Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

WOLIX-Tam a zase zpátky
Patas26
Můj nejlepČČí přítel na superpařbě,výborná vizitka,zase si musel zavtípkovat to už je známo :D,snad tu ještě dlouho vydržíš......Otče! ;)
WOLIX
Hej keepe ja tu byl pořad jen sem nehral tolik.. par tydnu..:D

tumiku- Nech toho!!! :D uznej už že sem pěkny prostě!!! :D

PATASKUUU-synačku :D Smile snad ano Smile) Ty jsi jeden z těch nejlepšich! Smile snad sem tě neurazil..:D Sad
Patas26
Mě začínáš nějak rozmazlovat :D
KeepSmilling
Citace
WOLIX napsal:

Hej keepe ja tu byl pořad jen sem nehral tolik.. par tydnu..:D

tumiku- Nech toho!!! :D uznej už že sem pěkny prostě!!! :D

PATASKUUU-synačku :D Smile snad ano Smile) Ty jsi jeden z těch nejlepšich! Smile snad sem tě neurazil..:D Sad

Kámo, my jsme nekoneční vládci SP. :D
Trickes
aký synáčku???!!!! :D
WOLIX
Citace
Trickes napsal:

aký synáčku???!!!! :D
¨

P. viš kdo:D Synku :D Patas tě musel nahradit než se vratiš:D dneska se stal mojim synatorem :DDDD
Upravil/a WOLIX dne 27.07.2014 23:46
Patas26
Vidíš?? si nás zradil,asi 50x sis mě odstranil na skype :D ani nevím důvod :D,no možná jo,protože jsem nešel volat :D
caseyy_
scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10562942_10202717450519862_5552430957621007602_n.jpg
WOLIX
Ale LEGENDA mi okomentovala vizitoš! :D velka pocta pane :3 :D Chystam se na aktualizaci vizitky ... :D a trošku par vět připsat a změnit.. :D Smile)
caseyy_
Citace
Ale LEGENDA mi okomentovala vizitoš!

Já viem, že Ti to komentoval kýp. Ale sú tu i iné legendy, listuj nazad. ;)
WOLIX
Citace
eSko_ napsal:

Citace
Ale LEGENDA mi okomentovala vizitoš!

Já viem, že Ti to komentoval kýp. Ale sú tu i iné legendy, listuj nazad. ;)

Rebelismus,momentalně jsem zminoval tebe ! :DDDD Neboj se vim jake to jsou,ale ty patřiš mezi něSmile)
caseyy_
img.tpx.cz/uploads/preview321314566123.jpg

Pobavilo.
Sotasek
Pěkná vizitka kámo ;)
RuliiKkO
Filďa Smile Znám tě od mého začátku na SP. Jsi skvělý hráč , a mnohem lepší kámoš. Umíš vždy podržet , mě je líto že nejsi v AT. Rád bych tě tam viděl , vždy pomůžeš jak můžeš a chováš se ke mě výborně a toho si vážím Pivo Máš pěknou vizitečku , týpek jak se patří. Zlínský kraj ? čumím Doufám že fandíš zlínu v hokeji jako já Smile K serveru .. Máš můj starej barák To jsem nechtěl Někdy bude zase můj heheheee
Tákže , drž se chlape , ty jsi byl vždy takový bojovník , nikdo tě jen tak neoblbne. Rozumný člověk. S Pozdravem , Růlíčék.

Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo. Boss

Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man.
WOLIX
:O :O Velmi diky Ruli za to cos napsal važim si tohoSmile Hold už jsem to já..Uvidime kam si cesty ještě zvolim a snad bude Depo na SP a kdo vi možna adminem opět budu,to už ale nezaleži na měSmile

Diky zbytku,musim si vizitku někdy aktualizovat dost se změnilo a však KDO VÁ JESTLI.. Ještě se o mě uslyši!Smile
Panzer
Ale jdi, Ty! za pár dní zase zmizíš LOOL
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
WOLIX
Citace
Panzer napsal:

Ale jdi, Ty! za pár dní zase zmizíš LOOL

NE jsem tam pořad občas si mě bud ani nikdo nevšimne nebo jsem utajen!:D věř miSmile

Mizel sem ted posledni tydny protože velmi velke zdravotni problemy bratra+stěhuju pulku baraku+přitelkyně+škola+prace a tak si zkus něco udělat volneho..:D

Neboj seSmile
Baseball
Ahoj
Jsem rad že vidím nějakého jmenovce na SP Smile
Vizitka se mi líbila, jen se divm že jsem tě jeste neviděl.
WOLIX
Citace
Baseball napsal:

Ahoj

Tak to nejsi sam ja tebe asi taky ne..:D v zimě než sem přestal byt aktivni tak jsem hral 5 let..:D Troufám si řict že jeden s mala co byl na sp aktivni tak dlouhoSmile) Neber to že se vytahuju nebo tak jen přirovnavam že neni až možne abys mě neviděl a měl na SP 900 hodin takže někde je zrada! :D jsme se minuli asi..
Baseball
Citace
WOLIX napsal:

Citace
Baseball napsal:

Ahoj

Tak to nejsi sam ja tebe asi taky ne..:D v zimě než sem přestal byt aktivni tak jsem hral 5 let..:D Troufám si řict že jeden s mala co byl na sp aktivni tak dlouhoSmile) Neber to že se vytahuju nebo tak jen přirovnavam že neni až možne abys mě neviděl a měl na SP 900 hodin takže někde je zrada! :D jsme se minuli asi..

Tvoje jméno mi říká spise z webu. No když tak přemýslím tak možná před rokem když sem začínal :D
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
13 Hlasů
20%
Skyrace
16 Hlasů
25%
Deathmatche
4 Hlasů
6%