace gangů a kolem toho, prostě jedou si svoje a kašlou na to jestli se chce 5 lidí naučit jezdit Rally místo /mise 6600 6500. Jestli tohle nepochopíte tak nevím co ještě bych měl napsat, snažím se tomu pomoct, ale zatím se tu vyjádřilo dost lidí, ale nevidím ty rady od gangsterů, tak kur** když furt brečíte v tom ; píšete jak to je mrtvé tak tady napište svůj názor, Díky.

Popř. celou dobu mi tu šlo o amnestii aby bylo dost těch co budou vůbec odhodlání ty nováčky učit, z gangů co tam jsou dnes nezůstal ani jeden takový všichni koukaj jen na RS a nic víc je nazejímá, peace.

//pokud tomu někdo nerozumí tak to opravovat nebudu, určitě v tom smysl najdete.
kachlYcka
Citácia
ATomas napsal:

Ja to rikal ze ten gang system umre. Umrel jednou umre podruhy. Neni to zas tak tezk nato prijit. Kdyz jsem vyvinul syytem kterej by fungoval. Tak ho gangsteri nechteli, prootze by museli neco delat a chteli tenhle stary. Cely je to v lidech, muzes udelat jakoukoliv zmenu, ale ti gangsteri to hrat nebudou a pojedou po starem. A jak uz PODRUHE vidime tenhle system neni udrzitelny. Hlavne ze nadavaji na misare, ale ti maji v hlave vic mozku nez gangsteri. Jedou system kterej je a tim to zije. Gangsteri radeji budou beret ze hlavn ezadny zmeny a kdyz budou tak je sabotovat, jako to bylo minule.

Takze moje stanovinko je porad stejny. Gangsterum napawnim to co si v ankete odsouhlasi a tim to pro me hasne. Umim udelat gangsystem kterej bude zit a udell jsem ho. Ale v tom systemu nesmi byt ti gangsteri kteri tam jsou dnes ale museli by tam jit uplne novy lidi.

Tot vse odeme. Jakakoliv snada o zachranu gangsystemu je marna s lidma ktery tam ted jsou.

Nic proti, ale kdyz pawnujes podle gangsteru, kdo drive vymyslel těch 1000gang bodů + 200hodin na založení gangu ? Před tím, když to bylo 200h tak bylo dost gangů a bylo to dost aktivní, nemám nic proti tomu, jen se mi zdá, že se to díky tomu pohoršilo..

Další věc, cheatování, skill tu psal protože cheatuje 1, cheatuje 2. je to tak, další důvod je prostě ten, že jsou slabí a nesmíří se s tím :D
Třeba vymyslet anticheat který pozná nitro a tank mode :D
zorys
Citácia
ATomas napsal:

My změny chceme, pokud to nezmizí GRka, území, tak to podle mého nikoho neovlivní, chtělo by to na nějakou dobu releasnout nějaký test server, dejme tomu jen pro 10 vybraných lidí, kteří by to mohli otestovat a zrecenzovat, podle mě změny které byly dřív nebyly špatné, sice jsem je nemohl zažít kvůli permabanu, ale rád bych o nich slyšel víc, podle mě by změna neuškodila, spíš by nalákala víc lidí, stjeně všem jde jen o GRka, území atd. je nezajímají.

A ke kachlickovi, na to anticheat v životě neuděláš, musíš pracovat s tím co samp nabízí ne s tím co dokážeš ve své mysli vykouzlit. Smile

i.imgur.com/WHTT459.gif

media.discordapp.net/attachments/834840423658160168/923953281573720084/unknown.png
Arbys
Jeste jsem sem nic nepsal a urcite sem nepisu naposled.. Jednoducha otazka - proc ti lidi vlastne cheatujou? Slozita odpoved.. Prijde mi ze ti co cheatujou uz se to naucili tak dobre, ze ikdyz to vsichni co proti nim jezdi vedi a to vcetne AT, tak protoze to umi pouzivat tak dobre a tak skryte, ze je na ne nemozny poridit takovy dukaz, aby to se svyma znalostma nedokazali obhajit.. Kdyz uz hlavni obcas k tem dukazum a jejich "neprustrelnym" obhajenim primhouri oko a posle je tam, tak si proste odsedej 14 dni a jedou znova, a ne ze by si za tech 14 cistili cleo slozku, oni ji vylepsuji a hledaji nove a lepsi cheaty. Zacali to 2 blbci a pozdeji tech blbcu zacalo pribyvat protoze ty cheatery nikdo nedokazal porazit tak si rekli ze si sezenou ty cheaty lepsi, a v tom to cele je. Muzete davat UB zkusenym gangsterum, muzete zvysovat limit gbodu, muzete mazat gangy ktery fungujou jen jako rozsirena garaz pro jednoho hrace, ale dokud se nevyresi tento cheatersky problem, tak se udela takovy reset a upgrade gang systemu a ti co jsou v cheatovani nejlepsi ted budou i pote a znovu to cele zacnou.. Take si 60 lidi bude predstavovat krasny novy gang system, zalozej si skype skupinu kde to vse proberou a vymyslej, to se aplikuje na server, ale ti 2 cheateri to pomalu zacnou cele nicit a za pul roku tu mame stejnej topik znova. Čest.

