Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Diskusné fórum » Ostatní » Videa

1. internetová vojna
Tress
Citácia
TheEvolution napsal:
19. ledna 2012 provedla skupina v reakci na uzavření populárního serveru Megaupload řadu úspěšných útoků na servery FBI, White House, Universal Studios, MPAA, RIAA a jiné. - zdroj wikipedie

21. bylo na seznamu schozenich stranek 29 spolecnosti podporujici sopa/pipa ... + jeste vladni ktere v tom nejsou zapocitany :D ...

nwm presne kolik dalsich stranek bylo schozeno od te doby Sad
Zrušený účet
Zkoušel jsem všechny stránky co šly a byly ve videu... Všechny jdou...
dusan_sk
Stránky http://cpufilm.cz/českej protipiratskej unie sú dole :D
Zrušený účet

Bohužel anglicky...

+ Staňte se součástí #OpGlobalBlackout
GG
Stále len keci a nijaké číny... To si ja začnem vravieť Dr.Neznámy, začnem dávať videa na YT a budem mať rovnaké skóre ako oni :D

To že podnikli útok nič neznamená. Útok musí byť aj úspešný jazyk.
dusan_sk
Každý útok bol úspešný a priniesol svoje ovocie ... taktiež dnešný utok na cpufilm.cz stránky českej protipiratskej unie ktorý práve prebieha tiež prinesie svoje ovocie.
GG
No ja to tak nevidím Smile Keď urobia to čo slubujú a s čím sa tak chvália, že dokažu (zhodiť fb, twitter, národnú banku atď...), tak potom poviem: "Áno, majú moju poklonu!"

Ale dovtedy... 0 bodov.
dusan_sk
Nikto sa ničim nechváli :D nie je to žiadna organizacia nikto tomu nešefuje to že niekto hodí na youtube video v ktorom sa vyhráža fb neznamená že ho aj hackne Smile A som rád že sa o to zaujimáš Smile
GG
No jasné ideme aj mi niečo natočiť? :DDD
Tress
gg :D tk hod poklonu za stranky fbi atd ... :D ... vieo tam muze dat kdokoliv pac neni zadny sef ... zalezi pak jestli se k nemu pripoji dalsi lidi ...
GG
Tress to som ja nuGGet, len tak medzi rečou... OK idem na server a tam niečo natočím :D Muhahaha! :D
dusan_sk
Tak tak len tu to niekto pochopiť Smile Máš moc velku fantaziu GG :D
GG
Ja sa s vami nejdem hádať Smile Vravím, ak to spravia, hlavne s tým fb, tak potom budem len rád Smile
thomas23
Jsou to volové ta dnešní vláda... FB ať si klidně zruší, ale YT neee :/ :D Doufám že se nedostanou i na SP :D
Tress
hele ja jim do diskuze napisu stranky sp :D ze podporuje schvaleni sopa :D
Nigel
Citácia
thomas23 napsal:
Jsou to volové ta dnešní vláda... FB ať si klidně zruší, ale YT neee :/ :D Doufám že se nedostanou i na SP :D

SP je jejich hlavní cíl. :D

Nejlepší by bylo, kdyby nějaký šikulka přepracoval video a jak to ten Anonym vyjmenovává, myslím ty web stránky, na konec by přidal :
And ahead, SuperParba. :D
Tress
nigelu na to se ti kazdej vykasle :D ... to uz bude rychlejsi kdyz do pc hodite H.O.I.C ... a pak to muzem schodit sami :D
kapr
No...to mě by shození YT,FB apod. radost teda neudělalo..mě jsou zase u pr**le český weby :D ..možná jenom seznam je užitečnej,tam mam totiž mail :D. Ale YT a FB nechcu zrušit,protože FB je zatím jediná dobrá forma komunikace mezi lidmi s kterými se moc často nestýkáš (ICQ a Skype už nejsou IN :D) a taky to hodně firem používá jako hlavní webovky nebo hromadný sdělovací prostředek pro fanoušky.

Na druhou stranu bych v tomto souhlasil s Anonymous, protože vyřazení z provozu těchto webů je jediný způsob jak přesvědčit vládu.
dusan_sk
Už vyše hodinu je web českej proti piratskej unie pod útokom a stále je nefunkčný Smile Ešte stále neveriíte že aj česko-slovenský anonymous existuje ? :D
Tress
Citácia
dusan_sk napsal:
Už vyše hodinu je web českej proti piratskej unie pod útokom a stále je nefunkčný Smile Ešte stále neveriíte že aj česko-slovenský anonymous existuje ? :D

http://piratskenoviny.cz/?c_id=33541
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
6 Hlasov
19%
Skyrace
8 Hlasov
25%
Deathmatche
2 Hlasov