Informácie o serveri
Čítať tému
Kto prežije - AT
|
|
As3 |
Pridané 05.01.2018 18:45
|
![]() ![]() Príspevkov: 376
Založený: 03.04.16
|
Citácia Rady napsal: Mimo topic Uprav si to podle mě, máš to dle starého hodnocení. Panther má 20, né 21. Pink má 17 ne 16. |
|
|
KoLoB |
Pridané 06.01.2018 10:17
|
![]() ![]() ![]() Príspevkov: 1289
Založený: 05.11.17
|
Nosferatu [14] Fifa [15] ANTIVIRUS [15] Salamoun [13] Baseball [13] Krowky [24] Mordis [20] evry [15] Ameli1 [14] +1 Azor [11] -1 Wery [19] [W]arning [14] Reggie_ [21] Panther [20] Pink [17] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] Gloodys spáchal sebevraždu, neunesl tlak šikany. UnderTakerRa postihla karma a všetky jeho obete sa zoskupili proti nemu. A však jeho Hunter neuniesol tolko projektilov a zrútil sa k zemi. [JAZVEC] |
|
|
Tom14 |
Pridané 06.01.2018 10:27
|
![]() ![]() Príspevkov: 930
Založený: 28.04.14
|
Citácia KoLoB napsal: |
|
|
evry |
Pridané 06.01.2018 21:12
|
![]() ![]() Príspevkov: 1002
Založený: 01.03.15
|
Nosferatu [14] Fifa [15] ANTIVIRUS [15] Salamoun [14] +1 Baseball [13] Krowky [24] Mordis [20] evry [15] Ameli1 [14] Azor [10] -1 Wery [19] [W]arning [14] Reggie_ [21] Panther [20] Pink [17] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] Gloodys spáchal sebevraždu, neunesl tlak šikany. UnderTakerRa postihla karma a všetky jeho obete sa zoskupili proti nemu. A však jeho Hunter neuniesol tolko projektilov a zrútil sa k zemi. [JAZVEC] |
|
|
KoLoB |
Pridané 07.01.2018 12:57
|
|
Nosferatu [14] Fifa [15] ANTIVIRUS [15] Salamoun [15] +1 Baseball [13] Krowky [24] Mordis [20] evry [15] Ameli1 [14] Azor [9] -1 Wery [19] [W]arning [14] Reggie_ [21] Panther [20] Pink [17] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] Gloodys spáchal sebevraždu, neunesl tlak šikany. UnderTakerRa postihla karma a všetky jeho obete sa zoskupili proti nemu. A však jeho Hunter neuniesol tolko projektilov a zrútil sa k zemi. [JAZVEC] |
|
|
Kintor123 |
Pridané 07.01.2018 13:49
|
![]() ![]() Príspevkov: 14
Založený: 14.12.17
|
Nosferatu [14] Fifa [15] ANTIVIRUS [15] Salamoun [15] Baseball [13] Krowky [24] Mordis [21] +1 evry [15] Ameli1 [14] Azor [9] Wery [18] -1 [W]arning [14] Reggie_ [21] Panther [20] Pink [17] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] Gloodys spáchal sebevraždu, neunesl tlak šikany. UnderTakerRa postihla karma a všetky jeho obete sa zoskupili proti nemu. A však jeho Hunter neuniesol tolko projektilov a zrútil sa k zemi. [JAZVEC] |
|
|
KoLoB |
Pridané 07.01.2018 21:08
|
|
Nosferatu [14] Fifa [15] ANTIVIRUS [15] Salamoun [15] Baseball [13] Krowky [24] Mordis [20] -1 evry [15] Ameli1 [14] Azor [9] Wery [19] +1 [W]arning [14] Reggie_ [21] Panther [20] Pink [17] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] Gloodys spáchal sebevraždu, neunesl tlak šikany. UnderTakerRa postihla karma a všetky jeho obete sa zoskupili proti nemu. A však jeho Hunter neuniesol tolko projektilov a zrútil sa k zemi. [JAZVEC] |
|
|
Rady |
Pridané 07.01.2018 21:19
|
![]() ![]() Príspevkov: 266
