Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Vaše úspechy v League of Legends
Ruda
Novej summoners rift bude lepší, určitě to je hezčí.

A eSuba je hodně strong teďka. Nebo aspoň byla, nevím jak moc šachovali se sestavou.
Ale moje srdeční sestava eSuby je Gorny(známe se 5 let), Herdyn, Vdova, Nardeus, Dirtgen.
Brutalus
Založte tu fantasy, to by bodlo!
Dratku za koho ty to hraješ vubec ? Jste se kvalifikovali na hitpoint masters jo? Ty ostatní museli být teda lamy -_- :D.
Si tě přidám, zachvili jsem v diamondu !
DrateK
Hraju za ENSOX, kvalifikovali jsme se z 1. místa z 1. kvalifikace. :D
Respy
No Miah im to ťahá na mide ale čo ja viem mne sa aj ITG páčia alebo IG.. :D Promo do dia III držte vajka :D
BTW: Troška som začal hrať rankedy a už som zase v top 100 najlepších syndier na eune :D img.tpx.cz/uploads/syndraaa.png
Mikull
Dratku, sorry za ten nazev, nic lepšího mě nenapadlo :D
http://fantasy.lolesports.com/en-US/j...RA9TXhYF7z
DrateK
V pohodě. :D :D Hlavně až nás bude 6, tak se musíme domluvit na čase kdy budem draftovat.
Mikull
Citácia
DrateK napsal:

V pohodě. :D :D Hlavně až nás bude 6, tak se musíme domluvit na čase kdy budem draftovat.

Zitra rano ve 2 si to draftnu sam a mate smulu :D
Respy
Som tam :D Môj názov neuráža SP len ma to napadlo z fleku :D O čo tam ide ? Počul som o tom ale nejak som to neskušal :D
Mikull
Citácia
Respy napsal:

Som tam :D Môj názov neuráža SP len ma to napadlo z fleku :D O čo tam ide ? Počul som o tom ale nejak som to neskušal :D

Draftneš si jake chceš hrače z EU/NA a podle toho jak reálně hrajou v LCS tak za ně dostáváš body.
Respy
Aha a pointa toho ? :D
Ruda
Stejná jako u každé jiné hry...to je otázka. :-D

BTW: I'm in.

// Tak už se mi povedlo tuhle hru pofeedit svojí první hru. :-D
Upravil Ruda dňa 06.06.2014 19:45
Shaiden
Čo hovoríte? No hate prosím, nehrám to dlho :D Fizz mal 726 AP GG
img.tpx.cz/uploads/LucianGame.png
Respy
Citácia
Shaiden napsal:

Čo hovoríte? No hate prosím, nehrám to dlho :D Fizz mal 726 AP GG
img.tpx.cz/uploads/LucianGame.png

Na to,ako to krátko hráš máš dobrú farmu,pomerne dobré skore a to isté build.. len tak ďalej
Ruda
jj taky tě chválim za tu farmu, build klasickej a skore taky celkem jde, ale smrtí máš až moc. To se ale časem naučíš. :-D
Shaiden
Dík, no viem že som mal smrtí moc ale ako mal ten Fizz 500+ viac AP tak na teba skočil a už si bol death :D
Mikull
Citácia
Shaiden napsal:

Dík, no viem že som mal smrtí moc ale ako mal ten Fizz 500+ viac AP tak na teba skočil a už si bol death :D

Proto se kdyžtak staví Def. item místo té černé sekery. Např. Banshees proti tomu fizzovi, popř. GA a proti full ad teamu jsem viděl randuin.
Ruda
Randuin se vyplatí stavět, když má enemy nějakýho silnýho aa attackera nebo jim to prostě tahá nějaký ADčko.
DrateK
Chápe někdo ten novej systém? Jsem línej si číst FAQ. :D
img.tpx.cz/uploads/syst%C3%A9mz.jpg
Ruda
Jednoduchý, prostě jde víc o to kolik toho vyhraješ ty v Team Rankedech než že jsou ty odměny nějak vázaný na team atd.
Prostě je to teďka daleko víc zaměřený na jednotlivý hráče.
Tuším že je to tak, že čím víc vyhráváš tím se ti vylepšuje ta blbost a podle toho pak dostaneš odměny.
Je to něco jako solo que jen team.
DrateK
Tak to jsem spokojenej, už nic lepšího získat nemůžu. :D Aspoň dostanu cute wardu.

//statistiky prvních pěti kol Hitpoint Masters ligy, vesral jsem se všude. :D http://hitpoint.cz/hitpoint-masters-s...-peti-kol/
Upravil DrateK dňa 07.06.2014 20:30
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
17%
Skyrace
9 Hlasov
22%
Deathmatche
3 Hlasov