// Taky bych vas chtel poprosit abyste vsechny (nerad tomu rikam gangstery, protoze si pak pripadam jak nejakej americkej nigga se zlatym retezem na krku) ucastniky v gang systemu nehazeli do jednoho pytle, protoze mozna jezdime jako misari dokola denne jednu/dve/tri trasy, ale ktera firma funguje 3 roky se stejnejma lidma, kteri se nekdy znaji i v realu, dokazou si pomoct jako by byli rodina i kdyz se znaj jen pres monitor, denne spolu volaj i s webkama, novy cleny si vybiraj pres prihlasky? To ze to par lidi kazi svym chovanim a jinych par lidi cheatovanim je vec druha, ktera se musi vyresit, ale ti co odsuzuji asi tak "Ty pusobis v gang systemu? Tak to jsi uplnej ko*ot" by se meli prastit do hlavy a zamyslet se. Gang system je uzasna vec, kterou kazi par lidi jejichz pocet se neustale zvysuje a zvysuje a musi se s tim uz neco udelat.

-sorry, ale jsem na mobilu linej resit hacky a carky
Upravil Arbys dňa 10.01.2018 21:02
img.tpx.cz/uploads/jenarvbysbezv.png
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=25998
popi
Mohli by jsme s tím začít něco dělat to nepopírám, ale co my čistí hráči zmůžem proti zkušeným cheaterům, prostě dokud jim to nikdo nevysvětlí a oni si to neuvědomí tak nemá smysl nic měnit, oni to začali tak ať to i skončí. Tečka.
popi
Fifo, jen mi řekni tvůj názor odbanovali byste ty, kteří by si to "zasloužili" zkusili by jste to a třeba by to vyšlo jen chci vědět proč je kolem toho takové haló, oni nejsou žádní trestaní vrazi apod. I když pro vás to je něco takového, ale pokud tam nebudou lidi, kteří umí držet gang a organizovat to, tak ty gangy s nováčkama se během měsíce rozpadnou, pojďme uvažovat logicky prosím. Smile
Krowky
Ako oživia gangsystém chronickí cheateri, obchádzači a nevychované s prepáčením hovadá čo sa nevedia správať, urážajú a navážajú sa do rodín hráčov.

Permaban nie je len tak jeden ban raz za čas, to je súbor xy platných banov. Už tu bol jeden velký projekt a boli amnestovaní ludia z "Gangsystému" a dopadlo to maximálnym fiaskom, skoro všetii sa nakoniec vrátili do banlistu.
A všetcí Tí za ktorých si založil tento topic majú toho za ušami viac než dosť, česť výnimkám ale tieto výnimky pri žiadosti o PUB určite šancu dostanú.
A tie najväčšie výkvety nedostanú šancu ani keby bola amnestia, lebo sa na nich určite nebude vzťahovať.
Stále sa tvárite že gangsystém ničia bany. Ale tie bany majú dôvod. Takže gangsystém si ničíte iba vy. Lebo nazývať niečo postavené prevažne na dvoch závodoch a jednom DM systémom je trúfalé. Keď padali návrhy jazdiť viac závodov resp. musieť jazdiť viac závodov zmietli ste to zo stola. A toto predsa nemohlo fungovať na furt. Ale napriek tomu všetkémi si myslím že ako tak ten "systém" aktívny je, stále sú skoro všetky sídla obsadené a to že sú tam gangy s 0 rešpektom? To ste si odsúhlasili vy aby sa také gangy nerušili.

