Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

béépME
smetyx
Pěkná vizitka i hráčka ! Smile jen zvyš aktivitu! :D
beepME
Smetyx na serveri som tento týždeň bola každý deň až do rána jazyk A díky. :D
smetyx
Citace
beepME napsal:

Smetyx na serveri som tento týždeň bola každý deň až do rána jazyk A díky. :D

Tak na tebe nějak nemám štěstí! :D
beepME
Nie nie.. Ty musíš zvýšiť aktivitu! :D:D Ale to bola výnimka, zachvílu mi začne skúškové obdobie takže tu nebudem skoro vôbec. :|
Tr1xmy
Chúda Býp :|
NYPD_ONDAJEE
začo dostala banned???
Tr1xmy
Urážka AT myslím :D
NYPD_ONDAJEE
to viem ale čo to vlastne napísala predsa len je to dlhodobá hráčka ktorá nemala problém a zrazu bum ban.. to sa mi nezdá
Raiden
Citace
NYPD_ONDAJEE napsal:

to viem ale čo to vlastne napísala predsa len je to dlhodobá hráčka ktorá nemala problém a zrazu bum ban.. to sa mi nezdá

taky se mi to nezdá... ale co naděláme
soach
ona ani nezná sprostá slova jak mohla urazit? :D že by CZSK ? :D
KeepSmilling
Ona za nic nemůže malej bratr jí vlezl na učet a urazil ATomase.
NYPD_ONDAJEE
bohvie či to bolo vobec na permu ale je škoda že si takto SP niekedy zostrelí dlhodobých hráčov sama...
soach
počkej počkej perma? co to je za blbost? od kdy je za uražku perma?
LuKe
Zrušil som jej perma a dávam jej 5 dňové pozastavenie a môže sa každý aj na hlavu postaviť.:D Nikdy sa za to perma nedávalo teda pokial viem a ATomas mi môže vyliesť na hrb.
soach
Citace
LuKe napsal:

Zrušil som jej perma a dávam jej 5 dňové pozastavenie a môže sa každý aj na hlavu postaviť.:D Nikdy sa za to perma nedávalo teda pokial viem a ATomas mi môže vyliesť na hrb.

přesně by mě zajímalo kdo dal perma
Sh1TeRkO
Citace
LuKe napsal:

Aspoň niekto, kto rozmýšla! Smile
Bouc3K
Citace
LuKe napsal:

Keby mne dá perma tak ako jej tak by si sa na mňa z vysoka vysral :D

(možno)
Upravil/a Bouc3K dne 29.12.2012 21:16
LuKe
Citace
soach napsal:

Citace
LuKe napsal:

přesně by mě zajímalo kdo dal perma

Náš pán ATomas.Nepozná harmonogram trestania na webe tak takto to potom dopadne.
DrateK
Citace
LuKe napsal:

Dobrá práce. :D
beepME
Vďaka za podporu inak. ;)
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
10 Hlasů
20%
Skyrace
12 Hlasů
24%