Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Prosím pomoc! ODMENA 500 000 $
BlueDevill
Citácia
Gr napsal:

Citácia
BlueDevill napsal:

určite je to tym že si stiahol 32bit verziu, Viem, marty ma sice pravdu ale na GTA to asi nefunguje

Pred tým som mal tiež 32bit verziu a inak, mám preinštalovaný windows, kamoš mi niečo spomínal za Grafiku že by som mal nainštalovať či čo, ale asi mám lebo Cs-ko 1.6 mi ide.

tak už fakt neviem... možno je i chyba u teba, ale to si nemyslim, ked tak skus si zobrat od kamoša GTA na USB kluč
Logan_
Mal som to GTA s klúča, teraz som to stiahol a ani jedno nejde.
Upravil Logan_ dňa 06.08.2013 22:12
Sh1TeRkO
Citácia
Gr napsal:

Mal som to GTA s klúča, teraz som to stiahol a ani jedno nejde.

Stále Ti to nejde?
Logan_
Nie.
Sh1TeRkO
2 verzie Ti nejdú...takže Ti muselo niečo ostať v PC, niečo čo mu vadí.
Logan_
Citácia
Eddo napsal:

2 verzie Ti nejdú...takže Ti muselo niečo ostať v PC, niečo čo mu vadí.

Ja už fakt neviem čo.. Sad
Sh1TeRkO
Tak to Ti viac neporadím. GTA nemám a taký problém som nemal.
Logan_
Nevadí, ďakujem za ochotu Smile
f86
direkt x v spolupraci s microsoft visual c++
Logan_
Citácia
f86 napsal:

direkt x v spolupraci s microsoft visual c++

prepáč, objasni mi vetu, nepochopil som
Dkat
Neřeš to , určitě si přeinstaluj windows 7 a pak to budeš mít v cajku :D
f86
nemaš kompletne preinstalovany windows. chybaju ti tam súčasti microsoft visual... alebo direkt x.

popripade si zle preinstaloval windows alebo...

alebo nemas dobre nainstalovane draivre na komponenty. bud windows stiahol basic verzie alebo mas chybne spuštače ktore niesu adekvatne na tei čo maš v pc...

popripade ak maš grafiku viac ako 512 gt, pozri si či maš zapojený do grafiky napajaci kabel
stinG_
Si si istý že si si nestiahol gta-čko z modmy?
Logan_
Citácia
Ande napsal:

Si si istý že si si nestiahol gta-čko z modmy?

áno
muhamed
Ahoj, zabanovali mě za to, že ti pomáhám viz CZtorrent, jak má SP ráda.... Asi jim to dělá dobře dávat ban za každou prkotinu ale aby ti místo toho banu pro mě poradili, to néééééé. Já však budu ban obcházet, dokud ti nepomůžu a GTA ti pude bez problému :D.
Takže začal bych jednoduchou otázkou: kde si vzal ten windows? pokud je to někde nelegálně stažené, přes stránky které neznáš tak si v ****i protože bůh ví co to v PC vlastně máš :D. Pokud máš zakoupený, nebo prostě dobře fungující, problém by mohl být uplně primitivní... V GTA si určitě měl módy, a proto ti to nejde... opětovná instalace do program files rockstar GTA san andreas akorát spůsobí to, že se ti módy vrátí zpět.... je to nekonečná fáze kterou můžeš bezúčelně opakovat dokola. Módy mají pamět, a ač vymažeš vše od GTAčka, mód se ti vrátí do složky.... Já měl módy také, nefungoval mi sice jen single ale vyřešit tento problém šlo jedině nainstalováním jinam... nainstaluj si to třeba na plochu či do dokumentů. nezapoměn odinstalovat sáčko, vymazat user files a zástupce z plochy. Poté udělej to, co sem ti napsal a nezapoměn mi dát vědět ;)
!Marty_CR!

//EDIT určitě mi zase dají ban, takže můj skype marty_cr
Upravil muhamed dňa 07.08.2013 21:57
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
6 Hlasov
17%
Skyrace
9 Hlasov
25%