Citácia
PoPi napsal:

Fifo, jen mi řekni tvůj názor odbanovali byste ty, kteří by si to "zasloužili" zkusili by jste to a třeba by to vyšlo jen chci vědět proč je kolem toho takové haló, oni nejsou žádní trestaní vrazi apod. I když pro vás to je něco takového, ale pokud tam nebudou lidi, kteří umí držet gang a organizovat to, tak ty gangy s nováčkama se během měsíce rozpadnou, pojďme uvažovat logicky prosím. Smile

Presne toto tu už bolo, amnestia pre výkvety gangsystému čisto preto aby oživili gang systém, a bol to obrovský fail. Dopadlo to presne ako sme čakali, všetci leteli nazad do banlistu leob nedokázali splniť lahko splnitelné a primitívne podmienky tej amnestie. Tak načo robiť znova to čo vieme že nevyjde.

Ja proste nechápem zmýšlanie ludí v gangsystéme. Nahlasujete sa za úplné hovadiny, ktoré sú na míle vzdialené od porušenia pravidiel. idete si stále po krku a silou mocou sa snažíte niekoho dostať do banlistu. A keď sa tam Tí ludia, ktorí podla Vás ničia cheatovaním a urážaním gangsystém, dostanú tak je zase zle že nemá kto hrať. Tak to ako sorry ale Vy samy neviete čo vlastne chcete.
Týmto nechcme obhajovať cheaterov. Kto má permu ten tam patrí a toho tam treba nechať!
popi
Od toho sem udelal ten topic at to vylepsime at sem date nejake navrhy na zlepseni atd.. amnestie byla jen jednou z casti Smile
Suve
Citácia
Krowky napsal:

Ako oživia gangsystém chronickí cheateri, obchádzači a nevychované s prepáčením hovadá čo sa nevedia správať, urážajú a navážajú sa do rodín hráčov.

Permaban nie je len tak jeden ban raz za čas, to je súbor xy platných banov. Už tu bol jeden velký projekt a boli amnestovaní ludia z "Gangsystému" a dopadlo to maximálnym fiaskom, skoro všetii sa nakoniec vrátili do banlistu.
A všetcí Tí za ktorých si založil tento topic majú toho za ušami viac než dosť, česť výnimkám ale tieto výnimky pri žiadosti o PUB určite šancu dostanú.
A tie najväčšie výkvety nedostanú šancu ani keby bola amnestia, lebo sa na nich určite nebude vzťahovať.
Stále sa tvárite že gangsystém ničia bany. Ale tie bany majú dôvod. Takže gangsystém si ničíte iba vy. Lebo nazývať niečo postavené prevažne na dvoch závodoch a jednom DM systémom je trúfalé. Keď padali návrhy jazdiť viac závodov resp. musieť jazdiť viac závodov zmietli ste to zo stola. A toto predsa nemohlo fungovať na furt. Ale napriek tomu všetkémi si myslím že ako tak ten "systém" aktívny je, stále sú skoro všetky sídla obsadené a to že sú tam gangy s 0 rešpektom? To ste si odsúhlasili vy aby sa také gangy nerušili.

Citácia
PoPi napsal:

Presne toto tu už bolo, amnestia pre výkvety gangsystému čisto preto aby oživili gang systém, a bol to obrovský fail. Dopadlo to presne ako sme čakali, všetci leteli nazad do banlistu leob nedokázali splniť lahko splnitelné a primitívne podmienky tej amnestie. Tak načo robiť znova to čo vieme že nevyjde.

Ja proste nechápem zmýšlanie ludí v gangsystéme. Nahlasujete sa za úplné hovadiny, ktoré sú na míle vzdialené od porušenia pravidiel. idete si stále po krku a silou mocou sa snažíte niekoho dostať do banlistu. A keď sa tam Tí ludia, ktorí podla Vás ničia cheatovaním a urážaním gangsystém, dostanú tak je zase zle že nemá kto hrať. Tak to ako sorry ale Vy samy neviete čo vlastne chcete.
Týmto nechcme obhajovať cheaterov. Kto má permu ten tam patrí a toho tam treba nechať!

Ta věc s 0 respektem. To udělal ATomas, když totálně překopal gang systém -> neodebirání respektu, ranky atd. Takový ten totálně nefungující systém. Ale podle toho, jak se ATomas vyjadřuje, usuzuji, že si myslí, že by tahle kktina dokázala něco zachránit. Myslet si, že takový gang systém, který zavedl v roce 2015(nejsem si jistej) může fungovat ... Pošetilost. Kdysi dávali hráči Martin, Hrbec, Pitras apod. několik návrhů, které by mohli gang systém oživit a také nalákat nové hráče, protože to bylo něco odlišného od GR/GW. ATomas se na to vykašlal ,přestože to všichni hráči pohybující se v gangsystému odsouhlasili.

