Informácie o serveri
Čítať tému
Kto prežije - AT
|
|
Eme |
Pridané 02.11.2017 17:56
|
![]() ![]() Príspevkov: 401
Založený: 03.09.16
|
Nosferatu [16] Fifa [13] ANTIVIRUS [13] Salamoun [14] Baseball [13] Johnny [3] -1 Krowky [15] Mordis [14] Szelby [12] evry [13] Ameli1 [13] Azor [12] Wery [12] [W]arning [11] Reggie_ [18] Panther [18] +1 Gloodys. [11] Pink [13] _[U]nder[T]ake[R]_ [13] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] |
|
|
Rich |
Pridané 02.11.2017 19:28
|
![]() ![]() Príspevkov: 2860
Založený: 21.12.16
|
Nosferatu [16] Fifa [14] +1 ANTIVIRUS [13] Salamoun [14] Baseball [13] Johnny [2] -1 Krowky [15] Mordis [14] Szelby [12] evry [13] Ameli1 [13] Azor [12] Wery [12] [W]arning [11] Reggie_ [18] Panther [18] Gloodys. [11] Pink [13] _[U]nder[T]ake[R]_ [13] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] S grácií ![]() ![]() Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // ![]() Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
|
hormoskunk |
Pridané 02.11.2017 19:42
|
![]() ![]() Príspevkov: 1472
Založený: 28.10.12
|
Nosferatu [16] Fifa [13] -1 ANTIVIRUS [13] Salamoun [14] Baseball [13] Johnny [2] Krowky [15] Mordis [14] Szelby [12] evry [13] Ameli1 [13] Azor [13] +1 Wery [12] [W]arning [11] Reggie_ [18] Panther [18] Gloodys. [11] Pink [13] _[U]nder[T]ake[R]_ [13] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] |
|
|
Warning |
Pridané 02.11.2017 20:13
|
![]() ![]() Príspevkov: 2509
Založený: 20.01.16
|
Nosferatu [16] Fifa [13] ANTIVIRUS [13] Salamoun [14] Baseball [14] +1 Johnny [1] -1 Krowky [15] Mordis [14] Szelby [12] evry [13] Ameli1 [13] Azor [13] Wery [12] [W]arning [11] Reggie_ [18] Panther [18] Gloodys. [11] Pink [13] _[U]nder[T]ake[R]_ [13] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] |
|
|
Baseball |
Pridané 02.11.2017 20:13
|
![]() ![]() ![]() Príspevkov: 7412
Založený: 28.01.14
|
Nosferatu [16] Fifa [14] +1 ANTIVIRUS [13] Salamoun [14] Baseball [14] Johnny [0] -1 Krowky [15] Mordis [14] Szelby [12] evry [13] Ameli1 [13] Azor [13] Wery [12] [W]arning [11] Reggie_ [18] Panther [18] Gloodys. [11] Pink [13] _[U]nder[T]ake[R]_ [13] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] |
|
|
Mordis |
Pridané 02.11.2017 20:24
|
![]() ![]() Príspevkov: 2009
Založený: 07.10.13
|
Nosferatu [16] Fifa [14] ANTIVIRUS [13] Salamoun [14] Baseball [14] Krowky [15] Mordis [14] Szelby [12] evry [13] Ameli1 [12] -1 Azor [13] Wery [12] [W]arning [11] Reggie_ [19] +1 Panther [18] Gloodys. [11] Pink [13] _[U]nder[T]ake[R]_ [13] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] |
|
|
hormoskunk |
Pridané 02.11.2017 21:06
|
![]() ![]() Príspevkov: 1472
Založený: 28.10.12
|
Nosferatu [16] Fifa [13] -1 ANTIVIRUS [13] Salamoun [14] Baseball [14] Krowky [15] Mordis [14] Szelby [12] evry [13] Ameli1 [13] +1 Azor [13] Wery [12] [W]arning [11] Reggie_ [19] Panther [18] Gloodys. [11] Pink [13] _[U]nder[T]ake[R]_ [13] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] |
|
|
Rich |
Pridané 02.11.2017 21:08
|
|
Nosferatu [16] Fifa [13] ANTIVIRUS [13] Salamoun [14] Baseball [14] Krowky [14] -1 Mordis [15] +1 Szelby [12] evry [13] Ameli1 [13] Azor [13] Wery [12] [W]arning [11] Reggie_ [19] Panther [18] Gloodys. [11] Pink [13] _[U]nder[T]ake[R]_ [13] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] S grácií ![]() ![]() Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // ![]() Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
|
TripS |
Pridané 02.11.2017 22:22
|
![]() ![]() Príspevkov: 602
Založený: 20.05.15
|
Nosferatu [16] Fifa [13] ANTIVIRUS [13] Salamoun [14] Baseball [14] Krowky [14] Mordis [15] Szelby [12] evry [13] Ameli1 [13] Azor [13] Wery [12] [W]arning [12] +1 Reggie_ [19] Panther [17] -1 Gloodys. [11] Pink [13] _[U]nder[T]ake[R]_ [13] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] |
|
|
GaToo_BoTaS |
Pridané 03.11.2017 06:14
|
![]() ![]() Príspevkov: 200
Založený: 02.10.17
|
Nosferatu [16] Fifa [13] ANTIVIRUS [13] Salamoun [14] Baseball [14] Krowky [14] Mordis [15] Szelby [12] +1 evry [13] Ameli1 [13] Azor [13] Wery [12] [W]arning [12] Reggie_ [19] Panther [17] Gloodys. [11] -1 Pink [13] _[U]nder[T]ake[R]_ [13] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] |
