Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Bitva o kopec - Hra na webu
El_KebabKO
Citácia
Pozval jsem na kopec band somálců co si HIV odnesli s sebou když jsem hodil šunku dolů z kopce :D Teď je kopec můj ! :D
jiricek371
Udelal jsem nuklearni atomovku, spadla na kopec, vsetky zabila, kopec moj
RaSTa
Citácia
na kopci jsem měl zálohy romů , kteří atomovku rozebrali a prodali v železe dřív než dopadla na zem , kopec je můj
airsoftMAN
Citácia
RaSTa napsal:

Citácia
na kopci jsem měl zálohy romů , kteří atomovku rozebrali a prodali v železe dřív než dopadla na zem , kopec je můj

Já na vás poslal specnaz a bylo po vás do 3 vteřin a kopec je můj.
El_KebabKO
Postavil jsem si svuj 2x větší kopec :D a je můj :D
elcoolion
Kopec je v mojem vesmíru!
_PaVeL
Citácia
elcoolion mně kopec prodal na bazaru...kopec je můj.
jiricek371
Hned potom co si kupil kopec, tak si sel domu, po 5 minutach jsem te prepadnul, ukradl kopec. Kopec moj
RaSTa
Citácia
zatímco vy se perete o elcolionuv kopec , já jsem si nechal ten starej
El_KebabKO
Rasta nas vsechny totalne prevezl :D tak jsem si koupil 5kilo brčka a vylákal jsem ho. Kopec je MUJ :D
jiricek371
Potom co si ho vylakal, tak si snedl svoj kopec, pak si šel na záchod, tam si vytlačil svoj kopec do zachodu, odesels a nesplachnul. Pak jsem na zachod prisel ja a kopec jsem splachnul sebou :D kopec moj
N1tro
Co si kopec spláchnul jsem tam pustil krokodýla který všechny snědl Kopec je můj .
_Teddy_
Krokodíla som skopol dole, kopec je môj Smile
jiricek371
Na tvym kopci se konala gay party :D , kdyz uz vsichni měli dost tak na party prisla rodina ciganu a vymlatila to tam ,kopec je moj...
_Teddy_
:D ale cigáňi boli z mojej rodiny , tak mi dali kopec, kopec je môj
_DextR_
Když ti předali kopec přilétl jsem v hunteru a zabil všechny - Kopec je můj!
_Teddy_
Citácia
ja ťa zkopol dole s tvojim hunterem.. kopec je môj
_DextR_
Když sem dopadl zavolal jsem armádu a ta po tobě začala střílet, nakonec tě zabila. - Kopec je můj!
_Teddy_
Vstal som z mrtvych, zavolal som cigáňov a zjedli tvoju armádu aj teba, kopec je môj!
_DextR_
Znovu jsem se narodil vedle tvého kopce byla benzínka vystřelil jsem po ní, ona vybouchla a kopec spadl. Poté ses odstěhoval a já si tam postavil nový kopec. - Kopec je můj!
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
14 Hlasov
21%
Skyrace
17 Hlasov
25%
Deathmatche
4 Hlasov
6%