P.S. Když se k tomuto tématu má někdo vyjadřovat, tak ať není úplný retard jako Tom, který se snažil prosadit kdysi v gangsystému a byl toxickej unskilled, který každýmu nádával. Tom zmínil věci, které dělal jen on, co si tak matně vzpomínám. Takovýhle kun** vyjetý fakt člověk miluje.
Upravil Suve dňa 10.01.2018 21:37
Baseball
Zdravím,
já sem napíšu, co by se mělo stát v první řadě, než dají páni gangsteři hlavy dohromady a vymyslí nový gang systém, který všechny uspokojí.

Hlavní, z mého pohledu největším, problém jsou cheateři. Ano, říkáte si, že když o nich víme, proč s nima nic neuděláme. Je to jednoduché, oni se jen tak nenechají a my potřebujeme 100% důkaz, který se těžce shání. Takže musí přijít řešení a náprava těchto lidí co ničí gang systém z Vaší strany. Co tím myslím? Myslím tím to, že by jste takovéto hráče měli zavrhnout, vyhodit z gangu a až si to rozmyslí tak je vzít zpět.. Tím, že se každý gangster kryje s dalším v rámci jednoho gangu, kde si případně to zvýhodnění i posílají je největší problém. Prostě se musíte dát do sebe a takové hráče odsoudit mezi sebou, vyhnat na gulag, vykastrovat a bůh ví co ještě. Až tohle uděláte, tak se můžeme bavit o změně systému. Do té doby nemá smysl něco měnit, jelikož tito hráči, spíše špíny, to zničí v brzké době znovu.

Tak do mě ;)
popi
Citácia
Baseball napsal:

Zdravím,
já sem napíšu, co by se mělo stát v první řadě, než dají páni gangsteři hlavy dohromady a vymyslí nový gang systém, který všechny uspokojí.

Hlavní, z mého pohledu největším, problém jsou cheateři. Ano, říkáte si, že když o nich víme, proč s nima nic neuděláme. Je to jednoduché, oni se jen tak nenechají a my potřebujeme 100% důkaz, který se těžce shání. Takže musí přijít řešení a náprava těchto lidí co ničí gang systém z Vaší strany. Co tím myslím? Myslím tím to, že by jste takovéto hráče měli zavrhnout, vyhodit z gangu a až si to rozmyslí tak je vzít zpět.. Tím, že se každý gangster kryje s dalším v rámci jednoho gangu, kde si případně to zvýhodnění i posílají je největší problém. Prostě se musíte dát do sebe a takové hráče odsoudit mezi sebou, vyhnat na gulag, vykastrovat a bůh ví co ještě. Až tohle uděláte, tak se můžeme bavit o změně systému. Do té doby nemá smysl něco měnit, jelikož tito hráči, spíše špíny, to zničí v brzké době znovu.

Tak do mě ;)

Mnohdy si to ani majitele gangu neuvedomuji, hlavne ze vyhravaji Smile
zorys
Milý baseballe, zdravím i já tebe.

100% důkazy není těžké najít, skoro furt se vám ukazují v důkazech, ale z nějakého důvodu jsou vám odmítány vedením, nejlepší by bylo najít si a sestavit nějakou skupinu trusted lidí, kteří se vyznají v cheatech a nejsou zaujatí vůči nikomu z gangsystému, tímhle by se ty špíny odstraňovali jedna báseň. Poslední bany za cheaty v gang systému beru jako velikou komedii, aurův tankmod, matthewův tankmod (nemusím moc matta a i tak se ho zastávám, to už asi nebude v pohodě, že?), další bany si nevybavuju co tu proběhly, beru jen bany v krátké časové úsečce, jelikož moc nesleduji web mohlo mi dosti utéct. Neříkám, že všechny vaše bany jsou špatně udělené, ale nějaké se přeci jen najdou, většina z nich je odbanovaná, zbytek zůstává špatně zabanován z mého pohledu alespoň. A nebo naopak, lidi dostávají za 100% důkazy unbany, někdy přehlídnete něco a potom dostanou takoví lidé unban. Každopádně, přeju vám hodně štěstí s chytáním cheaterů, určitě to bude sranda Hi

i.imgur.com/WHTT459.gif

Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov
23%
Deathmatche
3 Hlasov
8%