Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

World of Tanks - Vaše úspěchy
HotteCZ
Já tu hru hrál a když jsem se dostal bez škrábnutí až do 7 levelu, tak jsem to vypl, moc jednoduché teda :D
Geroid
pfff zas mě tanky přestaly bavit :D jelikož mě zrovna stahlo gothic 4. až vyjde nova verze wot tak mě informujte diky :D Na odlitajici veže jsem zvědavej.
spt
Test server je ve druhé fázy. Takže ještě třetí a je to tu.
RedGinger
Možná se už někdo ptal, ale i tak se omlouvám. Chtěl bych se zeptat jaká linie je lepší u Francouzů(první nebo druhá)? Nemyslim stiháče ani dělostřelectvo, ale lehký... tanky. Kdyžtak myslim výzkum, jak je tam ten pavouk. :D
HotteCZ
Citácia
RedGinger napsal:

Možná se už někdo ptal, ale i tak se omlouvám. Chtěl bych se zeptat jaká linie je lepší u Francouzů(první nebo druhá)? Nemyslim stiháče ani dělostřelectvo, ale lehký... tanky. Kdyžtak myslim výzkum, jak je tam ten pavouk. :D

No je lepší jet tu linii s těžkými tanky, rovnou si i vyzkoumáš součástky i na ty lehké tanky, na kterých by jsi to musel zkoumat třeba o tier výš. Například u ARL 44 (nebo jak se ta krabice jmenuje :D), které je na tieru 6 si vyzkoumáš dělo, které je u lehkých tanků až na tieru 8.
Ameli1
Citácia
Geroid napsal:

pfff zas mě tanky přestaly bavit :D jelikož mě zrovna stahlo gothic 4. až vyjde nova verze wot tak mě informujte diky :D Na odlitajici veže jsem zvědavej.

Taky mě to už nebere, hlavně po tom, co mi znárodnili munici na Su100 a KV1S na 1000 za náboj, navíc se mi zdá, že to míň penetruje.
HotteCZ
Tak jsem si pořídil tank, který musí zkusit hráč, jenž má trochu rád střeďáky.. Říká se, že je to bezkonkurenčně nejlepší T9 střeďák, ve stocku jsem ho nenáviděl, ale nyní v topu musím změnit názor. Zde je asi má 25. bitva s tímto tankem. Jel jsem s Bratkem proti Raidenovi a jeho bratrancovi s nickem bizon04 :D (zkoušeli jsme se trefovat a celkem se to i dařilo :D)bizona jsem zabil a spolu s Raidenem byl poražen, Raiden byl zabit mnou až další bitvu, kdy jsme se zase trefili proti sobě, to už jsme ale prohráli... :D
Spoiler
img.tpx.cz/uploads/shot_214.jpg

//Pro Geroida informuji, že vyšla 9.0 :D
Upravil HotteCZ dňa 18.04.2014 01:09
Geroid
Jo dík :D už jsem tam zase bo jsem dojel ten gothic :D škoda ,že zrušili Karl to byla **** :D jinak hotte pěkna bitva :D
jiricek371
Docela, by vas jako mne naštvalo, kdyby jste chytily campersky tym jako ja, jenom JPanther (H1 sektor) mi přijel na pomoc... [IMG]http://i62.tinypic.com/o59dsw.jpg[/IMG]
Geroid
img.tpx.cz/uploads/shot_00101.jpg
to je normalni ,že to tam je sam dmnt
Bratek
Jedna starší bitva s T21, kde jsem si aktivním spotting nasvícil skoro 6k damage. Škoda, že náš tým nebyl schopný pohřbít tu E-75, která na mě potom hrdinsky najela.
Spoiler
img.tpx.cz/uploads/WorldOfTanks%202014-04-04%2018-01-08-24.png
img.tpx.cz/uploads/WorldOfTanks%202014-04-04%2018-01-11-67.png

No a tady je jedna klanová fotka na výcvikovce, fotil jsem já. Mimochodem je tam i Mawerick a Barry, starší hráči poznají ;)
Spoiler
img.tpx.cz/uploads/WorldOfTanks%202014-04-05%2020-33-13-19.png
spt
Citácia
jiricek371 napsal:

Docela, by vas jako mne naštvalo, kdyby jste chytily campersky tym jako ja, jenom JPanther (H1 sektor) mi přijel na pomoc...

To si zvykej, protože tanky hraje čím dál víc mentálně zaostalých lidí.
A protože nemám odvahu se na tanky vykašlat, tak doufám že už brzy dostanu ban a budu to moci odinstalovat.
jiricek371
Paradni bitva s AMX M 4 45 (1945), [IMG]http://i62.tinypic.com/xdgw37.jpg[/IMG]
[IMG]http://i58.tinypic.com/348iyz8.jpg[/IMG]
HotteCZ
Pěkné bitvy. Smile Jinak jaký názor na 9.0 máte? Za mě velké zklamání.. Pokles FPS měl jsem 70-80 teď 30-40 a ještě k tomu na horší nastavení, vzhled tanků celkem hnus (a to i některé 3D modely), tento patch měl být velkej, ale při tom je to totální sračka.
jiricek371
jn taky suhlasim, totalni blé..., me nejvic naštve, kdyz zrovna hraju a z niceho nic se mi zavře hra, ten wargaming.net pořádně propleskatTu máš!!!
Geroid
Jo taky mě to pěkně seRe jel měl jsem to na full a teď to mam hranate jak tetris abych si aspon plynule zahral a to neni slabým kompem či netem to oni so to uplně zajebali těma HD modelama
spt
Wszystkie nieprzyjacielskie pojazdy zniszczone.
HotteCZ
Já se zatím držím, ale jak příští patch klesnu pod 30 FPS a nezvedne se mi to výš, tak to zabalím, dokud to neopraví.
spt
Včera vyšla nějaká 13mb záplata. Prý jsou lagy opravené. Není to z mé hlavy, psal mě to kamarád.
Dominusus
Mě se to laguje pouze při načítání bitvy..... někomu to ukazuje bitva začne za 00:30 ale mě to najede minutu potom jak se to odstartuje.... (tím patchem to zdupali)
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasov
19%
Skyrace
9 Hlasov
21%
Deathmatche
3 Hlasov
7%