Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Ruda přemýšlí #3 - Legendy na SP, Admin Akce a další frky
Ruda
Nosfe, děkuji za názor, hezky si se rozepsal a i když se mnou ve spoustě věcí nesouhlasíš tak to beru, je to tvůj názor a někdy se naše názory prostě lišit budou, sto lidí = sto chutí. Jsem rád, že si to napsal upřímně a vyjádřil ses k těm problémům tak, jak to cítíš.

Legendy bychom určitě mohli nějak pořešit, nicméně já jsem momentálně dost vytížený a i to málo času co mám se snažím věnovat gang akademii, abych to už nějak rozjel do příštího týdne, nečekal jsem že to bude tak časově náročné. Každopádně bychom to mohli trošku probrat a jen tak nezávazně si o tom pokecat, určitě se ničemu nebráním. Mohla by se vymyslet i nějaká rada, která by vybírala hráče kteří si ten titul zaslouží, ale to už bych probral spíš přímo s tebou a Fifkem. Určitě bych neodebíral legendu lidem, kteří jí už mají, ale spíš bych přidával hráče, kteří jí nemají a mít by jí měli.

Admin akce - Tam bych to dále úplně nerozebíral, máte s Fifou dost podobný názor, ve kterém se asi neshodneme, ale to je v pořádku. Tento topic není návod pro Vás, co byste měli změnit, ale spíš moje zamyšlení (samozřejmě pokud si z toho něco vezmete tak budu jen rád) :-D Jen opět dodám že já se snažím admin akce chválit, někdy se i zastávat OAček co ty akce pořádají, pokud jsou ty akce kvalitní, každopádně naprosto chápu že je česká mentalita v tomhle trošku problém a hráči prostě budou pí**** za každé situace. Rád bych tu zdůraznil že nikdo ze členů AT není placený za pořádání akcí a opravdu si vážím každého člověka co si dá několika hodinovou práci s vytvořením akce, sám vím kolik práce to člověku dá.

Firemní akce - Tady jsem to vůbec nemyslel tak, že tam byla nějaká korupce nebo něco podobného, jen jsem zvyklý se u těchto věcí držet striktně podmínek a ten "lidský přístup" jde v tomhle trošku stranou. Opět na to oba máme jiný názor, takže to respektuji.

Administrátoři - Tady jsi to napsal hodně pěkně. Samozřejmě bych si nedovolil Eminema soudit za "mechanickou" kvalitu akcí, každý někdy začínal a nikdo nikdy nebyl profík hned od začátku. Co mi vadí na Eminemovi je jeho mentalita, protože jsem jeden z těch (bývalých) administrátorů, co vždy tlačil komunitu, kontakt s hráči a Eminem mi připadá jako takový polobůh, který se o hráče absolutně nezajímá, nepokecá si s nima a nezajímají ho jejich názory, což je podle mě špatně a mohu jen zopakovat že člověk s takovou mentalitou mi přijde naprosto nevhodný do AT. Samozřejmě to není nic osobního, chápu že to tak možná vypadá, protože jsme byli ve stejném náboru a Eminem se dostal a já ne, ale není to tak. Eminemovi tu funkci samozřejmě přeji, a myslím si že staví daleko lepší akce než bych já kdy dokázal vyprodukovat (na rampy jsem fakt lempl), jen mi prostě nesedí jeho povaha, což podle mě dělá minimálně 50 % dobrého administrátora.
Jinak Eminemovi jsem psal i osobně asi dvakrát, jednou jsem mu gratuloval k právům a pochválil mu jeho práci a podruhé jsem mu řekl co by na tom závodě mohl vylepšit, bohužel ani jednou mi neodepsal, takže asi tak k tomu pozitivnímu feedbacku. :-D

// Aby to nebylo jen o Eminemovi tak si myslím že Míšovi (Salazar) byste mohli už švihnout toho admina, tady bych se za něj přimluvil. :-D :-D Je to fakt kluk který je na svém místě a hodně se mi líbí jeho práce, trošku mi připomíná mě, když jsem začínal v AT, tak snad nedopadne jako já. :-D

Závěros - Jsem rád, pokud Vám to alespoň trošku pomůže, myslím si, že je fajn že se o těhlech věcech mluví a minimálně to vyvolává nějakou diskuzi, za což jsem rád. Názor se říct nebojím, tebe i Fifu beru za maximálně rozumné lidi a nějakého postihu se upřímně fakt neobávám, jelikož vím že víte že to nemyslím nijak zle, ale že se snažím trošku pomoct serveru.

