Informácie o serveri
Čítať tému
Kto prežije - AT
|
|
Kintor123 |
Pridané 09.01.2018 12:50
|
![]() ![]() Príspevkov: 14
Založený: 14.12.17
|
Nosferatu [14] Fifa [14] ANTIVIRUS [15] Salamoun [16] Baseball [19] Krowky [24] Mordis [22] evry [16] +1 Ameli1 [13] Wery [19] [W]arning [13] -1 Reggie_ [19] Panther [24] Pink [16] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] Gloodys spáchal sebevraždu, neunesl tlak šikany. UnderTakerRa postihla karma a všetky jeho obete sa zoskupili proti nemu. A však jeho Hunter neuniesol tolko projektilov a zrútil sa k zemi. [JAZVEC] Azora roztrhal náš pes Azor [abcdefggggg] |
|
|
KoLoB |
Pridané 09.01.2018 13:01
|
![]() ![]() ![]() Príspevkov: 1289
Založený: 05.11.17
|
Nosferatu [14] Fifa [14] ANTIVIRUS [15] Salamoun [16] Baseball [19] Krowky [24] Mordis [22] evry [16] Ameli1 [12] -1 Wery [19] [W]arning [14] +1 Reggie_ [19] Panther [24] Pink [16] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] Gloodys spáchal sebevraždu, neunesl tlak šikany. UnderTakerRa postihla karma a všetky jeho obete sa zoskupili proti nemu. A však jeho Hunter neuniesol tolko projektilov a zrútil sa k zemi. [JAZVEC] Azora roztrhal náš pes Azor [abcdefggggg] |
|
|
TripS |
Pridané 09.01.2018 14:15
|
![]() ![]() Príspevkov: 602
Založený: 20.05.15
|
Nosferatu [14] Fifa [14] ANTIVIRUS [15] Salamoun [16] Baseball [19] Krowky [24] Mordis [21] -1 evry [16] Ameli1 [13] +1 Wery [19] [W]arning [14] Reggie_ [19] Panther [24] Pink [16] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] Gloodys spáchal sebevraždu, neunesl tlak šikany. UnderTakerRa postihla karma a všetky jeho obete sa zoskupili proti nemu. A však jeho Hunter neuniesol tolko projektilov a zrútil sa k zemi. [JAZVEC] Azora roztrhal náš pes Azor [abcdefggggg] |
|
|
KoLoB |
Pridané 09.01.2018 15:11
|
|
Nosferatu [14] Fifa [14] ANTIVIRUS [15] Salamoun [16] Baseball [19] Krowky [24] Mordis [21] evry [16] Ameli1 [12] -1 Wery [20] +1 [W]arning [14] Reggie_ [19] Panther [24] Pink [16] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] Gloodys spáchal sebevraždu, neunesl tlak šikany. UnderTakerRa postihla karma a všetky jeho obete sa zoskupili proti nemu. A však jeho Hunter neuniesol tolko projektilov a zrútil sa k zemi. [JAZVEC] Azora roztrhal náš pes Azor [abcdefggggg] |
|
|
Rady |
Pridané 10.01.2018 11:10
|
![]() ![]() Príspevkov: 266
Založený: 22.10.17
|
Nosferatu [13] +1 Fifa [14] ANTIVIRUS [15] Salamoun [16] Baseball [19] Krowky [24] Mordis [21] evry [16] Ameli1 [12] Wery [20] [W]arning [14] Reggie_ [19] Panther [23] -1 Pink [16] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] Gloodys spáchal sebevraždu, neunesl tlak šikany. UnderTakerRa postihla karma a všetky jeho obete sa zoskupili proti nemu. A však jeho Hunter neuniesol tolko projektilov a zrútil sa k zemi. [JAZVEC] Azora roztrhal náš pes Azor [abcdefggggg] |
|
|
OR1G1 |
Pridané 10.01.2018 12:10
|
![]() ![]() Príspevkov: 921
Založený: 04.09.15
|
Nosferatu [13] Fifa [15] +1 ANTIVIRUS [15] Salamoun [16] Baseball [19] Krowky [24] Mordis [20] -1 evry [16] Ameli1 [12] Wery [20] [W]arning [14] Reggie_ [19] Panther [23] Pink [16] |
|
|
KoLoB |
Pridané 10.01.2018 23:53
|
|
Nosferatu [13] Fifa [15] ANTIVIRUS [15] Salamoun [16] Baseball [19] Krowky [24] Mordis [20] evry [16] Ameli1 [11] -1 Wery [21] +1 [W]arning [14] Reggie_ [19] Panther [23] Pink [16] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] Gloodys spáchal sebevraždu, neunesl tlak šikany. UnderTakerRa postihla karma a všetky jeho obete sa zoskupili proti nemu. A však jeho Hunter neuniesol tolko projektilov a zrútil sa k zemi. [JAZVEC] Azora roztrhal náš pes Azor [abcdefggggg] |
|
|
Rady |
Pridané 11.01.2018 17:35
|
![]() ![]() Príspevkov: 266
Založený: 22.10.17
|
