Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Wlčáček vizitka
wlcacek
Díky hoši díky Kamarádi
wlcacek
Citácia
Zawy_ napsal:

Mám stejný názor jako Danger. Super, pohodový admin, který nemá problém pomoct. Doufám, že v AT budeš co nejdéle.

Na každého jsem takový, jaký je on na mě.
Díky za komentář a chválu, asi se budu červenat :D:D:D
Mia_
robí frajera na roadtraine so žltým neonom čo povedať je to Kappa
img.tpx.cz/uploads/B8CD6ECB-9FCC-4F07-9342-55D4120C4048.png
wlcacek
Citácia
Mia_ napsal:

robí frajera na roadtraine so žltým neonom čo povedať je to Kappa

přesně! je to lagerů král:D
stinG_
Človek ktorý pre túto komunitu dosť spravil, uznávam ťa zato že si najdeš čas i na cudzie deti (SP) i keď domá máš svoje s ktorými je určite robota. Wlcacek, nech tu vydržíš čo najdlhšie a nech sa ti darí v osobnom živote ! Kytka pro tebe
Zrušený účet
Jsi asi jediný admin z kterého mám respekt. :D Taky je to asi tím věkem. Ještě mám respekt i k efkovi a ke Carterovi. :D Ostatní sopláčci (stejně jako já rofl) jsou pro mě jako nějaký boxovací pytel, do kterého si můžu s radostí mlátit. :D No, na Xeničku si musím dávat pozor k té mám taky jako ke kolegyni respekt malý. *LOVELINUX* Ještě bych měla začít mít respekt k novému hlavnímu adminovi DoMiNovi, ale tak k němu ? Nemůžu Budu se snažit. :D
Je z tebe asi těžký romantik, že mě pozíváš na jablíčkový džusíček ředěný vodou. :D Já džusy ráda. heheheee
Jinak obdivuji tě, že se tady s těma dětima (ano, počítám tam i sebe rofl) štveš a že na to máš stále nervy, ikdyž máš doma s těma svýma určitě taky nějaké ty starosti. Doufám, že budeš dlouho můj nadřízený, protože někoho jiného bych si tam nedokázala představit. :D
Predator
Kikush: Zapomněla jsi na tatínka céro, já se za soplík nepovažuji ale jinak... s každým jako se sobě rovným takže jakejkoli respekt nevyžaduju. :D jazyk

Wlku pěkná vizitka a hlavně... jsi super šéf,máš rozum a dokážeš se postavit za svý lidi což jsem viděl v noci u Xeničky takže pro mě jsi jednička. Kamarádi
wlcacek
Citácia
stinG_ napsal:

Človek ktorý pre túto komunitu dosť spravil, uznávam ťa zato že si najdeš čas i na cudzie deti (SP) i keď domá máš svoje s ktorými je určite robota. Wlcacek, nech tu vydržíš čo najdlhšie a nech sa ti darí v osobnom živote ! Kytka pro tebe

Díky tříválec :D I Tebe jsem si vždy hodně vážil. Bral jsem Tě jako administrátora i hráče, který vše bere s nadhledem. S nad i Ty tady vydržíš nějaký ten pátek.

Citácia
Gigush napsal:

Jsi asi jediný admin z kterého mám respekt. :D Taky je to asi tím věkem. Ještě mám respekt i k efkovi a ke Carterovi. :D Ostatní sopláčci (stejně jako já rofl) jsou pro mě jako nějaký boxovací pytel, do kterého si můžu s radostí mlátit. :D No, na Xeničku si musím dávat pozor k té mám taky jako ke kolegyni respekt malý. *LOVELINUX* Ještě bych měla začít mít respekt k novému hlavnímu adminovi DoMiNovi, ale tak k němu ? Nemůžu Budu se snažit. :D
Je z tebe asi těžký romantik, že mě pozíváš na jablíčkový džusíček ředěný vodou. :D Já džusy ráda. heheheee
Jinak obdivuji tě, že se tady s těma dětima (ano, počítám tam i sebe rofl) štveš a že na to máš stále nervy, ikdyž máš doma s těma svýma určitě taky nějaké ty starosti. Doufám, že budeš dlouho můj nadřízený, protože někoho jiného bych si tam nedokázala představit. :D

Ten věk teda zabolel:D Jsem rád že už tu nemáme Xenu samotnou a že nás v AT obšťastňu dvě ženu Good job! (Pro ostatní: není v tom žádná prasárnaLOOL)
Domina si važ:D jestli ustojí nápor, tak z něj bude super Hlavní:D
Když bych náhodou někdy cválal kolem Tebe, tak Tě snad i na ten Džusánek pozvu:D
Není co obdivovat, je tady mnoho takových, se kterýma když něco vyřešíš, tak jsou vděčný a to člověka zase kousek postrčí. Pak jsou tu ale i takový, že ať uděláš co uděláš, tak si Tě zpraží:D Ale co už, taky zábava:D
Jinak děkuji Ti za komentář, budu se na něj koukat a pít džusík:D.