Ještě jednou díky za odpověď a sorry, že jsem se zase tak rozepsal, ale když sis ty dal práci s odpovědí tak jsem měl pocit, že bych ti měl dát alespoň kvalitní odpověď. :-D
Upravil Ruda dňa 17.07.2018 05:03
Salazar
Ahoj, označil jsi mě jako admina měsíce, čehož si velmi vážím, že máš na mě tak kladný názor, nečekal jsem to, za to ti děkuji. Doufám,že semnou budeš spokojený i nadále, snažím se. Jak už tady bylo zmíněno, opravdu jsme nyní velmi dobrý kolektiv v AT a všichni dělají práci, tak jak mají a nikdo se s nikým nehádá a hlavně si pomáháme navzájem. Určovat admina měsíce je opravdu těžké, protože fakt každý je dobrý a snaží se. Doufám, že se brzy mezi nás vrátíš, si fajn člověk a to, že toto píšeš je super, ve většině s tebou vždycky souhlasím Smile .
SEPARIS
Citácia
Salazar napsal:

Určovat admina měsíce je opravdu těžké, protože fakt každý je dobrý a snaží se.

Nechci nejak rypat. Sice tak vnímáte vše co napíšu aji muj názor, ale tomuhle jsem se doopravdy pozasmál
DangerRMV
Tak ono je těžké někoho přesvědčit v tom, že adminování není hračka. Vy všichni co jste v AT nebyli, si myslíte jak je to jednoduché co? Jenom samé kecy na adminy, že dělají kulové a jsou tam zbyteční. Toto opravdu miluju, stěžovat si na někoho z AT, nejlíp na nováčka, který se "zaučuje", místo toho aby mu někteří pogratulovali, tak začnete do něj rýpat ve smyslech "tvlll Pepa v AT, tak to je konec". Přitom by server bez nich nemohl existovat. Každý má své plusy a mínusy, ale jsou to lidi a ne roboti. A ne nelezu jim do prdele, tento názor píšu už 8 let. Určitě byste to zvládli lépe. Když už máte s někým problém, je to nejlepší řešit s hlavníma admina a stěžovat si u nich s patřičnými důkazy a ne toho dotyčného buzerovat. Vím, že tohle nepatří zde do žádného z témat, ale když už to je tady načnutý admin tým, tak se to hodí.

Tím neútočím na tebe separis, jenom sem se z toho tvého textu trochu zamyslel.
SEPARIS
Hele vím jak se někteří vyse nadřízení admini chovají a ať už to je spravne nebo spatně tak se mi to nelíbi a stim taky nic nenadělám. Většina lidi kteří z pozice hráče postoupí na nějaký vyšší post se změni "dle mě" k horšímu. A když už jsi zminil toho eminema tak jsem si proste rypl a to je moje věc pokud to je v rámci moznosti ne ? Když jsem s nim byl ještě v renegades tak tak byl úplné v pohodě, komunikoval byla s nim sranda atd. A tedka mi kolikrát neodepsal ani na pm, v gangu neodepisoval nejezdil grka proste jak nějaký...
Ruda
Z mého, doufám objektivního, názoru dlouhodobého hráče a ex-admina můžu k tomuhle jen říct, že chyba je na obou stranách. Někteří hráči se chovají jako hovada a někteří admini se chovají jako hovada.
Jak říkám, já se snažím práci AT alespoň trošku ocenit a vážím si jí, ale samozřejmě se najde někdo kdo bude nadávat, stejně tak se najdou administrátoři, kteří se nechovají jako administrátoři. Tak to je, bylo a bude.
Někdo kdysi psal (tuším že to byl Wendis) že pokud je administrátor dobrý tak ho musí hráči nesnášet. S tímhle totálně nesouhlasím, spousta problému podle mě vzniká z toho, že spousta lidí přijde do AT a myslí si že jsou polobozi serveru (což je jen Dendží a já) a neudržují si kontakt s hráči, nejsou schopní odepsat na PMku a vytvářet si trošku vztahy s hráči, které pak musí trestat/dělat pro ně akce atd. Ten pocit toho, že je admin "jeden z nás" je podle mě strašně důležitý a vždycky jsem se snažil tyhle vztahy udržovat, proto taky tak negativně hodnotím Eminema, protože tam je to naprosto přesný opak a pro mě je toto hrozně důležité.
smetyx
Ahoj Rudo,
rozhodl jsem se taky něco napsat, ale fakt jen krátce.

