Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Demence opet utoci
RaTcheT
Ten Honza to krutě zabijí :D :D :D
Bouc3K
To bude ADMYN :DD:D:D:D:D:D:D
Prisoner
Áno, vyzerá to, že majú nižšie IQ ale uvedomte si, že takto sa správala aj väčšina z nás keď malá asi 8-10 rokov.
Som za každú srandu ale niekedy mi nepríde vhodne tam vkladať aj nicky. Predsa len sme portál na vysokej úrovni, teda aspoň úroveň tých, ktorý sa tu registrujú a vedia ako to tu chodí je vysoká. :D:D
Úprimne ma pobavia títo ludia ale je to voči ním občas kruté. Priznám sa, aj ja som takto žobral u lofasa o práva. :D Celkom im to pokazí meno, poniektorý tu môžu dosiahnuť dosť ale toto ich môže odradiť. Ja chápem ak je niekto poriadny blbec a nepochopí ani po 10 krát, že adminom nebude. Vtedy je to aj z časti na mieste, ale ak ti hráč napíše čiste PM či by mohol byť adminom, nemusí to byť vôbec vzorová prihláška, ty mu napíšeš že nie a on to pochopí, tak nieje dôvod na srandu. Priznám sa, aj ja som takto kedysi žobral o práva a som neskutočne šťastný, že to nikto nevyťahuje. Neviem si predstaviť, že by som sa našiel vo fóre niekde, ako žobrem o práva. :D:D:D
Nič v zlom. Nieže by som sa tých deciek zastával ale väčšina z nás bola rovnaká. :D:D Konkrétne tento prípad mi moc nevadí, ale poniektoré z predošlého topicu vyzerali na normálne otázky. Ak to sú rovnaký "blbci" ako je tento len si nenakopíroval dôkladne konverzácie ako túto tak sa ti v tomto prípade ospravedlňujem, ale ak nie tak si za názorom stojím.
Upravil/a Prisoner dne 03.05.2012 20:50
NISSAN_350_Z
Citace
beepME napsal:

My s Myssanom, Pykselom a spol. ho vezmeme do nášho admyn teamu. ;) :D:D:D:D:

Uvidíme Smile Smile Palec nahoru
ATomas
Citace
@ngel napsal:

Citace
Prisoner napsal:

Áno, vyzerá to, že majú nižšie IQ ale uvedomte si, že takto sa správala aj väčšina z nás keď malá asi 8-10 rokov.
Som za každú srandu ale niekedy mi nepríde vhodne tam vkladať aj nicky. Predsa len sme portál na vysokej úrovni, teda aspoň úroveň tých, ktorý sa tu registrujú a vedia ako to tu chodí je vysoká. :D:D
Úprimne ma pobavia títo ludia ale je to voči ním občas kruté. Priznám sa, aj ja som takto žobral u lofasa o práva. :D Celkom im to pokazí meno, poniektorý tu môžu dosiahnuť dosť ale toto ich môže odradiť. Ja chápem ak je niekto poriadny blbec a nepochopí ani po 10 krát, že adminom nebude. Vtedy je to aj z časti na mieste, ale ak ti hráč napíše čiste PM či by mohol byť adminom, nemusí to byť vôbec vzorová prihláška, ty mu napíšeš že nie a on to pochopí, tak nieje dôvod na srandu. Priznám sa, aj ja som takto kedysi žobral o práva a som neskutočne šťastný, že to nikto nevyťahuje. Neviem si predstaviť, že by som sa našiel vo fóre niekde, ako žobrem o práva. :D:D:D
Nič v zlom. Nieže by som sa tých deciek zastával ale väčšina z nás bola rovnaká. LolLol Konkrétne tento prípad mi moc nevadí, ale poniektoré z predošlého topicu vyzerali na normálne otázky. Ak to sú rovnaký "blbci" ako je tento len si nenakopíroval dôkladne konverzácie ako túto tak sa ti v tomto prípade ospravedlňujem, ale ak nie tak si za názorom stojím.

Priso, náleží Ti obrovský potlesk!

A mimochodem, taktéž nesouhlasím se zveřejněním jmen. Tento topic slouží informativně, pro mnoha z nás k pobavení, nikoliv k bonzování jak je někdo mentálně zaostalý. Jména by se měly vymazat, aby nedošlo ke zbytečným a nepříjemným komplikacím.

Momentálně tento chlapec bude po tomhle topicu diskriminován a brán za naprostého ňoumu.

To by se nezmenilo, i kdyby toto nebylo zverejneno Smile
Jestliže neumíš naučíme, jestliže nemůžeš pomůžeme ti, jestliže nechceš nepotřebujeme tě.
airsoftMAN
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
twistedTSD

Právěže já si na to až moc dobře vzpomínám...Kdybyste viděli některé mé internetové výplody z dřívějších let (některé tu dokonce někteří i viděli...), válíte se po zemi a dáte mi pban.Smile
dusan_sk
no jooo Nemůžu
Hroch12
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D řízek jak se patří :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
NewSuperHero
Prosím, jestli někdy v životě dostane admin práva tak mi dejte PBan a zabijte mě .... Dík Smile
DeyeS
Musim si aj ja požiadať ATomas o admYn prava :D
Provocateur
Jedno ráno jsem s Mikullinym četl CMD a stále sem se nemohl postavit na nohy. Když mi přišla PM od zmíněného honzy s žádostí o místo v gangu a chloubou jaký to bude skvělý admin, vypadla mi protéza a kousla mě do zadku. NemůžuNemůžuNemůžuNemůžuNemůžuNemůžuNemůžu
Canyon
Citace
Xena napsal:

.....to je blbko... :D :D :D :D :D buď je niekto tak blbý alebo si urobil nick aby si mohol robiť srandu...potom je ešte blbší teda...kks no coment :D :D :D

On tu už hrá dlhšie a myslel som, že je rozumný ale toto ma presvedčilo o opaku.:D Keby dostal admin lvl a prihlásil sa tak by na neho vyskočili CMD a on by sa od strachu posral, že čo to za kódy vybehli.:D
Fakt na SP ma už nič neprekvapí.:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:DD:D::D:D:DD:D:DD:D
Ajo82
Omg nemam slov
Loupak
Tak to už je moc i na mě todle :D:D:D:D:D
Thall
:D :D :D :D
Zrušený účet
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD zabiják :D
Kapo
ten ma pobavil :D :D :D zaklincoval na plnej čiare :D :D :D :D [img]http://1.bp.blogspot.com/_YrPYdF8GWlk/SlueJ7i8WlI/AAAAAAAAAAs/9N6M0q9KjXE/S220/LOL+Smiley+Face.png[/img]
Prišiel som po dalšich rokoch, aby som si opäť zahral na SP jazyk
Zrušený účet
Kapo,to bude lepší ADMYN NEž NYZZAN! :DD
Death
NemůžuNemůžuNemůžuNemůžu :D:D:D:D:D:D:D
Řeknu vám jen jedno ten to zabil :D
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
6 Hlasů
19%