Citácia
Predator napsal:

Kikush: Zapomněla jsi na tatínka céro, já se za soplík nepovažuji ale jinak... s každým jako se sobě rovným takže jakejkoli respekt nevyžaduju. :D jazyk

Wlku pěkná vizitka a hlavně... jsi super šéf,máš rozum a dokážeš se postavit za svý lidi což jsem viděl v noci u Xeničky takže pro mě jsi jednička. Kamarádi

To já jsem mladík dědku:D
Já Ti to povím asi takto: To co předvedl, bylo dost přes čáru už i na mě. já jsem pro srandu, ale toto psát opravdu neměl. Doslova nemám rád, když si někdo leští virtual biceps přes internet.
Nemám rád takový lidi.
Nicméně jsem rád, že jsi v AT a věřím v to, že se někdy i potkáme.
TheGameCZE
Ahoj já vím že to sem nepatří ale šlo by na superpařbu dat moje radio ? děkuji za odpověď předem
Tr1xmy
Citácia
TheGameCZE napsal:

Ahoj já vím že to sem nepatří ale šlo by na superpařbu dat moje radio ? děkuji za odpověď předem

No to si snáď robíš srandu :D :D :D Facepalm , i keď, je to skôr na zaplakanie...
Topic na rádio máš v sekcii nezaradetelne.

Inak wlcku, eňo ňuňo vizitka a ešte viac super administrátor, ktorého si vážim Smile

Pozn. Už Ti sem píšem komentár asi 8x :D :D :D
TheGameCZE
tak pardon :D nevěděl že mě fakt někdo odepíše hned to napravím tady je to radio http://radioo.cz/my?id=95
TheGameCZE
a to radio se jmenuje DJ Studio
wlcacek
díky i za takový komenty :D
Borek_
[R]iipp[Y]: borec chlapec tak už je z tebe i tatínek tak to gratulka chlapče jinak vizitoš krásná přehledná prostě luxus jako HL.Admin si hodně dobrý občas tvrdý ale to k práci patří tak at se daří i nadále a vydrží ti to hodně dlouho Smile Jooo
wlcacek
Citácia
Frankeistein napsal:

[R]iipp[Y]: borec chlapec tak už je z tebe i tatínek tak to gratulka chlapče jinak vizitoš krásná přehledná prostě luxus jako HL.Admin si hodně dobrý občas tvrdý ale to k práci patří tak at se daří i nadále a vydrží ti to hodně dlouho Smile Jooo

No taťkou už jsem devět let:D Ale neva díky
Zrušený účet
Toto je snad jediný člověk s kterým jsem se nikdy nepohodla. roflJako hlavní administrátor odvádíš svoji práci dobře, ikdyž poslední měsíce jsi byl neaktivní, ale tak to se dá omluvit. Smile Dříve jsem se tě doslova bála, tak víš co hlavní admin, tak byl velký respekt. :D Nabrali jste mě s Pixelem do AT a pořád jsem se tě bála, ale pak jsme si i sem tam něco napsali a já se tě přestala bát a už to bylo dobré. Smile Né že bych neměla k tobě respekt, ten mám stále, ale prostě se tě už nebojím jako dřív. rofl Vymyslel jsi mi i dobrou přezdívku Džusík (Juice), kterým mě teď nazývá většina serveru. :D Společně Vám to s Brutalem sluší Mám tě rád heheheee tak tam spolu dlouho vydržte a neopustíte nás.
Dush3yo
Tak na SP si vydržel déle než kdokoli jiný.. Obdivuju tě že tam do teď chodíš. :D Suprový hlavní admin, hodně štěstí v Real Life! Smile
wlcacek
Dzusiku me neni a nebyl sebemensi duvod se bat.
Za celou dobu meho pusobeni v AT bylo sakra malo administratorek a vzdy jsem se snazil aby nam ten prepytlikovany Team zdobilo taky to nezne pohlavi. U Tebe jsme se s Pixlem nesekli tak doufam, ze budes i nadale fungovat tak jak do ted.

Sapiku i ja se obcas obdivuju :-D
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
11 Hlasov
19%
Skyrace
14 Hlasov
25%
Deathmatche
4 Hlasov