Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

err0rk0^ Vizitka
err0rk0
Škoda, že jsi měl celkem dlouhou pauzu, ale napříč tomu jsem rád, že jsi na nic nezapoměl. Že si pamatuješ i ty starý časy. Taky se známe už dlouho, letí ten čas jak vítr. Snad ještě něco prožijeme. :D

Rovněž Ti děkuju, kolego!
Upravil err0rk0 dňa 20.08.2012 21:58
DrateK
Skvělý admin, u kterého jsem snad ještě neviděl žádnou chybku. Svojí práci děláš skvěle. Pamatuju si, když jsi byl můj soused ve VW, měl jsi vilu č.27 se zaparkovaným Cheetahem (také jak jinak, že :D) a já měl vilu č.26, :D Nikdy jsem neviděl lepšího závodníka s Cheetahem, než jsi ty. Vizitka super. Jak psal Degenerate, legenda SP. Smile
err0rk0
Každý dělá chyby, určitě i já. Ano, to si taky pamatuju, už je to taky celkem dávno. Rád bych se tam vrátil. Můj Cheetah Ti posílá vzkaz, že taky děkuje.

Drátku, Tvého komentářu si taktéž hodně vážím, hlavně když to píšeš Ty. Jsi super hráč, pokud se budeš vyhýbat Antireklamám, tak máš vyhráno. Smile
RuliiKkO
Errorko , admin jsi super , spravedlivý , klidný a je s tebou sranda hlavně kolem 1-3 ráno jak kecáme o te ''nábíječce'' :D :D Skvělý člověk a kamoš Smile jen tak dal Smile
Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo. Boss

Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man.
err0rk0
Děkuju! Nezapoměň batérie pravidelně dobíjet. Nikdy nevíš, kdy jí budeš potřebovat. :D:D
Zrušený účet
Jedinej, kdo z toho adminování ještě není ****. Pokračuj v tom co děláš a jdi příkladem ostatním adminům ;).
err0rk0
Děkuju mnohokrát, ale jsou tady i další profesionálové.

Aspoň tohle bych rád vrátil:

img.tpx.cz/uploads/Admin-Team%20%2828.07.%202011%29.jpg

Citácia
jdi příkladem ostatním adminům ;).

Snažím se.
HeWhoMustNotBeNamed
Citácia
err0rk0 napsal:

Citácia

Snažím se.

lol 27.7.2011 mi byly odebraný práva :D:D takže den po tom .D
Zrušený účet
Citácia
err0rk0 napsal:

Citácia

Snažím se.

Tu tabulku v tom složení bych tam rád viděl znovu Smile
Sh1TeRkO
Err0rk0 a kto nie? Tiež by som to vrátil - ten Admin Team. Smile
RuliiKkO
Citácia
err0rk0 napsal:

Děkuju! Nezapoměň batérie pravidelně dobíjet. Nikdy nevíš, kdy jí budeš potřebovat. :D:D
Jojo nezapomenu neboj :D
Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo. Boss

Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man.
err0rk0
Citácia
Pixel napsal:
lol 27.7.2011 mi byly odebraný práva :D:D takže den po tom .D

Mě byly odebrány 28. 07. 11 v ten den, co jsem tohle cvakl. Cvakl jsem to z důvodu, abych měl vzpomínku na to, jak jsem byl kdysi Administrátorem na nejlepším a nejhranějším CZ/SK serveru. Ale o pár dnů jsem byl nabrán zpět. Tolik irónie. :D

Citácia
Brutalus napsal:
Tu tabulku v tom složení bych tam rád viděl znovu Smile

To ano, síce to není až tak dávno, ale každej jeden z těch, co jsou v té tabulce, měli vyhřáté místečko v Admin-Teamu a byly to lidé na svém místě, profesionálové. Škoda, že už jsou jenom vzpomínky.

Citácia
Eddo napsal:

Err0rk0 a kto nie? Tiež by som to vrátil - ten Admin Team. Smile

Přesně tak, kdo ne. Smile
HeWhoMustNotBeNamed
Muhehehehe našel jsem sccreen když jsi měl chvíli práva ještě i s cGj a napsal jsi do adminchatu ,,Ok." :D :D aspon něco jsem našel :D
err0rk0
Citácia
Pixel napsal:

Muhehehehe našel jsem sccreen když jsi měl chvíli práva ještě i s cGj a napsal jsi do adminchatu ,,Ok." :D :D aspon něco jsem našel :D

Můžeš mi ho pak zaslat, pokud budeš mít chuť. Předem děkuji. :D
sK
Fantóm v cheetahu, proste správný muž, ktorý sa nebojí povedať pravdu a ide príkladom všetkým naokolo. Možno je mnoho chvály zlá vec, ale pri tebe sa proste kritika nedá nájsť. Si jeden z mála, ktorého berem za svoj vzor!
Mamba
erorko ty jsi hodně profesionální admin je velká škoda že jsi nepřijmul toho hl admina hodil by ses tam daleko víc než geroid dle mého názoru,nemam vubec nic co bych ti vytknul snad jen možná aby si dělal více akce ;)
err0rk0
Cením si Vaše komentáře, opravdu. Ale jak jsem psal, i já mám hodně chyb. Ještě jednou děkuju!
Fuska
Erorko super hráč a ještě lepší admin jsem strašně rád že jsme spolu v gangu. *Dobrá práce*
err0rk0
Citácia
Fuska napsal:

Erorko super hráč a ještě lepší admin jsem strašně rád že jsme spolu v gangu. *Dobrá práce*

Potěšení na mé straně. Smile
Děkuju.
Patazz
Errore, právě ty mi příjdeš tady ze všech asi ten nejlepší. Vizitku máš super, hrozně se mi líbí video s těma stuntama ;) . Asi si nepamatuješ song vid? . Jinak jsi super hráč / admin. Smile
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
6 Hlasov
19%
Skyrace
8 Hlasov
25%
Deathmatche
2 Hlasov
6%