Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Vaše úspechy v League of Legends
Mikull
Popravdě, nikdo z enemy teamu si ten win nezasloužil.
img.tpx.cz/uploads/anotherruinedgame.png
Ruda
Za toto si nemohl. Jeden leaver, zbytek teamu ti to totálně profeedil. Řekl bych že tu hru jim vyhrál ten feednutej Yasuo.
Mikull
Citace
Ruda napsal:

Za toto si nemohl. Jeden leaver, zbytek teamu ti to totálně profeedil. Řekl bych že tu hru jim vyhrál ten feednutej Yasuo.

Ten ji málem vyhrál nám, chodil yolo 1v4, v posledním teamfightu trefil ultimatku na 3, takže GG, jinak nebyl moc problém. A moje chyba to byla, protože moji chybou jsme přišli o 1. inhibitor na 20. minutě.
RYSY
Trochu mimo úspechov, chcem sa spýtať co by ste odporučili za supp: Tresha alebo tu novú postavu Braum? Smile
img.tpx.cz/uploads/superparbas.png
Mikull
Citace
RYSY napsal:

Trochu mimo úspechov, chcem sa spýtať co by ste odporučili za supp: Tresha alebo tu novú postavu Braum? Smile

Brauma jsem ještě nehrál, ale pro mě to je zatím asi takhle:

Thresh > Karma > Alistar > Leona > Braum
Respy
Citace
RYSY napsal:

Určite Thresha ten ti nemôže chýbať.Ak sa zaňho poriadne naučíš hrať tak tie hooky sú fakt nepriemne.Takže za mňa Thresh.
DrateK
Citace
RYSY napsal:

Co se týče supportu, tak bych hrál jen Threshe, Morganu a Karmu s tím, že Morgana>Thresh>Karma (samozřejmě mluvím o soloQ, ne o competitive).

Pochybuji, že se za ten týden, co nehraji, něco změnilo. Hra mě díky soloQ přestala bavit i přes úspěchy na cz/sk LoL scéně.
RavenSK
Nie som nejaký extra profík, začal som to hrať pred týždňom, ale aha čo sa mi podarilo :D
img.tpx.cz/uploads/RavenKatarinaOWN.png
Mikull
Používá tu někdo curse voice?

//Teď parádní hra za Nautiluse:
img.tpx.cz/uploads/nautilus4ever.png
Upravil/a Mikull dne 01.05.2014 20:01
Respy
Citace
Mikull napsal:

Používam curse voice parádna vecička.
BTW:Aj teba otravuje stále barney? :D
DrateK
Já sem taky teda šoupnu nějaký screeny. :D

Nějak takhle jsem dropl z těch 60LP. :D

img.tpx.cz/uploads/east.jpg

Takhle nějak vypadalo semifinále LANky v Praze. (ty 2 zápasy nahoře je stará eSuba dole exSGC [nýnější eSuba :D ])

img.tpx.cz/uploads/4fans.jpg

Zničili jsme Shooka..

img.tpx.cz/uploads/fake%20shook.jpg

a Shusheie (v season 1 hrál za fanatic, vyhráli championship)

img.tpx.cz/uploads/dududu%20%C5%A1u%C5%A1ej.jpg

Mimochodem, na začátku season 4 jsem byl jeden z prvních hráčů v diamondu 3. :D Hrál jsem s hráčema z LCS.

img.tpx.cz/uploads/dongerini.jpg

Tohle je všechno, mam toho dost, ale nebudu se tu vychloubat. :D
Mikull
Citace
Respy napsal:

Citace
Mikull napsal:

Používam curse voice parádna vecička.
BTW:Aj teba otravuje stále barney? :D

Ja s nim hraju normalky když nemám chuť na soloQ :D

Btw. Dratku, CG, Třeba z tebe bude ničittel (už nejen) český scény jako Mozilla :D:D:D::D:D (jk)
DrateK
Máš trochu i pravdu, kvůli mně se pár cz/sk týmů už rozpadlo (buď jsem šel do "lepšího" nebo jsem jim dal takovej stomp, že se rozpadli :D). Celkově jsem opustil snad 4 challenger týmy, které se hned potom rozpadli, protože nenašli dostatečnou náhradu. :D
Mikull
Citace
DrateK napsal:

Máš trochu i pravdu, kvůli mně se pár cz/sk týmů už rozpadlo (buď jsem šel do "lepšího" nebo jsem jim dal takovej stomp, že se rozpadli :D). Celkově jsem opustil snad 4 challenger týmy, které se hned potom rozpadli, protože nenašli dostatečnou náhradu. :D

Můžete působit spolu :D:D
OcoNneR
kde kdo hrajete? :D já hraju na eastu ale jen level 28 :D
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=13872
Mikull
A můj winstreak právě skončil. Už zas dostávám toxic flamery do týmu.

//Lepší :D
img.tpx.cz/uploads/elotilus.png
Upravil/a Mikull dne 02.05.2014 13:18
Ruda
Dratku: Ty jsi takovej novější ovdovovac, co my víme, třeba se ti jednou zadaří a taky tě draftne někdo z lepších teamů.
RYSY
Prvýkrát v živote som si na LOL-ku našetril 6200IP a chcel by som si kupit nejakú postavu na mid, rozmýšlam nad Syndrou, ale že vraj je ťažká... Vedeli by ste poradiť nejakú postavu na mid ci uz za 6200 alebo 4800 IP nezáleží aká/poprípade odporučili by ste Syndru?
img.tpx.cz/uploads/superparbas.png
DrateK
Žádná postava neni těžká. Každopádně doporučuji Ziggse, je dost zábavnej.

Rudo, no, po týdnu jsem zapnul lolko a hned na mě vyběhla nabídka do d1/challenger týmu, tak uvidim, co to bude. :D

Mimochodem, pokud mě kdokoliv nazve na jakémkoliv streamu "Dráte," tak ať si mě nepřeje. :D
Mikull
Citace
DrateK napsal:

Žádná postava neni těžká. Každopádně doporučuji Ziggse, je dost zábavnej.

Rudo, no, po týdnu jsem zapnul lolko a hned na mě vyběhla nabídka do d1/challenger týmu, tak uvidim, co to bude. :D

Mimochodem, pokud mě kdokoliv nazve na jakémkoliv streamu "Dráte," tak ať si mě nepřeje. :D

:D:D:D:D Dratek se ti už nelíbí jo ? :D
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasů
19%
Skyrace
9 Hlasů
21%
Deathmatche
3 Hlasů