Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Diskuze o autech a motorkách
lakatosova
Citace
twistedTSD napsal:

Citace
lakatosova napsal:

http://2i.cz/87355872a1

Bráchové první autíčko.
bmw 316i rok 97
v plné palbě = kůže, lité kola atd..

Slušný první auto.Správně Ale mračítka bych dal pryč.

brácha to stihl i naprat do srnky takže o mračítka bylo postaráno :D
twistedTSD
Citace
lakatosova napsal:

brácha to stihl i naprat do srnky takže o mračítka bylo postaráno :D

Jde vidět, že opravdu vše zlé je pro něco dobré.:D
Radik
Zdarec, takže dlouho sem se zde neukázal.
Nakonec to vypadá, že bych mohl mít modrou Octavii II RS.
Prachy sice nebyly, ale teď sem rozjel jeden takovej kšeftíček a pokud vše vyjde, tak to bude paráda. A co vy jak jste na tom? Smile
Sh1TeRkO
Čakám Seat Ibizu 2.0 GTi ako prvé auto. :-)
twistedTSD
Citace
Radik napsal:

Zdarec, takže dlouho sem se zde neukázal.
Nakonec to vypadá, že bych mohl mít modrou Octavii II RS.
Prachy sice nebyly, ale teď sem rozjel jeden takovej kšeftíček a pokud vše vyjde, tak to bude paráda. A co vy jak jste na tom? Smile
Všiml jsem si, že jsi nějak zmizel.:D...Octavia II RS? No tvl mít tohle jako první auto tak jsem asi nejšťastnější člověk na světe. Dost dobrý vozidlo.Smile...U mě se nic moc nezměnilo - čekám na řidičák a na to, zda po 18. narozeninách získám finance potřebné na provoz aspoň nějaké Feldy. Jen teď díky Eddovi přemýšlím, že bych si kvůli škole dělal řidičák o trochu dřív, ale asi je to zbytečné.Smile
Sh1TeRkO
Twisted to musíš vedieť Ty, já by som ho už dávno mal, len neboli peniaze tak som si naň cez prázdniny zarobil.
Do dvoch týždňov končím a čakám na skúšky. A to som začal 16.8. Smile
Radik
Já řidičák začnu dělat na začátku března, 18 mám v květnu. Tak snad mě to vyjde nějak dobře. Smile

Tohle je mimochodem moje "možná" první auto.
[img]http://wallpapers.yah.in/photos/images/skoda_octavia_rs_combi_in_blue_10066.jpg[/img]
LuKe
Radik potom si nachystaj vela bubákov na pohonné hmoty.:D RS octávie majú celkom slušnú spotrebu, nechcel by som to živiť.Pohoda
Radik
Citace
_LuKe_ napsal:

Radik potom si nachystaj vela bubákov na pohonné hmoty.:D RS octávie majú celkom slušnú spotrebu, nechcel by som to živiť.Pohoda

Neboj to je TDIčko... Smile
125 kw
KeepSmilling
Na to abys to někde sešrotoval ti to stačí ..:D
twistedTSD
Citace
Radik napsal:

Já řidičák začnu dělat na začátku března, 18 mám v květnu. Tak snad mě to vyjde nějak dobře. Smile

Tohle je mimochodem moje "možná" první auto.
[img]http://wallpapers.yah.in/photos/images/skoda_octavia_rs_combi_in_blue_10066.jpg[/img]
Já bych měl začínat asi v dubnu. Smile
Radik
Tak se můžem v létě domluvit a dáme někde malej sraz...

Eddo s Lukim by mohli taky přijet kdyby jsme vymysleli nějaký dobrý místo.
Sh1TeRkO
Jasné, len či spravím. :-D
Mesiac čakať na skúšky. To jsem nechtěl
LuKe
Ja by som prišiel.:D U mňa nieje žiadný problém, len dohodnúť čas a miesto.Smile
twistedTSD
Citace
Eddo napsal:

Taky si říkám.:D Já myslel, že to bude jen formalita, ale jeden kluk z druhé třídy teď nezvládl praktickou zkoušku, tak jsem trochu znejistil. (Ne že bych tě chtěl děsit, třeba to na Slovensku máte lehčí.):D
Upravil/a twistedTSD dne 25.09.2012 11:30
LuKe
Citace
twistedTSD napsal:

:D
Citace
Eddo napsal:

Taky si říkám.:D Já myslel, že to bude jen formalita, ale jeden kluk z druhé třídy teď nezvládl praktickou zkoušku, tak jsem trochu znejistil. (Ne že bych tě chtěl děsit, třeba to na Slovensku máte lehčí.)

U nás je to podobné.Ale záleži aj na tom akého policajta dostaneš.Smile Ak dostaneš takého ako ja, že si na cvičisku čítal noviny :D tak to máš v pohode.:D
Sh1TeRkO
Čo ja viem, nejak bolo, nejak bude. Páč mesiac pred skúškami a týpek napísal skúšobný test na 29 bodov z 55. :D
LuKe
Citace
Eddo napsal:

Čo ja viem, nejak bolo, nejak bude. Páč mesiac pred skúškami a týpek napísal skúšobný test na 29 bodov z 55. :D

To bol úplny **** nie? :D Veď, keď tomu rozumieš tak to dáš v pohodičke.Smile Ale ak to máš v zadnici tak to aj dopadne.Smile
Sh1TeRkO
Vraj sa nestíhal učiť. :D Jazdy mal väčšinou zasebou a zo 4-och križovatiek v teste pokazil tri. :D
Radik
Můj názor je takovej, že když se na to člověk úplně nevysere, tak to formalitka bude.

Většina lidí co znám nedali tu písemnou.
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche
3 Hlasů
8%