Nosferatu [13] Fifa [15] ANTIVIRUS [15] Salamoun [16] Baseball [19] Krowky [24] Mordis [20] evry [15] -1 Ameli1 [12] +1 Wery [21] [W]arning [14] Reggie_ [19] Panther [23] Pink [16] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] Gloodys spáchal sebevraždu, neunesl tlak šikany. UnderTakerRa postihla karma a všetky jeho obete sa zoskupili proti nemu. A však jeho Hunter neuniesol tolko projektilov a zrútil sa k zemi. [JAZVEC] Azora roztrhal náš pes Azor [abcdefggggg] |
|
|
KoLoB |
Pridané 13.01.2018 12:46
|
|
Nosferatu [13] Fifa [15] ANTIVIRUS [15] Salamoun [16] Baseball [19] Krowky [24] Mordis [20] evry [15] Ameli1 [11] -1 Wery [22] +1 [W]arning [14] Reggie_ [19] Panther [23] Pink [16] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] Gloodys spáchal sebevraždu, neunesl tlak šikany. UnderTakerRa postihla karma a všetky jeho obete sa zoskupili proti nemu. A však jeho Hunter neuniesol tolko projektilov a zrútil sa k zemi. [JAZVEC] Azora roztrhal náš pes Azor [abcdefggggg] |
|
|
As3 |
Pridané 13.01.2018 14:19
|
![]() ![]() Príspevkov: 376
Založený: 03.04.16
|
Nosferatu [13] Fifa [15] ANTIVIRUS [15] Salamoun [16] Baseball [19] Krowky [24] Mordis [20] evry [15] Ameli1 [11] Wery [22] -1 [W]arning [14] Reggie_ [19] Panther [23] Pink [17] +1 ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] Gloodys spáchal sebevraždu, neunesl tlak šikany. UnderTakerRa postihla karma a všetky jeho obete sa zoskupili proti nemu. A však jeho Hunter neuniesol tolko projektilov a zrútil sa k zemi. [JAZVEC] Azora roztrhal náš pes Azor [abcdefggggg] |
|
|
OR1G1 |
Pridané 13.01.2018 14:28
|
|
Nosferatu [13] Fifa [15] ANTIVIRUS [15] Salamoun [16] Baseball [19] Krowky [24] Mordis [20] evry [15] Ameli1 [12] +1 Wery [22] [W]arning [13] -1 Reggie_ [19] Panther [23] Pink [17] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] Gloodys spáchal sebevraždu, neunesl tlak šikany. UnderTakerRa postihla karma a všetky jeho obete sa zoskupili proti nemu. A však jeho Hunter neuniesol tolko projektilov a zrútil sa k zemi. [JAZVEC] Azora roztrhal náš pes Azor [abcdefggggg] |
|
|
KoLoB |
Pridané 13.01.2018 14:51
|
|
Nosferatu [13] Fifa [15] ANTIVIRUS [15] Salamoun [16] Baseball [19] Krowky [24] Mordis [20] evry [15] Ameli1 [11] -1 Wery [23] +1 [W]arning [13] Reggie_ [19] Panther [23] Pink [17] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] Gloodys spáchal sebevraždu, neunesl tlak šikany. UnderTakerRa postihla karma a všetky jeho obete sa zoskupili proti nemu. A však jeho Hunter neuniesol tolko projektilov a zrútil sa k zemi. [JAZVEC] Azora roztrhal náš pes Azor [abcdefggggg] |
|
|
Battery |
Pridané 13.01.2018 14:56
|
![]() ![]() Príspevkov: 619
Založený: 02.10.13
|
Nosferatu [13] Fifa [15] ANTIVIRUS [15] Salamoun [16] Baseball [19] Krowky [24] Mordis [19] -1 evry [15] Ameli1 [11] Wery [23] [W]arning [13] Reggie_ [19] Panther [23] Pink [18] +1 ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] Gloodys spáchal sebevraždu, neunesl tlak šikany. UnderTakerRa postihla karma a všetky jeho obete sa zoskupili proti nemu. A však jeho Hunter neuniesol tolko projektilov a zrútil sa k zemi. [JAZVEC] Azora roztrhal náš pes Azor [abcdefggggg] |
|
|
SmouLinkA |
Pridané 13.01.2018 15:17
|
![]() ![]() Príspevkov: 50
Založený: 27.11.13
|
Nosferatu [13] Fifa [15] ANTIVIRUS [15] Salamoun [16] Baseball [19] Krowky [23] -1 Mordis [19] evry [15] Ameli1 [11] Wery [23] [W]arning [13] Reggie_ [20] +1 Panther [23] Pink [18] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] Gloodys spáchal sebevraždu, neunesl tlak šikany. UnderTakerRa postihla karma a všetky jeho obete sa zoskupili proti nemu. A však jeho Hunter neuniesol tolko projektilov a zrútil sa k zemi. [JAZVEC] Azora roztrhal náš pes Azor [abcdefggggg] ![]() |
|
|
OR1G1 |
Pridané 13.01.2018 15:18
|
|
