Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Zrušení pravidla týkající se misí
Edward1
Ja osobne nerobim kamionaka ani nic podobne ale nechapem co s tym mate, vam by sa asi tiez nepacilo keby ze 10 minut jazdite s kamionom alebo pol hodinu chytate ryby a niekto vas rozstriela...
Ked tak chcete strielat tak chodte DM alebo chodte za vojaka/teroristu, neviem ci vam to robi taku radost ked niekomu znicite misiu alebo co...
dpq7WImm8w
Samozřejmě, že o zavedení pravidla se rozhodovalo v admin pokecu ale jak jsem již řekl, bylo to na popud ze strany hráčů.
Sh1TeRkO
Citácia
Edward1 napsal:

Ja osobne nerobim kamionaka ani nic podobne ale nechapem co s tym mate, vam by sa asi tiez nepacilo keby ze 10 minut jazdite s kamionom alebo pol hodinu chytate ryby a niekto vas rozstriela...
Ked tak chcete strielat tak chodte DM alebo chodte za vojaka/teroristu, neviem ci vam to robi taku radost ked niekomu znicite misiu alebo co...

Já zas nerozumiem Tvojej logike. Čo Ti pomôže, že dotyčný dostane trest na 20 minút, alebo ako sa trestá? Posunie to jeho zábavu o blbých 20 minút vo väzení. Takčitak Ti ju zničí.
Edward1
Citácia
Sh1TeRkO napsal:

Citácia
Edward1 napsal:

Já zas nerozumiem Tvojej logike. Čo Ti pomôže, že dotyčný dostane trest na 20 minút, alebo ako sa trestá? Posunie to jeho zábavu o blbých 20 minút vo väzení. Takčitak Ti ju zničí.

Niektorych to proste odradi
Sh1TeRkO
Niektorých. Jedného to odradí, ďalších X sa baví.
wlcacek
Zamítám.

Jelikož je pravidlo chvilku v platnosti a teprve se zkouší, jestli bude mít alespoň minimální šanci chránit hráče před obtěžovateli a bude každopádně upravováno, tak teď ho rušit nebudeme.
Alespoň ne k dnešnímu dni.
co ukáže čas se uvidí. Nějaké topiky není třeba psát.
Lock!
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasov
19%
Skyrace
9 Hlasov
21%
Deathmatche
3 Hlasov