Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Vaše úspechy v League of Legends
Respy
Ruda mne je jedno či si bronze či silver ale vo friendoch ťa môžem mať či ? :D

Drát teba vo friendoch už mám dávnejšie :D

Mikull GRATULUJEM KONEČNE (aj keď si ma už stihol zaspamovať) :D
Ruda
Mohl bych to sakra začít hrát trošku aktivněji...ale v noci/ráno mi přijde že je šance na dodgnutí kidů o dost větší...

Respy jaký tam máš nick?
Mikull gratuluju. :-D

BTW: Nepřijde vám, že v tomhle topicu konverzujem my 4? :D
Respy
Volám sa tam Rezpy (nejaký copyrant mi obsadil moje meno) :D
BTW: No asi tu hrá málo ludí lolko :D.
Mikull
aspoň si nahrabnem příspěvky rofl
Ruda
Jojo ty časy v Season 1 a před. :-D

[img]http://quickmeme.com/img/90/90d3d6f6d527a64001b79f4e13bc61912842d4a5876d17c1f011ee519d69b469.jpg[/img]
DrateK
Ashe mid, to byla legenda. :D

btw. hráli jsme další zápas Hitpoint Masters ligy, vedli jsme 16:4 a prohráli jsme. :D :D
Respy
Proti ITG ? :D Oni sú dobrý no :D.
DrateK
Nejsou dobrý, jenom jsme prostě udělali klasickej bango throw. :D VKV otřásají zase týmem, topař chce jít pryč a vzít mě s sebou kvůli junglerovi, jenže zase když benchnem junglera, tak nebudem mít callera. :D :D Snad se to brzo vyřeší. ^^ Momentálně jsme druhý, takže zas taková hrůza to neni.
Respy
Tak čo ja viem keď hrajú ESL tak pozerám stream a vždy skončia dáko 2-3 tak si myslím že to neni zlé :D.
DrateK
Go4LoL je lehký, jsem byl kolikrát 1. nebo 2., ale teď je problém s tim junglerem, takže jsme pokaždý v top 8 místo top 2.

//edit Neni to moc úspěch, ale pokud vás One for All moc nebaví, tak zaručuji, že Yasuové vás bavit budou. :D

img.tpx.cz/uploads/rekt%20by%20czsk.jpg
Upravil/a DrateK dne 04.06.2014 00:15
Mikull
Neuděláme si ligu na fantasy LCS? :D
Kanetrix_
LOLko som niekedy hrál ale som nevedel ako sa to hraje tak som prestal a vtedy som začal hrať GTA !!!
DrateK
Citace
Mikull napsal:

Neuděláme si ligu na fantasy LCS? :D

Klidně, ale potřebuju počet lidí (4-6-8).
eR_
Citace
Game_ExpertsLP napsal:

LOLko som niekedy hrál ale som nevedel ako sa to hraje tak som prestal a vtedy som začal hrať GTA !!!

Spoluziak to hra a lakal ma nech to skusim tak asi fakt to skusim :D a pocuj neni to taka lahka hra ako GTA, musis vediet ovladat tie postavy
Mikull
Citace
eR_ napsal:

Citace
Game_ExpertsLP napsal:

Spoluziak to hra a lakal ma nech to skusim tak asi fakt to skusim :D a pocuj neni to taka lahka hra ako GTA, musis vediet ovladat tie postavy

Ono to není zas tak těžký, jenom drátek tu je #skillet
Respy
Keď si to tak vezmeš aj GTAčko je na skill a všetko je to len o tom, ako dlho to hráš a samozrejme musíš to troška aj vedieť.
DrateK
^ Má pravdu, je to jenom o tom, jak dlouho/často hraješ. Já kdybych to nehrál 3,5 roku, tak určitě nehrál vyrovnaně proti eSubě (nejlepšímu českýmu týmu). :D
Respy
Tak ale je aj pravda že niektorý ludia namajú nadanie na tú hru ale maju zase dobrú predstavivosť a vedia hrať zas dobre napríklad minecraft :D
BTW:eSuba mi nepríde teraz ako najlepší CZ/SK team :D
RYSY
Čo hovoríte na nový Summoner's Rift? Smile http://tryhard.cz/novinky/1278-summon...jete-vedet
img.tpx.cz/uploads/superparbas.png
DrateK
Lepší cz/sk tým bohužel teď neni, to mi věř. :D
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%