Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Kikush
Chotycansky
Giguše další top adminka !! Nejvíc se vyžívá v rybaření Kaprolomějka :D ! Fajn baba taky, bojí se mě proto neskypuje :D Ať se daří ;)
Zrušený účet
Já se tě nebojim, ale prostě nestíhám no. :D A když už mám konečně chvilku času, tak se mi nechce, protože jsem buď unavená a nebo nemám náladu a nechci, aby jsi to schytal ty. rofl Ale neboj, někdy zavoláme. Smile
PS: Vidíš se v tom ? Nemůžu
img.tpx.cz/uploads/kapr.jpg
Chotycansky
Okey na ten skype se těším ... :D Tady má někdo smysl pro humor že :D ? NE vidím v tom tebe :D
Zrušený účet
Tak když nám přidali tak krásné objekty, tak proč bych Ti neukázala Tvého bratra že. rofl
Chotycansky
Nojoo vznešená slečna děkuji mnohokrát !! :D
Zrušený účet
Ooo jsi si to dal do podpisku jo ? :D Nech si tam aspoň od někoho napsat slovo Kaproloměj. rofl
Chotycansky
Děkuju za označení taky jsi fajn ! :D Kaprolomějko :D
imkovrabel
Mno.... Kikush Kikush nezbedné dievčatko... Určite pekná vizitka Smile Ale keď počujem tie tvoje výmely na teamspeaku tak sa niekedy rehocem jako nenormálny :D Ale inak určite super dievčatko a adminka Smile

PS: Dúfam že ešte niečo bude jazyk
MaReK_
Ahoj láska Kytka pro tebe
king

3.5.2011 Správně
3.5.2012 Správně
3.5.2013 Správně
3.5.2014 Správně
3.5.2015 Správně
3.5.2016 Správně
3.5.2017 Správně
3.5.2018 Správně
3.5.2019 Správně
3.5.2020 Správně
3.5.2021 Správně
3.5.2022 Správně
3.5.2023 Správně
3.5.2024 Správně
3.5.2025 Správně

king
Zrušený účet
imkovrabel, najednou se vtíráš cooo a když jsem se tě zeptala kolik ti je, tak ty nic ! Na holou rofl LOOL
PS: Na TSku mě už nikdy více neuvidíš ! LOOL

MaReK_, Ahoj Pusa
imkovrabel
To mi snáď neurobíš Sad Budeš mi tam chýbať Sad
Reggie_
Ahoj, Giguško :D Vizitka je pěkně napsaná, ten začátek na SP je zajímavý, přečetl jsem si to celý Smile Na serveru seš fajn adminka, tak ať ti to v AT dlouho vydrží. Smile Vidím, že máš taky ráda smažák.. teda, pokud už jsi nepřešla na něco jinýho :D
Zrušený účet
Agent-K57, díky za komentář. Smile Jsem ráda, že jsi si přečetl můj velmí "krátký" příběh až do konce. :D A ano smažák mám stále ráda. Tobě ať se taky daří. Smile

Ready_, tobě taky děkuji. Snad se mi ten můj sen splní. Smile Ty ať máš také štěstí a hlavně zdraví v životě. Smile
KubiKula
Pěkný a jo četl jsem to čumím v roce 2012 jsem končil a mám pocit že jsem tě tam zahlédl jestli nick juice byl tvůj :D
A vizitka pěkná 😊
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=3133
Zrušený účet
Ne, nebyl to nick Juice, Juice vznikl později, než vznikl samotný nick Kikush a potom Gigush. rofl Juice vzniklo někdy na podzim v roku 2014 díky wlcackovi, ale sem tam mi tak někdo řekne. :D
Hmmm to se jinak divím, že se ti to chtělo číst. Jsi borec, jako každý, kdo si můj "krátký" příběh přečte. LOOL
Děkuji. Smile
TimG
Máš peknú vizitku paní Megatronová. :D :D Si dobrá adminka, vela šťastia v živote a na SP. Kamarádi PS. Výborne sa dá pokecať na skype.. heheheee
Zrušený účet
Ticho Timoteji Megatronový Ptáku. :D Děkuji, tobě taky hodně štěstí do života. Já si myslím, že mě nic moc neskolí z většiny věcí si dělám srandu, takže to je bez problému. rofl
PS: Nooo :D:D
TimG
To ano, stihol som si to všimnúť, že si robíš srandu. rofl
Zrušený účet
Ale dokážu být někdy i seriózní (vážná, nedělat si z té dané věci srandu). *DEVIL* rofl

Vizitku jsem malinko editovala, upravila některé informace a připsala pár lidí do nezapomenutelných. Smile
Lee
v pohode hracka i administratorka, obcas pokecame, diky za oznaceni, vazim si toho Smile
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
12 Hlasov
19%
Skyrace
16 Hlasov
26%
Deathmatche
4 Hlasov
6%