Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Trika SP
Yamborghini
Citácia
ATomas napsal:

Probud se...
Kazdy kdo by zacal tohle prodavat, by na tom jenom prodelal.
Nebo by musel nastavit takove ceny, ze by si to pak nikdo nekoupil...

Jsem vzhůru. Stačí umět pořádně hledat a domluvit se, trika budou stát pod 200 kč (tedy pokud budou od té firmy), to že se trika prodávají i za 500 kč je pěkné, prodejce na tom má potom výdělek klidně i 300 - 350 kč za kus. Já na tom budu mít minimální výdělek, protože to nedělám pro peníze, ale pro Vás. Chci si zřídit i vlastní eshop, kde by nebyla jen trika z SP, mám už nějaké plány, ale to je jedno. Jestli na tom třeba já prodělám ti může být jedno ne?

Zatím jsi mi pořád neodpověděl, jestli můžu trika s logem SP prodávat.
WendiS
Citácia
mAxiS napsal:

Citácia
ATomas napsal:

Probud se...

Jsem vzhůru. Stačí umět pořádně hledat a domluvit se, trika budou stát pod 200 kč (tedy pokud budou od té firmy), to že se trika prodávají i za 500 kč je pěkné, prodejce na tom má potom výdělek klidně i 300 - 350 kč za kus. Já na tom budu mít minimální výdělek, protože to nedělám pro peníze, ale pro Vás. Chci si zřídit i vlastní eshop, kde by nebyla jen trika z SP, mám už nějaké plány, ale to je jedno. Jestli na tom třeba já prodělám ti může být jedno ne?

No. Pokud si chcete hrát na nějaká "autorská práva" a "registrovanou značku", tak budeš potřebovat trochu víc, než "požehnání" v komentáři na foru nějakého webu. ;)
Yamborghini
Citácia
WendiS napsal:

No. Pokud si chcete hrát na nějaká "autorská práva" a "registrovanou značku", tak budeš potřebovat trochu víc, než "požehnání" v komentáři na foru nějakého webu. ;)

Na autorská práva ani registrovanou značku si tu hrát nechci, to by to bylo pěkně drahé. Chci jen ATomasovo svolení, abych to nedělal "za jeho zády".
Brutalus
Citácia

SP není registrovaná značka a předpokládám, že není ani žádným způsobem licencovaná, takže by to mohl dělat i bez svolení.

Citácia
Probud se...

Správně

Citácia

Když už, tak ať to prodává radši ATomas. Mnohem radši to přispěju na vývoj serveru. Nevím proč bych měl sypat peníze do kasy někomu (ať už je to minimální výdělek), kdo se chce přiživovat na cizím úspěchu ? Nenene
Yamatino108
Ja by som si to určite kúpil :D.Chcel by som mať takýto suvenýr doma :D.A je mi úplne jedno komu tie peniaze idú či ATomaskovi do peňaženky alebo darkovi Smile.
Upravil Yamatino108 dňa 20.11.2013 22:49
Yamborghini
Brute ber to tak, že si na tom něco málo vydělám za to, že to všechno zařídím a odešlu, přeci jen nějaký čas tomu budu věnovat. Kdybych se chtěl přiživovat, hodím to sem za 300 kč a mám z toho výdělek a lidé by to i tak kupovali. Ale je to tvůj názor, neberu ti ho.

Edit:

Zanedlouho očekávejte téma s prvním připravovaným trikem, kde se bude dát sehnat, kolik bude stát, jak bude vypadat...

Kusů bude nejspíše 30. Velikosti uvidím podle Vašeho zájmu.
Upravil Yamborghini dňa 28.11.2013 11:29
yaroush
Bral bych mikinu....a klidně přidám půl sta tobě za práci, snahu a zařizování. A dalšího půl sta klidně na server.

Doteď mám dvě mikiny, který střídám a dosluhujou :D
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
17%
Skyrace
9 Hlasov
22%
Deathmatche
3 Hlasov