Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Vasilkaaaaa!
Patazz
Ty máš jen 159 cm? :D Hahahaha :D
err0rk0
Pro mě je to něco jak kněz, vyspovídat se u ní není žádný problém. :D

Samozřejmě děkuju za označení. Věřím, že tady budeš ještě dlouho. Na Super Pařbě je nouze o takové hráče jak jseš Ty, slečno.

Děkuju za příjemné chatování s Tebou. Smile
Vasilka
TraNeXs - Díky :D

Ramzic - Netušíš proč? Smile Lidi Ti nekradu,oni jdou ke mě sami jazyk

ZoomiceQ - Díky Zoooooom Dám ti pusu Neboj držím se a dlouho budu :D

Patazz - Závidíš ? :D

err0rk0 - Děkuji moc err0r! Dám ti pusu Mimochodem dobré přirovnání :D

Teczka83 - Péťo také děkuji, ale Tvůj názor by mě vážně zajímal jazyk
Lojzo
Vasilka dobrá hráčka,dúfam že sa niekedy uvidíme ako kolegovia.
Neboj a to sekanie pôjde Smile ešte treba pocvičiť ;) Pekná vizitka.
Vasilka
Lojzo - Díky Nevím zda se to sekání vbc někdy naučím :D a ako kolegové? možná někdy v budoucnu Hulala
Tr1xmy
Moc ťa nepoznám ale prídeš mi fajn Smile Pekná vizitka.. heheheee
Upravil Tr1xmy dňa 04.11.2012 11:57
Monkkey
Budu rád když oplatíš heheheee
Vasilka
Tr1xmy - Díky

Monkkey - Už se stalo :D

Teczka83 - jn :D
DziGi
Vizitka pekná neprečančaná.
Právničina ti na SP sadla, ako ritka na šerbel, čo som vždy obdivoval (ešte pod nikom Vasilijev, to som netušil, že si žena). Vždy milá a príjemná osoba, takých je tu už málo... To ti otvorilo dvere k mnohým kontaktom. Mohla by z teba byť právnická mafiánka, to je fakt, ale sama neznesieš intrigy a krivdu páchanú iným. Keď si online, mám vždy dobrí pocit, že ma má kto obhájiť, ako všetci (to je asi všeobecne známa vec). Za to by ťa mnohí chceli v AT, ale to nieje pre teba to pravé.
Dobrého vela nebýva a čo je maličké, to je peknučké.
Až sa divím, že tak inteligentná a krásna žena vysedáva tolké hodiny pri kompe, asi za to môže ten šport :D. Dúfam, že s tolkými cudzími jazykmi si nájdeš vysnívané zamestnanie, ktoré ťa bude tešiť.

Upravil DziGi dňa 17.11.2012 16:20
ButteRs
:))) najkrajsia
17KovaLchuk17
No Vasilka čo k tebe dodať vo všetkom a všade prvá pri tom sa vôbec nezapotíš proste príležitosti skáču na teba samé Smile či už ide o tvoju robotu alebo o gang a jeho územia. Obdivujem fakt a vážim si moc teba a vieš že vždy keď my napíšeš hneď konám a zbytočné nepíšem výhovorky Smile... /oznacit Vasi... Smile Smile
vzťah ako k hráčke na SP najväčší aj k tebe ZaWa Smile Smile... a to že nevytváraš intrigy len píšeš čo tebe srdce hovorí to sa u Kovalchuka rešpektom zhodnotí.Prajem vela šťastia k hranici právnika 50 000ZK Smile ps: pomôžem Smile
dpq7WImm8w
Pěkná vizitka *Dobrá práce*
Vasilka
EnteryK - Díky

KovaLchuk - Kovááál, děkuju Dám ti pusu Tebe když mám za zadkem, tak se cítím skoro neporazitelná :D RatatataNikdy jsi se na mě nevyprdnul a ještě k tomu mě dokážeš zabavit :D*Zatancujem*

ButteRs - Romááán, děkuju Dám ti pusu

DziGi- Právnická mafiánka :D potěšilo mě co jsi napsal Dám ti pusu Ehm, ten sport za to jaksi ani nemůže, to spíš ta má vybíravost :D
MrDeimos
Mňáu Peťulko jazyk
Tákže vizitka super ;) Na serveri najlepšia hráčka akú poznám Smile Nikdy nezabudnem nato keď sme sa spoznali Smile Som rád že som našiel takú super kamarátku ako si Ty Smile Tých posledných pár dní čo sme si písali bolo super stydlínku :D jazyk Nikdy na teba nezabudnem a dúfam že ostaneme priatelia navždy Dám ti pusu
PS: Teším sa na stretnutie Smile
TraNeXs
Skvělá vizitka , supr hráčka :D
Kaja
ehm, nádherná vizitka jo vasilka ty dablice pravnicka ako to delas za den 2000 BODU :D
Vasilka
MrDeimos - Erik, no byla bych ráda kdyby jsi byl zase na serveru jako dřív ;) aspoň, že mi to vynahrazuješ na skype :D....Dám ti pusu

TraNeXs - Nápodobně :D co je sTebou? *Zatancujem*

Kajinek - Díky Jak to dělám? :D lehce skrz /wanted ?:D
17KovaLchuk17
Znasilka chyba my právnik na SP .... wrrr je tam tak inak bez teba Sad
Ajo82
Vasilka pametáš jak som zatebou furt chodil s kvetinou? A potom aj z oblekom a klobúčikom? Nemůžu To boli časy Smile Vždy jak sme sa s Charom vozili a občas killovali Smile Škoda že už tak často niesom na servery :D To sa hádam zmení, vizitka pekná Peckaaaa
SvkEgo
Krásna baba, vizitka. Ooooh
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
11 Hlasov
20%
Skyrace
13 Hlasov
24%
Deathmatche