Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Bitva o kopec - Hra na webu
Hunacam
Ožil jsem a vzal tě přes hlavu pet lahví, poprosil jsem chucka norrise aby tě odkopl do slunce, kopec je můj
Kriss
Jenže jsem byl tak těžký že slunce semnou spadlo přímo na zemi a ty si zahynul.
Tudiž jsem vzal kopec a dal ho na mars.
Kopec je můj!
Flo_rida
Aktivoval jsem kouzlo a poslal jsem tě do Zapomnění, odkud už nemůžeš přebrat kopec zpět pod svá křídla, KOPEC JE MŮJ !
Kriss
Podplatil jsem Pána Zapomnění a ten mě poslal zpět, nasledl jsem na hrocha a udupal jsem tě s ním, kopec je můj.
Flo_rida
Jelikož jsem byl dodupán až do Austrálie, zavolal jsem si na pomoc klokana, který tě vzal do vaku a odnesl za hory, za řeky,... Kopec je tím pádem můj.
Kriss
Klokan mě pustil do řeky, já poprosil letájícího sumce aby mě přivezl zpět a tebe odnesl do světa Alenky. :D Kopec je můj.
Flo_rida
Vzpomněl jsem si, že mám prsten od Arabely, přál jsem si, aby byl kopec zase můj a Kriss byl odveden do světa pohádek, kde jej Ježibaba hodí do pece a otočil jsem... KOPEC JE ZASE MŮJ
Luko
Ja som nikdy nezostárol a po 90 rokov keď ste boli dôchodcovia tak som vás brutálne okradol a dopichal nožom kopec je môj.
[color=#00ffcc]Aure[/color]
Julian
Ja som to prežil šla okolo zachranka ktorá ťa zrazila ty si zomrel a mna vyliečila.Kopec je moj !! :D
Flo_rida
Naštval jsem Krisse, ve kterém, se probudilo jeho druhá já... Ano, strašlivý hlodavec, který tě kousl do teplny a už nepustil, nakonec jsem Krissáka hodil kočkám, které si na něm smlsly... Kopec je opět můj
Mr_Meadows
Zabil som ťa, obsadil kopec a kopec je môj :D
Semtex
Citácia
poslal sem na tebe draka ten tě sežral a kopec je muj a mám drakovu ochranu tak bacha jazyk
Koldy
Citácia
Drakovi se chtělo spát tak na tebe spandnul a ty si umřel , já přišel zabil draka a kopec je můj jazyk
Semtex
Citácia
píchl jsem tě hřebíkem do zadku a ty si vyskočil tak vysoko že si chytil oběžnou dráhu kolem země. Kopec je zase muj jazyk
Mr_Meadows
Keď si ho pichol tým hřebíkom, tak letel takou rýchlosťou, že si si ani nestihol všimnúť, že sa ťa stihol chytiť a ty si letel s ním a kopec je môj
Luko
Citácia
A ten hřebík letel ešte rýchlejšie a zabil aj tena kopec je môj.

[color=#00ffcc]Aure[/color]
_Ego
Citácia
Tobě spadla hra. Kopec je můj
Mr_Meadows
Zistil som adminove heslo, dal som ti ban a kopec je môj
Koldy
Citácia
Dostal si hned nato ban protože si toho všimli , kopec je můj
Mr_Meadows
BAN som nedostal, lebo nevedeli aký hráč používa adminov účet a mám DIP, takže kopec je môj
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
15 Hlasov
22%
Skyrace
17 Hlasov
25%
Deathmatche
4 Hlasov
6%