Nosferatu [13] Fifa [15] ANTIVIRUS [15] Salamoun [17] +1 Baseball [19] Krowky [23] Mordis [18] -1 evry [15] Ameli1 [11] Wery [23] [W]arning [13] Reggie_ [20] Panther [23] Pink [18] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] Gloodys spáchal sebevraždu, neunesl tlak šikany. UnderTakerRa postihla karma a všetky jeho obete sa zoskupili proti nemu. A však jeho Hunter neuniesol tolko projektilov a zrútil sa k zemi. [JAZVEC] Azora roztrhal náš pes Azor [abcdefggggg] |
|
|
KoLoB |
Pridané 13.01.2018 15:51
|
|
Nosferatu [13] Fifa [15] ANTIVIRUS [15] Salamoun [17] Baseball [19] Krowky [23] Mordis [18] evry [15] Ameli1 [10] -1 Wery [24] +1 [W]arning [13] Reggie_ [20] Panther [23] Pink [18] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] Gloodys spáchal sebevraždu, neunesl tlak šikany. UnderTakerRa postihla karma a všetky jeho obete sa zoskupili proti nemu. A však jeho Hunter neuniesol tolko projektilov a zrútil sa k zemi. [JAZVEC] Azora roztrhal náš pes Azor [abcdefggggg] |
|
|
OR1G1 |
Pridané 13.01.2018 19:38
|
|
Nosferatu [13] Fifa [15] ANTIVIRUS [15] Salamoun [17] Baseball [19] Krowky [23] Mordis [18] evry [16] +1 Ameli1 [10] Wery [24] [W]arning [13] Reggie_ [19] -1 Panther [23] Pink [18] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] Gloodys spáchal sebevraždu, neunesl tlak šikany. UnderTakerRa postihla karma a všetky jeho obete sa zoskupili proti nemu. A však jeho Hunter neuniesol tolko projektilov a zrútil sa k zemi. [JAZVEC] Azora roztrhal náš pes Azor [abcdefggggg] |
|
|
KoLoB |
Pridané 13.01.2018 19:41
|
|
Nosferatu [13] Fifa [15] ANTIVIRUS [15] Salamoun [17] Baseball [19] Krowky [23] Mordis [18] evry [16] Ameli1 [9] -1 Wery [25] +1 [W]arning [13] Reggie_ [19] Panther [23] Pink [18] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] Gloodys spáchal sebevraždu, neunesl tlak šikany. UnderTakerRa postihla karma a všetky jeho obete sa zoskupili proti nemu. A však jeho Hunter neuniesol tolko projektilov a zrútil sa k zemi. [JAZVEC] Azora roztrhal náš pes Azor [abcdefggggg] |
|
|
Krowky |
Pridané 14.01.2018 23:04
|
![]() ![]() ![]() Príspevkov: 5683
Založený: 12.12.13
|
Zase to niekto domrvil a nie raz, takže vraciam nazad do hry 7 životov a dávajte si už na to konečne pozor!!!! Nebudem to ale dávať ja takže najbližších 7! ludí odoberie jeden život ale pridá 2. Buď oba životy jednému alebo dvom luďom to už nechám na Vás. Hlavne zretelne označte že ste 1. 2. ... 7. čo pridáva dva životy. Dúfam že sa chápeme. Keď sa 7 dvojživotov vyčerpá tak pokračujeme normálne. Nosferatu [13] Fifa [15] ANTIVIRUS [15] Salamoun [17] Baseball [19] Krowky [23] Mordis [18] evry [16] Ameli1 [9] Wery [25] [W]arning [13] Reggie_ [19] Panther [23] Pink [18] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] Gloodys spáchal sebevraždu, neunesl tlak šikany. UnderTakerRa postihla karma a všetky jeho obete sa zoskupili proti nemu. A však jeho Hunter neuniesol tolko projektilov a zrútil sa k zemi. [JAZVEC] Azora roztrhal náš pes Azor [abcdefggggg] |
|
|
Yoistik |
Pridané 14.01.2018 23:06
|
![]() ![]() Príspevkov: 1134
Založený: 21.12.15
|
Krowky si to přál , tak tady to má Nosferatu [13] Fifa [15] ANTIVIRUS [15] Salamoun [17] Baseball [19] Krowky [22] -1 Mordis [18] evry [17] +1 Ameli1 [9] Wery [25] [W]arning [13] Reggie_ [19] Panther [23] Pink [18] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] Gloodys spáchal sebevraždu, neunesl tlak šikany. UnderTakerRa postihla karma a všetky jeho obete sa zoskupili proti nemu. A však jeho Hunter neuniesol tolko projektilov a zrútil sa k zemi. [JAZVEC] Azora roztrhal náš pes Azor [abcdefggggg] |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 HlasovSkyrace
9 HlasovDeathmatche
3 HlasovParkoury
4 HlasovAkce smrti
2 HlasovDerby
0 HlasovTuning sraz
3 HlasovMám rád/a všechny druhy akcí