Informácie o serveri
Čítať tému
Kto prežije - AT
|
|
Rich |
Pridané 07.11.2017 16:26
|
![]() ![]() Príspevkov: 2860
Založený: 21.12.16
|
Nosferatu [16] Fifa [14] ANTIVIRUS [12] -1 Salamoun [14] Baseball [14] Krowky [15] Mordis [18] evry [15] Ameli1 [13] Azor [13] Wery [15] [W]arning [12] +1 Reggie_ [18] Panther [20] Gloodys. [8] Pink [14] _[U]nder[T]ake[R]_ [14] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] S grácií ![]() ![]() Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // ![]() Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
|
Panther |
Pridané 08.11.2017 12:29
|
![]() ![]() Príspevkov: 1590
Založený: 07.07.15
|
Nosferatu [16] Fifa [14] ANTIVIRUS [11] - 1 Salamoun [14] Baseball [14] Krowky [15] Mordis [18] evry [15] Ameli1 [13] Azor [14] + 1 Wery [15] [W]arning [12] Reggie_ [18] Panther [20] Gloodys. [8] Pink [14] _[U]nder[T]ake[R]_ [14] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] |
|
|
Fantasy |
Pridané 08.11.2017 13:09
|
![]() ![]() Príspevkov: 1022
Založený: 24.01.13
|
Nosferatu [16] Fifa [14] ANTIVIRUS [11] Salamoun [14] Baseball [14] Krowky [15] Mordis [18] evry [15] Ameli1 [13] Azor [14] Wery [16] +1 [W]arning [12] Reggie_ [18] Panther [20] Gloodys. [7] -1 Pink [14] _[U]nder[T]ake[R]_ [14] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] |
|
|
Anonym |
Pridané 08.11.2017 15:40
|
![]() ![]() Príspevkov: 70
Založený: 24.07.16
|
Nosferatu [16] Fifa [14] ANTIVIRUS [12] +1 Salamoun [14] Baseball [14] Krowky [15] Mordis [18] evry [15] Ameli1 [13] Azor [14] Wery [16] [W]arning [12] Reggie_ [18] Panther [20] Gloodys. [6] -1 Pink [14] _[U]nder[T]ake[R]_ [14] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] |
|
|
Gloodys |
Pridané 08.11.2017 15:46
|
![]() ![]() Príspevkov: 422
Založený: 30.03.13
|
Nosferatu [16] Fifa [14] ANTIVIRUS [12] Salamoun [14] Baseball [14] Krowky [15] Mordis [18] evry [15] Ameli1 [13] Azor [14] Wery [16] [W]arning [12] Reggie_ [18] Panther [20] Gloodys. [7] +1 Pink [13] -1 _[U]nder[T]ake[R]_ [14] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] |
|
|
GaToo_BoTaS |
Pridané 08.11.2017 18:18
|
![]() ![]() Príspevkov: 200
Založený: 02.10.17
|
Nosferatu [16] Fifa [14] ANTIVIRUS [12] Salamoun [13] -1 Baseball [14] Krowky [15] Mordis [18] evry [15] Ameli1 [13] Azor [14] Wery [16] [W]arning [12] Reggie_ [18] Panther [20] Gloodys. [8] +1 Pink [13] _[U]nder[T]ake[R]_ [14] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] |
|
|
KoLoB |
Pridané 13.11.2017 06:05
|
![]() ![]() ![]() Príspevkov: 1289
Založený: 05.11.17
|
Citácia Fifa [14] ANTIVIRUS [12] Salamoun [13] Baseball [14] Krowky [15] Mordis [18] evry [15] Ameli1 [13] Azor [14] Wery [17] +1 [W]arning [12] Reggie_ [18] Panther [20] Gloodys. [8] Pink [13] _[U]nder[T]ake[R]_ [13] -1 ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] |
|
|
Barty |
Pridané 13.11.2017 10:29
|
![]() ![]() Príspevkov: 245
Založený: 28.11.15
|
Nosferatu [16] Fifa [14] ANTIVIRUS [13] +1 Salamoun [13] Baseball [14] Krowky [15] Mordis [18] evry [15] Ameli1 [13] Azor [13] -1 Wery [17] [W]arning [12] Reggie_ [18] Panther [20] Gloodys. [8] Pink [13] _[U]nder[T]ake[R]_ [13] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] |
|
|
Pink |
Pridané 14.11.2017 00:17
|
![]() ![]() Príspevkov: 2521
Založený: 04.04.16
|
Nosferatu [16] Fifa [14] ANTIVIRUS [13] Salamoun [13] Baseball [14] Krowky [15] Mordis [18] evry [15] Ameli1 [13] Azor [13] Wery [17] [W]arning [12] Reggie_ [18] Panther [20] Gloodys. [7] -1 Pink [14] +1 _[U]nder[T]ake[R]_ [13] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] |
|
|
Zacek |
Pridané 14.11.2017 00:36
|
![]() ![]() Príspevkov: 891
Založený: 14.03.14
|
Nosferatu [16] Fifa [14] ANTIVIRUS [13] Salamoun [13] Baseball [14] Krowky [15] Mordis [18] evry [15] Ameli1 [14] +1 Azor [13] Wery [17] [W]arning [12] Reggie_ [18] Panther [20] Gloodys. [7] Pink [13] -1 _[U]nder[T]ake[R]_ [13] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] |
