Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Vizitka-Yamatino108
Yamatino108
Citácia
PaTreS_ napsal:

Keby že to aspoň pochopíš. Písal som, že si ma sklamal s tým všetkým a myslel som si o tebe, že si naozaj inteligentný.
A taká rada. Keby mal každý končiť kvôli tomu, že ich niekto uráža, tak by tu nebol nikto. Proste je to hra, čo by si aj viac čakal. Ale vôbec by som si nebral k srdcu urážky od nejakých detí Yamatino. Skús si to rozmyslieť.

Sú veci na ktoré sa nedá zabudnúť len tak Hetka a [Patre$.Nechcem byť najhorší hráč s každým som s a snažil normálne vychádzať.Ale nejde to.Nechcem si predstaviť že prídem na server a nikdo my nebude odpovedať na PM.Preto takéto rozhodnutie.Na SP som prišiel o vela kamarátov.Nechcem prísť o dalších.Neboli to len deti ale aj dlhodobý hráči.Ja si svojich kamarátov vážim je mi JEDNO či je to v hre/reál.Vždy ked strátim kamaráta je to ťažké prekusnúť.
PaTreS_
Je mi to jasné, že to je ťažké; ale keby že sú to naozaj praví kamaráti, tak Ti odpustia a držia sa Ťa. Aspoň kvôli nim nezostaneš?
Yamatino108
Citácia
PaTreS_ napsal:

Je mi to jasné, že to je ťažké; ale keby že sú to naozaj praví kamaráti, tak Ti odpustia a držia sa Ťa. Aspoň kvôli nim nezostaneš?

Ja žiadnych pravych nemám Smile.
Viz:Ty a Hetka Smile.
PaTreS_
Ale máš určite. Nie len nás dvoch! Smile
Yamatino108
Citácia
PaTreS_ napsal:

Ale máš určite. Nie len nás dvoch! Smile

Pozri mal som.Všetci si o mne teraz myslia že som vtierka majú o mne spravený obrázok.Síce somnou komunikujú cez PM ale ja to na nich vidím.Mojou najvetšiou chybou bolo že som začal vypisovať adminom.Lutujem ju.Preto som skončil ako skončil.Nakopilo sa mi to.A nechcem skončiť ako najhorší hráč.Nechcem aby si ma hráči pamätali ako najvetšiu nulu.
AspireK_
Tak třeba se vrátíš :-)
Yamatino108
Aspirek:Dúfam že sa ty vrátiš!Ak sa vrátiš ty tak aj ja Smile.
Sh1TeRkO
[quote]Všetci si o mne teraz myslia že som vtierka majú o mne spravený obrázok.[/quote

Ako si sa predviedol, tak sa Ti to vracia. ;)
PazZ
Citácia
Eddo napsal:

[quote]Všetci si o mne teraz myslia že som vtierka majú o mne spravený obrázok.[/quote

Ako si sa predviedol, tak sa Ti to vracia. ;)

Plně souhlasím + co si pamatuju když si oxidoval v bejvalém SoA pod mím vedením byl si extra vtěrka + vizitka fakt příšerná Smile Sorry ale tuto se mi fakt nelíbí
Yamatino108
Eddo:Tvoj názor ja ti ho neberiem lenže je strašne ponižujúce ked niaky hráč začne hovoriť hovadiny aby druhého hráča ponížil.
Dangl:Ja som neoxidolval.Thor mi v tej dobe ponúkol miesto v SoA.Inak tvoj názor,a ja ti ho neberiem.
AspireK_
Hej sorry ale úprava tý vizitky...fakt strašné :D A prosím nenechej si propadnout účet víš co jsem ti dal a peníze si netahám z uší....
_ReMinGtoN_
Jáma.. :D Jsi super hráč, komunikativní, kamarádský, a je s tebou legrace :D Jsem rád, že jsem tě poznal Kytka pro tebe
Yamatino108
Citácia
_ReMinGtoN_ napsal:

Jáma.. :D Jsi super hráč, komunikativní, kamarádský, a je s tebou legrace :D Jsem rád, že jsem tě poznal Kytka pro tebe

Zlatíčko číslo 2 :DDD aj ty si fajn hráč Smile.Som rád že sme spolu vo firme kde je vela zábavy.Nápodobne som tiež rád že som ťa spoznal Smile :D.
WendiS
Pěkná vizitka Smile

Suprový hráč, se kterým je legrace a nezapomíná zdravit do /pm :D Drž se a ať Tě baví SP Smile
Rancens
Sa opováž teraz skončiť keď mi to konečne vypadá na UnBan! :D

Už som ti to tu komentoval no možno si už na mňa aj zabudol.Si jeden z mála skutočných hráčov,ktorý sa na nič nehrajú a dá sa im veriť to som si na tebe cenil a cením najviac.
Miro11
znám tě, pěkná vizitka.
Yamatino108
Wendis: Díky za komentár vážim si toho!Smile.
Kovaldo:Tvojím komentárom si ma dosť povzbudil!Smile.Som rád že som ťa spoznal.Na teba sa zabudnúť nedá Smile.
Pro: Díky Smile.
Yamatino108
Zawy:Tvoj nick mi je velmi známy.Nebol si náhodou u Dusana vo firme?:D.Inak díky Smile.
Yamatino108
Jáj už viem kdo sirofl.A ešte raz díky za koment teda no :D.Musíme to znovu obnoviť :D.
Zrušený účet
Vizitka pěkná.
Hráč v pohodě a pracant v pojí firmě. heheheee
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
14 Hlasov
21%
Skyrace
16 Hlasov
24%