Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

🐼Rosta🐼
Rosta
ďakujem pekně :D
BeaBoyCZ8
Znám tě z firmy přijdeš mi jako napohodu hráč a dobrej admin Smile Mimochodem som velitel :D
Rosta
Díky, díky Smile // Vizitka kompletně předělaná a aktualizovana.
Upravil/a Rosta dne 16.09.2014 11:26
Zrušený účet
Rostislave, to jak dlouho tam máš moji tajnou věc danou ! :D A kdo Ti dovolil si fotit moje uspokojovací prostředky ! :D:D
Tak jsem přejela už adminů. heheheee U Tumiká to bylo lehké, ten tlouštík má velkou řiťku. :D A aby to nebyli jen samí "muži", tak i Vikush jsem to udělala. Nemůžu B)
Rosta
:D :D Není to tam dlouho, ale přišlo mi to vtipné. Dal jsem si sám svolení (jako důkaz tvých myšlenek) :DNemůžu
Mě nezastrašíš :D
Zrušený účet
V tu dobu jsem to ale mohla dělat na veřejnosti. :D Teď si musím hráče portnout do virtuálu a tam ho znásilnit. Pláču
Rosta
Ty se na nás uspokojuješ -_- To jsem nechtěl
Zrušený účet
Já si tam zvu hráčů, ani o tom nevíš. heheheee Když se Kikush nudí, tak to schytají ostatní. :D Zavřu do klece a je. muhahaha *DEVIL*
Rosta
Nahlásim tě za znásilnění. Pujdeš za katr :DZima
Zrušený účet
Zneužívání admin práv ano ? :D Ale já se svojí objeti první zeptám a ona vždy souhlasím, takže cajk. heheheee Relax
Rosta
Tak moment !!! Mě si se nezeptala.. :D
Zrušený účet
Citace
Rosta napsal:
Tak moment !!! Mě si se nezeptala.. :D

Protože jsi stál na warpu a nechal sis to líbit, ještě jsi mi tam i sám chodil. :D:D A to bylo ještě v tu dobu, když šli pickupy vytvářet i ve virtualu 0. :D Ale teď musím do jinčí worldu a zavolat si hráče a na to musím mít souhlas. jazyk :D Pak ho samozřejmě portnu zpátky do normálního světa, nebo bych ho tam mohla nechat zavřeného že. heheheee
Rosta
No jasně, si mě zmanipulovala tak nekecej jazyk a pak se mi ještě vysměješ..A přestaň si nahrabávat přispěvky na mé čupr vizitce. FU
Zrušený účet
Mě nejde o číslíčka pod avatárkem. FU
Aby jsi tady teda ne****l, tak vizitka... nooo nooo mohla být lepší. :D Víc obsáhlejší, abych se o tobě dozvěděla více informací. heheheee *DEVIL*
Rosta
Až se mi bude chtít tak něco dopíšu..SpamJooo
Upravil/a Rosta dne 05.10.2014 10:58
IcE__
Pekná vizitka s hráčom som nemal žiadny problém, vela šťastia v Admin Teame .
Rosta
Díky, cením si toho. Smile Jede jede mašinka
Upravil/a Rosta dne 14.10.2014 18:54
Rosta
AKTUALIZOVÁNO !
RadekCZ
Dík za označení jinak vizitka je povedená hodně štěstí v admin teamu Smile
Zacek
Hezká vizitka a podle zpracování si myslím i v poho hráč Smile moc se neznáme, ale postupem času se to třeba změní Smile
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
12 Hlasů
19%
Skyrace
16 Hlasů
26%
Deathmatche
4 Hlasů
6%