Založený: 22.10.17
|
Nosferatu [14] Fifa [15] ANTIVIRUS [15] Salamoun [15] Baseball [13] +1 Krowky [24] Mordis [20] evry [15] Ameli1 [14] Azor [9] Wery [19] [W]arning [14] -1 Reggie_ [21] Panther [20] Pink [17] |
|
|
KoLoB |
Pridané 07.01.2018 21:42
|
|
Rady pripis ktomu momentalni skore a to kdo umrel. |
|
|
As3 |
Pridané 07.01.2018 21:47
|
|
Nosferatu [14] Fifa [15] ANTIVIRUS [15] Salamoun [15] Baseball [13] Krowky [24] Mordis [21] + 1 evry [15] Ameli1 [14] Azor [9] Wery [19] [W]arning [14] Reggie_ [21] Panther [19] -1 Pink [17] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] Gloodys spáchal sebevraždu, neunesl tlak šikany. UnderTakerRa postihla karma a všetky jeho obete sa zoskupili proti nemu. A však jeho Hunter neuniesol tolko projektilov a zrútil sa k zemi. [JAZVEC] |
|
|
KoLoB |
Pridané 07.01.2018 21:50
|
|
Nosferatu [14] Fifa [15] ANTIVIRUS [15] Salamoun [15] Baseball [13] Krowky [24] Mordis [22] +1 evry [15] Ameli1 [14] Azor [8] -1 Wery [19] [W]arning [14] Reggie_ [21] Panther [19] Pink [17] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] Gloodys spáchal sebevraždu, neunesl tlak šikany. UnderTakerRa postihla karma a všetky jeho obete sa zoskupili proti nemu. A však jeho Hunter neuniesol tolko projektilov a zrútil sa k zemi. [JAZVEC] |
|
|
Panther |
Pridané 07.01.2018 22:20
|
![]() ![]() Príspevkov: 1590
Založený: 07.07.15
|
Nosferatu [14] Fifa [15] ANTIVIRUS [15] Salamoun [15] Baseball [13] Krowky [24] Mordis [22] evry [15] Ameli1 [14] Azor [9] +1 Wery [19] [W]arning [14] Reggie_ [20] -1 Panther [19] Pink [17] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] Gloodys spáchal sebevraždu, neunesl tlak šikany. UnderTakerRa postihla karma a všetky jeho obete sa zoskupili proti nemu. A však jeho Hunter neuniesol tolko projektilov a zrútil sa k zemi. [JAZVEC] |
|
|
KoLoB |
Pridané 07.01.2018 22:23
|
|
Nosferatu [14] Fifa [15] ANTIVIRUS [15] Salamoun [15] Baseball [13] Krowky [24] Mordis [22] evry [15] Ameli1 [14] Azor [8] -1 Wery [19] [W]arning [14] Reggie_ [21] +1 Panther [19] Pink [17] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] Gloodys spáchal sebevraždu, neunesl tlak šikany. UnderTakerRa postihla karma a všetky jeho obete sa zoskupili proti nemu. A však jeho Hunter neuniesol tolko projektilov a zrútil sa k zemi. [JAZVEC] |
|
|
SmouLinkA |
Pridané 07.01.2018 22:41
|
![]() ![]() Príspevkov: 50
Založený: 27.11.13
|
Nosferatu [14] Fifa [15] ANTIVIRUS [15] Salamoun [15] Baseball [13] Krowky [24] Mordis [22] evry [15] Ameli1 [14] Azor [9] +1 Wery [18] -1 [W]arning [14] Reggie_ [21] Panther [19] Pink [17] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] Gloodys spáchal sebevraždu, neunesl tlak šikany. UnderTakerRa postihla karma a všetky jeho obete sa zoskupili proti nemu. A však jeho Hunter neuniesol tolko projektilov a zrútil sa k zemi. [JAZVEC] ![]() |
|
|
KoLoB |
Pridané 07.01.2018 22:45
|
|
