Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Vaše úspechy v League of Legends
Mikull
Citácia
Ruda napsal:

Náhodou českej dabing se mi líbí, spousta známých lidí. Jen názvy věcí nejsou moc doladěné, tam bych ocenil možnost mít to v angličtině + dabing česky.

Mě se taky líbí, jen mi třeba u Leony nesedí ten hlas a hekání u nidalky se taky nedá poslouchat :D Ale Threshe nadabovali luxusně. Jen mám strach až příjde generace, která nezažila angličtinu. Někdo s eng dabingem mu anpíše ať postaví např. sunfire a on nebude vědět co to je..
Ruda
To je pořešené v pohodě, pokud do vyhledavače itemů napíšeš Sunfire tak ti to najde ten stejný item v češtině. Navíc anglicky budou lidé umět čím dál víc.
Mikull
Citácia
Ruda napsal:

To je pořešené v pohodě, pokud do vyhledavače itemů napíšeš Sunfire tak ti to najde ten stejný item v češtině. Navíc anglicky budou lidé umět čím dál víc.

Ještě že tak, ale už jsem potkal hráče, který ze sebe vydal jen "me kills pls" a "pls stop feed" :D

Každopádně konečně rito oznámil novýho supporta, aspoň už nebudu muset dookola hrát threshe/morganu/leonu. Jede jede mašinka
Edward1
Tak zatial trapny Silver 4 ale snad dam aspon gold, najvatsi uspech asi toto:
img.tpx.cz/uploads/LoL-.jpg
Mikull
Mozzila je o5 bez týmu, SK prime se rozpadl. Hold další dres do sbírky. Kappa :D
Ruda
Už začínám věřit, že ten Mozilla ty týmy rozesírá. :-D
RYSY
Mozilla má neuveritelný talent si nájsť/složit skvelý tým.
A taktiež ma hrozné smolu v tom, že tie tými sa mu rozpadajú :D
img.tpx.cz/uploads/superparbas.png
Brutalus
Citácia
Edward1 napsal:

Tak zatial trapny Silver 4 ale snad dam aspon gold, najvatsi uspech asi toto:
img.tpx.cz/uploads/LoL-.jpg

S tímhle mám zkušenost, potom přijde to stejný, ale v červeném provedení :D.
Mikull
Poslední dobou prohrávám na "challenger skill" midaře, kteří viděli bjergsena hrát karmu na midu.
Herkules0801
Kto hrá EUNE pridajte si ma : lubos81 je mi jedno aký lvl Smile aspon si zahrám .. som lvl 30 .. pred suspendom som mal gold ale teraz zatial nič .. tak :lubos81 Smile
Mikull
Není to úspěch ale takhle u mě vypadá každá 3. hra:
img.tpx.cz/uploads/bronzeIX.png
Matyas17
Citácia
Mikull napsal:

Není to úspěch ale takhle u mě vypadá každá 3. hra:
img.tpx.cz/uploads/bronzeIX.png

Pekne ti to hráči na feedili ....:D :D (JOKE)
Ruda
Co čekáš když máš dva assisty za hru. :-D

Ale buď rád ty jsi ještě v pohodě, já teď hrál prvních 10 her, odehrál jsem 8 - 2 jsem vyhrál, 1x sem to špatně zahrál a nedokázal potahat feedery, 5x mi odešel člověk ze hry nebo byl afk(nekecám)
Respy
Už 4 x demotnutý do plat 2 a znova v promo.Neverili by ste že elo hell je aj v platine.
img.tpx.cz/uploads/platpromo.png
Mikull
Citácia
Ruda napsal:

Co čekáš když máš dva assisty za hru. :-D

Ale buď rád ty jsi ještě v pohodě, já teď hrál prvních 10 her, odehrál jsem 8 - 2 jsem vyhrál, 1x sem to špatně zahrál a nedokázal potahat feedery, 5x mi odešel člověk ze hry nebo byl afk(nekecám)

Ono se na tý mapě nedalo co vymyslet a towerdive ganky by byly sebevražda. Neříkám že jsem to zahrál jak challenger, ale byla šance to otočit kdyby ta jinx nebyla mentálně retardovaná.
Ruda
Respy elo hell = když je tvoje ego větší než tvoje elo. Takže je všude. :-D
Respy
Ruda ja viem čo myslíš ale neviem či je to tým že je to EUNE ale takmer každú hru mám buď afk alebo feedera v teame ktorý pokazí celú hru :D
Mikull
Řeknu to takhle, S3 = easy carry i 4v5. Viz. Moje sejuani 23-7(W-L). S4 = teamwork, viz. noví championi, nerfování tahačů ela(RIP Gragas, Rengar and Kassadin). Rito nechápe že teamwork je mimo competitive scenu nemožnej. Non Meta = loss.
Respy
Mikull to máš pravdu mne chýba môj gragas s ktorým som dokázal sám vyhrať teamfight tým že som hodil Q+R (ADC-APC instakill)
Ruda
Dalo se to tahat dřív daleko líp. Teďka jak jsem hrál těch 8/10 prvních her, tak jsem byl schopnej prohrát i s totálně nafeeděným Vladimirem s kterým jsem dřív vyhrával téměř všechno. Itemizace, playstyle a všechno je teď daleko víc o teamworku což je podle mě špatně.

Citácia
Ruda ja viem čo myslíš ale neviem či je to tým že je to EUNE ale takmer každú hru mám buď afk alebo feedera v teame ktorý pokazí celú hru :D

Když se ti to nestane v 5 hrách z 8 že ti jde někdo off nebo afk tak je to v pohodě...
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasov
19%
Skyrace
9 Hlasov
21%
Deathmatche
3 Hlasov
7%