|
|
PyroFire |
Pridané 03.11.2017 07:17
|
![]() ![]() Príspevkov: 262
Založený: 12.07.17
|
Nosferatu [16] Fifa [13] ANTIVIRUS [13] Salamoun [14] Baseball [14] Krowky [14] Mordis [15] Szelby [11] -1 evry [13] Ameli1 [13] Azor [13] Wery [13] +1 [W]arning [12] Reggie_ [19] Panther [17] Gloodys. [11] Pink [13] _[U]nder[T]ake[R]_ [13] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] ![]() 2015 ![]() 2016 ![]() 2017 ![]() 2018 ![]() 2019 ![]() 2020 ![]() 2021 ![]() |
|
|
GaToo_BoTaS |
Pridané 03.11.2017 08:32
|
|
Nosferatu [16] +1 Fifa [13] ANTIVIRUS [13] Salamoun [14] Baseball [14] Krowky [14] Mordis [15] Szelby [10] -1 evry [13] Ameli1 [13] Azor [13] Wery [13] [W]arning [12] Reggie_ [19] Panther [17] Gloodys. [11] Pink [13] _[U]nder[T]ake[R]_ [13] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] |
|
|
Anonym |
Pridané 03.11.2017 14:12
|
![]() ![]() Príspevkov: 70
Založený: 24.07.16
|
Nosferatu [16] Fifa [13] ANTIVIRUS [13] Salamoun [14] Baseball [14] Krowky [14] Mordis [15] Szelby [11] +1 evry [13] Ameli1 [13] Azor [13] Wery [13] [W]arning [11] -1 Reggie_ [19] Panther [17] Gloodys. [11] Pink [13] _[U]nder[T]ake[R]_ [13] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] |
|
|
Warning |
Pridané 03.11.2017 14:16
|
![]() ![]() Príspevkov: 2509
Založený: 20.01.16
|
Lev dostal permu tak mi odobera hp no ![]() Nosferatu [16] Fifa [13] ANTIVIRUS [13] Salamoun [14] Baseball [14] Krowky [14] Mordis [15] Szelby [11] evry [13] Ameli1 [13] Azor [13] Wery [13] [W]arning [11] Reggie_ [18] -1 Panther [17] Gloodys. [11] Pink [14] +1 _[U]nder[T]ake[R]_ [13] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] |
|
|
Rich |
Pridané 03.11.2017 14:33
|
|
Nosferatu [16] Fifa [13] ANTIVIRUS [13] Salamoun [14] Baseball [14] Krowky [14] Mordis [15] Szelby [10] -1 evry [13] Ameli1 [13] Azor [13] Wery [13] [W]arning [11] Reggie_ [18] Panther [17] Gloodys. [11] Pink [14] _[U]nder[T]ake[R]_ [14] +1 ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] S grácií ![]() ![]() Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // ![]() Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
|
GaToo_BoTaS |
Pridané 03.11.2017 15:05
|
|
Nosferatu [16] Fifa [13] ANTIVIRUS [13] Salamoun [14] Baseball [14] Krowky [14] Mordis [15] Szelby [9] -1 evry [13] Ameli1 [13] Azor [13] Wery [13] [W]arning [11] +1 Reggie_ [18] Panther [17] Gloodys. [11] Pink [14] _[U]nder[T]ake[R]_ [14] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] |
|
|
Anonym |
Pridané 03.11.2017 15:30
|
![]() ![]() Príspevkov: 70
Založený: 24.07.16
|
Nosferatu [16] Fifa [13] ANTIVIRUS [13] Salamoun [14] Baseball [14] Krowky [14] Mordis [15] Szelby [9] evry [13] Ameli1 [13] Azor [13] Wery [12] -1 [W]arning [11] Reggie_ [19] +1 Panther [17] Gloodys. [11] Pink [14] _[U]nder[T]ake[R]_ [14] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] PS: Warning mám zakázané ti odoberať hp ? Ak áno tak prepáč nechcel som je mi to velmi lúto ![]() Upravil Anonym dňa 03.11.2017 15:48 |
|
|
GaToo_BoTaS |
Pridané 03.11.2017 15:40
|
|
Nosferatu [16] +1 Fifa [13] ANTIVIRUS [13] Salamoun [14] Baseball [14] Krowky [14] Mordis [15] Szelby [8] -1 evry [13] Ameli1 [13] Azor [13] Wery [12] [W]arning [11] Reggie_ [19] Panther [17] Gloodys. [11] Pink [14] _[U]nder[T]ake[R]_ [14] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] PS: Warning mám zakázané ti odoberať hp ? Ak áno tak prepáč nechcel som je mi to velmi lúto Sad sry sry |
|
|
Domes |
Pridané 03.11.2017 16:11
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Príspevkov: 5301
Založený: 03.08.13
|
Jhin ještě jednou ty body špatně odečteš nebo přičteš a získáš pozastavení na webu. Díky za pochopení.
|
|
|
sKiLL |
Pridané 03.11.2017 16:25
|
![]() ![]() Príspevkov: 1057
Založený: 20.04.14
|
Nosferatu [17] Fifa [13] ANTIVIRUS [13] Salamoun [14] Baseball [14] Krowky [14] Mordis [16] +1 Szelby [7] -1 evry [13] Ameli1 [13] Azor [13] Wery [12] [W]arning [11] Reggie_ [19] Panther [17] Gloodys. [11] Pink [14] _[U]nder[T]ake[R]_ [14] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 HlasovSkyrace
9 HlasovDeathmatche
3 HlasovParkoury
4 HlasovAkce smrti
2 HlasovDerby
0 HlasovTuning sraz
3 HlasovMám rád/a všechny druhy akcí