Nosferatu [14] Fifa [15] ANTIVIRUS [15] Salamoun [15] Baseball [13] Krowky [24] Mordis [22] evry [15] Ameli1 [14] Azor [8] -1 Wery [19] +1 [W]arning [14] Reggie_ [21] Panther [19] Pink [17] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] Gloodys spáchal sebevraždu, neunesl tlak šikany. UnderTakerRa postihla karma a všetky jeho obete sa zoskupili proti nemu. A však jeho Hunter neuniesol tolko projektilov a zrútil sa k zemi. [JAZVEC] |
|
|
Rady |
Pridané 08.01.2018 14:01
|
![]() ![]() Príspevkov: 266
Založený: 22.10.17
|
Nosferatu [14] Fifa [15] ANTIVIRUS [15] Salamoun [15] Baseball [14] +1 Krowky [24] Mordis [22] evry [15] Ameli1 [14] Azor [8] Wery [19] [W]arning [14] Reggie_ [20] -1 Panther [19] Pink [17] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] Gloodys spáchal sebevraždu, neunesl tlak šikany. UnderTakerRa postihla karma a všetky jeho obete sa zoskupili proti nemu. A však jeho Hunter neuniesol tolko projektilov a zrútil sa k zemi. [JAZVEC] |
|
|
KoLoB |
Pridané 08.01.2018 14:21
|
|
Nosferatu [14] Fifa [15] ANTIVIRUS [15] Salamoun [15] Baseball [15] +1 Krowky [24] Mordis [22] evry [15] Ameli1 [14] Azor [8] Wery [19] [W]arning [14] Reggie_ [19] -1 Panther [19] Pink [17] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] Gloodys spáchal sebevraždu, neunesl tlak šikany. UnderTakerRa postihla karma a všetky jeho obete sa zoskupili proti nemu. A však jeho Hunter neuniesol tolko projektilov a zrútil sa k zemi. [JAZVEC] |
|
|
Kintor123 |
Pridané 08.01.2018 15:30
|
![]() ![]() Príspevkov: 14
Založený: 14.12.17
|
Nosferatu [14] Fifa [14] -1 ANTIVIRUS [15] Salamoun [15] Baseball [15] Krowky [24] Mordis [22] evry [15] Ameli1 [14] Azor [8] Wery [19] [W]arning [14] Reggie_ [19] Panther [20] +1 Pink [17] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] Gloodys spáchal sebevraždu, neunesl tlak šikany. UnderTakerRa postihla karma a všetky jeho obete sa zoskupili proti nemu. A však jeho Hunter neuniesol tolko projektilov a zrútil sa k zemi. [JAZVEC] |
|
|
KoLoB |
Pridané 08.01.2018 15:38
|
|
Nosferatu [14] Fifa [14] ANTIVIRUS [15] Salamoun [15] Baseball [15] Krowky [24] Mordis [22] evry [15] Ameli1 [14] Azor [7] -1 Wery [19] [W]arning [14] Reggie_ [19] Panther [21] +1 Pink [17] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] Gloodys spáchal sebevraždu, neunesl tlak šikany. UnderTakerRa postihla karma a všetky jeho obete sa zoskupili proti nemu. A však jeho Hunter neuniesol tolko projektilov a zrútil sa k zemi. [JAZVEC] |
|
|
As3 |
Pridané 08.01.2018 16:09
|
|
Nosferatu [14] Fifa [14] ANTIVIRUS [15] Salamoun [15] Baseball [15] Krowky [24] Mordis [22] evry [15] Ameli1 [14] Azor [6] -1 Wery [19] [W]arning [14] Reggie_ [19] Panther [22] +1 Pink [17] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] Gloodys spáchal sebevraždu, neunesl tlak šikany. UnderTakerRa postihla karma a všetky jeho obete sa zoskupili proti nemu. A však jeho Hunter neuniesol tolko projektilov a zrútil sa k zemi. [JAZVEC] |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 HlasovSkyrace
9 HlasovDeathmatche
3 HlasovParkoury
4 HlasovAkce smrti
2 HlasovDerby
0 HlasovTuning sraz
3 HlasovMám rád/a všechny druhy akcí