1) Souhlasím příjde mi, že je tam snad každý hráč který byl v AT (i když třeba jen měsíc) a když odešel automaticky dostal "Legendu SP" některé hráče co tam jsou fakt ani neznám. Na server chodím každý den, ale třeba jen na 30 minut takže taky tolik nesleduju už tolik ty lidi. Ale souhlasím stím, že nekteří tam rozhodně chybějí ;)
Sestavil bych nějaký "tým" o pár lidech. Spíš ty co tu hrají déle (Třeba já a ty a pak někoho kdo hraje hodně aktivně) Ber to jen jako příklad. A tento tým by měl svoje přísupné forum kde by mohl diskutovat o případných nových členech. Nebo další nápad každý hráč by si o to mohl požádat (stanovil bych nějaké podmínky něco jako v případně příjmání do AT) Ale zde bych hodil laťku dost vysoko. Potom by se daný team rozhodoval o tom zda si hráč tento status zaslouží nebo ne. Potom bych byl taky moc rád kdyby se hráč stimto statusem nějak víc zviditelnil i na serveru. Např /legendy nebo by měl nějakou jinou výhodu, mohl by pomáhat s /dotazy protože člověk který má tento status by o serveru měl vědět skoro všechno. To je jenom nápad, protože mě jako dlouhodobé hráče SP tolik nebaví, nemám už tolik co dělat a do AT už se s mojí minulostí nedostanu, takže třeba ty dotazy by mě rozhodně zabavily. Ale to už jen můj nápad a názor.

2) I když se ti hlavní už vyjádřil tak stebou musim souhlasit, že za ty akce je opravdu málo peněz. Není zrovna lehké je vyhrát je to spíše o náhodě (asi jak sázení). A když se člověku povede je vyhrát tak zrovna žádnej randál nedostane a za tu dobu co byl na té akci by si v povolání třeba vydělal víc, ale je pravda že ty akce jsou hlavně pro zábavu...

3) tohle neřeším, teď sem byl 12 dní v tunisku tak nevím moc co se tam kde stalo a jelikož firmu nevlastním tak ani nesleduji akce Smile

4) Na tohle by měla být snad samostatná sekce kterou by měl na starosti hlavní administrátor. Kdo jiný by měl mít větší přehled než on, že? :D Ale néé.... hráč si kolikrát všimne víc než admin, to už máme snad vyzkoušené. Konkrétně ty dva členy AT co si zmínil? Tak se vyjadřovat nebudu jelikož to tak nesleduju ani jsem teď na akce moc nechodil. Spíš občas jen žasnu co si administrátor k hráči dovolí. Vím že není lehké mít tuto pozici a když někdo nadává tak se sním nedohadovat a neurážet ho také, snad na to jako admin mám příkaz tak ho použiju.

Závěrem jsem moc rád Rudíku že zakládáš podobná témata a rozhodně jsem za to moc rád, že se do toho konečně někdo pořádně pustil a píše to na urovni a bez urážek. Taky jsem moc rád, že se vracejí lidi jako si ty. Ať se daří kamaráde a rád stebou pokecám klíďo i na serveru Smile
Teczka83
Legendy... Jsem tam taky a nechápu proč (Pixelovi jsem nepodlézal a mám málo hodin na to kdy jsem se sem poprvé přihlásil) Řekni mi jak to chceš zrevidovat? Spousta legend je v seznamu z doby, kdy jsi tu nehrál a nehrálo tu 95 procent dnešních hráčů. Jak teda chceš zjistit, čím si tu pozici zasloužili, nebo ne? K AT se vyjadřovat nebudu, mám na něj nestravitelný názor.
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov
23%
Deathmatche
3 Hlasov
8%