Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Carter_Vizit [EDIT.]
Fellaz
Vizitka ujde no, jak říkáš aby byla. :D
Miluji Tvojí "drift dráhu" kde samozřejmě všichni driftujou. :D :D
Carter_
Denis: Díky

Fallez: jojo jen aby byla :D díky
RuliiKkO
Táák , známe se doost dlouho , jsi v klidu týpek , rozumný. Nejlepší časy byly jak si dělal dřevorubce :D Začínal sem s tebou SP a byla to paráda. Hraní do Rána ti nedělá problém , týpek jak má bejt.

S Pozdravem , Rulík.

PS : Vzpomínáš? :D Klik

Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo. Boss

Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man.
Yamamoto
Profi třída administrátora, pár super chvílí na serveru. (hlavně ten tvůj dance do rytmu nightcoru :D :D). Jsem rád že jsem tě poznal.
Carter_
Citace
YamamotoGen napsal:

Profi třída administrátora, pár super chvílí na serveru. (hlavně ten tvůj dance do rytmu nightcoru :D :D). Jsem rád že jsem tě poznal.
Díky :D :D
mastr
pohodovy admin, se kterym je zabava, dela dobre akce a vzdy pomuze. jako jeden z mala hlida server i v noci, za coz ho obdivuju a promin ze sem ti nadaval ze si prodavac, mohlo me napadnout, ze muzes menit povolani Promiň .mistr
Carter_
Citace
mastr napsal:

pohodovy admin, se kterym je zabava, dela dobre akce a vzdy pomuze. jako jeden z mala hlida server i v noci, za coz ho obdivuju a promin ze sem ti nadaval ze si prodavac, mohlo me napadnout, ze muzes menit povolani Promiň .mistr
dobré akce? hm žádné nedělám :D a s povoláním si se taky nějak sekl, ale tak to nevadí.
mastr
myslel sem tim ty derby na pousti
Patas26
Pěkná vizitka
Lucian
Tak Cartere, :D Tebe jsem měla vždycky ráda jako admina, děláš hodně dobře svojí práci.Smile Když tě teď budu hodnotit jako člověka, ne jako admina tak jsi taky moc fajn Pusinka pro tebe a je s tebou kopec srandy. :D Samozřejmě abych nezapomněla zmínit naše jízdy na Chilliad ještě s Teczkou :D a večerní konverzace na /cb ,no myslím že jsme se nasmáli dost. :D
Ať se daří v reálu i na SP Pusa Smile

Jedno vzpomínkové foto: :D :D
img.tpx.cz/uploads/11103777_782431148507407_1826676900_o.jpg
Nosferatu
Vizitka ujde, jinak skvělý hráč a ještě luxusnější admin.. no patříš prostě na špičku ;)
I kill people and I like it
Carter_
Nosferatu: Dík ale nepřeháněj zase tak moc :D
TeRaRko
Taková normální vizitka :D
Beru tě za takového půlnočního bulldoga :DD
peace heheheee
Carter_
Lucian: Díky Taky si fajn, jak kdy :D ale ne taky tě mám rád však víš Pusinka pro tebe

TeRaRko: Díky, ale v noci je lepší moc mě to nebaví když je tam hodně lidí :D
Carter_
Edit pfff*hehehe*
Lucian
Citace
Co miluji: Luciánku Pusinka pro tebe Mám tě rád

Hmmm to se mi líbí :D i já Tebe jazyk Pusa

Citace
Má oblíbená práce na serveru: Momentálně Policie heheheee

A tohle ti samozřejmě taky musim pochválit :D :D
Pěkná vizitka, mám tě ráda Pusa
thorous
čau, prej ste se vy dva vzali a měli ste i jako ten černoch Barack Obama neprůstřelný sklo, tak vám přeji všechno nejlepší do virtuálního maželství a at ste spolu šťastný dokud nepůjdete offline, vizitka ujde Kappa

btw. moc jí nepodváděj, však víš jakej si kanec (Misa, Lucy)
Borek_
zabijácká vizitka carter :D nemůžu z tebe fakt ne když si na serveru tak bavíš celý publikum až by se z toho Miloš Zeman udělal ne fakt vizitka pěkná jako admin si více než v poho jen tak dál :D
Ghost_Hunter
Vizitka Luxusní a admin přísný jak má být Smile
Mayo
Vizitka pekná , a k adminovaniu sa nejdem vyjadrovať mám svoj názor keby som to povedal tak by ma tu hneď každý urážal atď.. NO
Upravil/a Mayo dne 21.05.2015 16:50
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
11 Hlasů
19%
Skyrace
14 Hlasů
25%
Deathmatche
4 Hlasů