Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Bitva o kopec - Hra na webu
ajkofik
Infekt zomrel na infarkt.
Kopec je moj FU
NeXus
ajkofik smíchy z toho FU Je to moje! A už mi sem nelezte! Lock! :D
Bravura
NeXuse zavalila jeho vlastní tloušťka, zdědil sem to já a jelikož nikdo jiný neměl dědictví na kopec, vybudoval sem zde přisně tajné středisko, zboural kopec a je z toho rovinka s areálem. Kopec je tedy můj
NeXus
Postavil jsem vedle druhý aby nemuseli lock a nahoře bydlím, 5 000 metrů nad mořem tak polezte FU
Bravura
Jelikož se majetkové vypořádání vztahuje na oblast 160km od kopce, kopec sem ti zboural a tudíž je pořád můj
ajkofik
Bravura zbural zlý kopec.
Kopec je moj.
NeXus
Zákon se změnil a toto pravidlo neplatí. Kopec mám já.
Bravura
Jelikož tam žádný kopec není, není tedy důvod dál o rovinku bojovat.... kopec je tudíž ničí
NeXus
Napsal jsem do NASA aby z vesmíru shodili nový, zavalilo tvůj komplex a postavili kopec, bude trvat tisíce let odstraňování, pak přiletěla malá sonda a v ní já a můj lid.
Bravura
Tvůj lid i ty jsi zemřel z důvodu, že v areálu byly nukleární hlavice které kopec který NASA zhodila dolů zničily a ty ses zřítil do útrob kopce... Kopec a místo je moje
ajkofik
Tu Zapisnicu s tym zakonom zjedla moja macka.
Kopec je moj ! FU
Sh1TeRkO
Kópiu pravého kopca som vytvoril na svojom pozemku, je chránený laserom, chránený pred počasím, hackerskými útokmi, či čiernou mágiou!
NeXus
Jelikož ti neni rozumně a je podezření na cizince bez platného víza a nejspíše roma co krade mé železné části si vyhoštěn z kopce a je můj!

//eddo: Moc by jsi chtěl podvádět :D
ajkofik
Kopec som odtiahol s Tow Truckom z tvojho pozemku
Kopec je mok.
Rado
zatkla vas policie - kopec je muj Smile
wlcacek
Zalozil jsem stranu, a znarodnil kopec. A je muj FU
Bravura
Přijeli romové, kopec vzali na Mars kde nyní žiju.. Kopec je můj
NeXus
To byl ten Eddovo fake kopec, pravý je můj FU
Bravura
Rozhodl sem se prodat kopec ropné rafinerii, dohodl sem se se všemi na podílu, kopec je tedy znovu ničí
ajkofik
Tu rafinerku vlasnim ja.
Kopec je mojFU
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov
23%