|
|
Panther |
Pridané 17.11.2017 10:56
|
![]() ![]() Príspevkov: 1590
Založený: 07.07.15
|
Nosferatu [16] Fifa [14] ANTIVIRUS [13] Salamoun [13] Baseball [14] Krowky [15] Mordis [18] evry [15] Ameli1 [14] Azor [13] Wery [17] [W]arning [13] + 1 Reggie_ [17] - 1 Panther [20] Gloodys. [7] Pink [13] _[U]nder[T]ake[R]_ [13] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] |
|
|
mtr1 |
Pridané 17.11.2017 12:14
|
![]() ![]() Príspevkov: 127
Založený: 11.07.16
|
Nosferatu [16] Fifa [14] ANTIVIRUS [13] Salamoun [13] Baseball [14] Krowky [15] Mordis [18] evry [15] Ameli1 [14] Azor [13] Wery [17] [W]arning [13] Reggie_ [18] + 1 Panther [20] Gloodys. [7] Pink [13] _[U]nder[T]ake[R]_ [12]-1 ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] |
|
|
Eme |
Pridané 18.11.2017 19:24
|
![]() ![]() Príspevkov: 401
Založený: 03.09.16
|
Nosferatu [16] Fifa [14] ANTIVIRUS [13] Salamoun [13] Baseball [14] Krowky [15] Mordis [18] evry [15] Ameli1 [14] Azor [13] Wery [17] [W]arning [13] Reggie_ [19] +1 Panther [20] Gloodys. [6]-1 Pink [13] _[U]nder[T]ake[R]_ [12] |
|
|
Barty |
Pridané 18.11.2017 19:36
|
![]() ![]() Príspevkov: 245
Založený: 28.11.15
|
Nosferatu [16] Fifa [14] ANTIVIRUS [13] Salamoun [13] Baseball [13] -1 Krowky [15] Mordis [19] +1 evry [15] Ameli1 [14] Azor [13] Wery [17] [W]arning [13] Reggie_ [19] Panther [20] Gloodys. [6] Pink [13] _[U]nder[T]ake[R]_ [12] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] |
|
|
Azor |
Pridané 18.11.2017 22:38
|
![]() ![]() Príspevkov: 916
Založený: 11.02.14
|
Nosferatu [16] Fifa [14] ANTIVIRUS [13] Salamoun [13] Baseball [13] Krowky [15] Mordis [19] evry [15] Ameli1 [14] Azor [13] Wery [17] [W]arning [13] Reggie_ [19] Panther [21] +1 Gloodys. [5] -1 Pink [13] _[U]nder[T]ake[R]_ [12] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] |
|
|
Eme |
Pridané 19.11.2017 17:38
|
|
Nosferatu [16] Fifa [14] ANTIVIRUS [13] Salamoun [13] Baseball [13] Krowky [15] Mordis [19] evry [15] Ameli1 [14] Azor [13] Wery [17] [W]arning [13] Reggie_ [19] +1 Panther [21] Gloodys. [4] -1 Pink [13] _[U]nder[T]ake[R]_ [12] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] |
|
|
Gloodys |
Pridané 19.11.2017 18:15
|
![]() ![]() Príspevkov: 422
Založený: 30.03.13
|
Nosferatu [16] Fifa [14] ANTIVIRUS [13] Salamoun [13] Baseball [13] Krowky [15] Mordis [19] evry [15] Ameli1 [14] Azor [12] -1 Wery [17] [W]arning [13] Reggie_ [19] Panther [21] Gloodys. [5] +1 Pink [13] _[U]nder[T]ake[R]_ [12] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] |
|
|
Baseball |
Pridané 19.11.2017 18:51
|
![]() ![]() ![]() Príspevkov: 7412
Založený: 28.01.14
|
Gloodys jak se snaží zachránit ![]() Nosferatu [16] Fifa [14] ANTIVIRUS [13] Salamoun [13] Baseball [13] Krowky [15] Mordis [19] evry [15] Ameli1 [14] Azor [12] Wery [17] [W]arning [14] +1 Reggie_ [19] Panther [21] Gloodys. [4] -1 Pink [13] _[U]nder[T]ake[R]_ [12] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] |
|
|
Fantasy |
Pridané 19.11.2017 18:58
|
![]() ![]() Príspevkov: 1022
Založený: 24.01.13
|
Nosferatu [16] Fifa [14] ANTIVIRUS [13] Salamoun [13] Baseball [13] Krowky [15] Mordis [19] evry [15] Ameli1 [14] Azor [12] Wery [18] +1 [W]arning [14] Reggie_ [19] Panther [21] Gloodys. [3] -1 Pink [13] _[U]nder[T]ake[R]_ [12] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] |
|
|
Eme |
Pridané 19.11.2017 18:59
|
|
Gloodys jak se snaží zachránit ![]() Nosferatu [16] Fifa [14] ANTIVIRUS [13] Salamoun [13] Baseball [13] Krowky [15] Mordis [19] evry [15] Ameli1 [14] Azor [12] Wery [18] [W]arning [14] Reggie_ [21] +1 (minule som nepridal) Panther [21] Gloodys. [2] -1 Pink [13] _[U]nder[T]ake[R]_ [12] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 HlasovSkyrace
9 HlasovDeathmatche
3 HlasovParkoury
4 HlasovAkce smrti
2 HlasovDerby
0 HlasovTuning sraz
3 HlasovMám rád/a všechny druhy akcí