Informace o serveru
Číst diskuzi
Fantasy - Vizitka
|
|
Pandy |
Přidané 22.09.2017 19:12
|
![]() ![]() Příspěvků: 8129
Založený: 14.12.14
|
Citace Let smrti by Fantasy byl beztak nejlepší. TOP Pilot <------ O tom žádná, jen jsem nechtěla chválit moc nahlas, aby Ti nenarostlo EGO ![]() |
|
|
Smexy |
Přidané 22.09.2017 19:40
|
![]() ![]() Příspěvků: 275
Založený: 27.02.17
|
Zdar kámo vizitka pěkná a nejvíce mě zaujal tvůj věk a datum narozeni. Já se narodil 5.10.1998 jsi o rok starší ale jinak stejnej den pěkně na serveru jsem tě viděl. Nemám s tebou problém jsi v pohodě týpek užívej života jak na SP tak v reálném životě. |
|
|
MembeR |
Přidané 22.09.2017 23:28
|
![]() ![]() Příspěvků: 6
Založený: 06.07.17
|
Dneska se mi stali 3 věci... 1. Probudil jsem se 2. Viděl jsem dobrou vizitku 3. Šel jsem na SP Ale stalo se to v pořadí 3,2,1... nee jen sranduju ![]() Vizitka suprová, dozvěděl jsem se o tobě nové věci na které bych se tě nezeptal nebo protože je to prostě neslušné. ![]() ![]() |
|
|
Fantasy |
Přidané 22.09.2017 23:53
|
![]() ![]() Příspěvků: 1022
Založený: 24.01.13
|
Member, z těch čísel se mi zamotala hlava, ale díky že se ti líbí, pane kolego z Ruské Mafie ![]() Smexy, Tak hlavně že sem starší ![]() ![]() |
|
|
Pink |
Přidané 22.09.2017 23:55
|
![]() ![]() Příspěvků: 2521
Založený: 04.04.16
|
Čau fantasy. ![]() Jelikož jsi mi taky okomentoval vizitku, tak jsem se rozhodl, že ti ji taky okomentuju. ![]() No co napsat.. máme oba stejnej vkus jak na seriály tak na hudbu, což je super.. někdy o tom popíšeme až bude čas.. ![]() ![]() Jinak na serveru se sem tam bavíme a někdy jsme pokecali i na tsku, takže mi přijdeš v pohod týpek se kterým se dá pokecat. ![]() Tak hodně štěstí na postu Moderátora a celkově na superpařbě a real lifu. ![]() |
|
|
Conway |
Přidané 17.10.2017 20:01
|
![]() ![]() Příspěvků: 151
Založený: 02.04.16
|
Super hráč,pomáhal mi vždy s Levelom,odpovedal na otázky jeden s oblúbených hráčov na SP :-D Dobrý hráč ale keď dostane do rúk Huntera tak *JSEM FAKT NAŠTVANÝ* :-D GL na SP aj v Real živote. ![]() |
|
|
Barty |
Přidané 18.10.2017 12:15
|
![]() ![]() Příspěvků: 245
Založený: 28.11.15
|
Jsi v pohodě hráč, neděláš problémy ![]() Jsi na postu moderátora a já pevně věřím že se dostaneš i na řadového administrátora ![]() Vizitka je v pohodě, akorát je škoda že nemáš nějaké nadpisy. Možná by to pak bylo hezčí ale jinak obsahově vizitka dostačující ![]() Hodně štěstí do života a i teď na SP ![]() |
|
|
CumShot |
Přidané 18.10.2017 13:53
|
![]() ![]() Příspěvků: 181
Založený: 19.11.15
|
Jsi bezproblémovej hráč a moderátor, pár slov jsme spolu prohodili, první dojem jsi udělal dobrý ![]() Vizitka účel splnila. Možná tam jen dat nějaké jednoduché a hezké nadpisy a bude to vypadat dobře. Hodně štěstí jak v reálném životě, tak na SP. |
|
|
Fantasy |
Přidané 18.10.2017 18:52
|
|
Pink, Díky moc vážím si toho ![]() Abinex, Díky no ale i ty si mi na oplátku pomáhal, když sem potřeboval a toho si cením ![]() ![]() Ahoj Barty, My dva se ještě moc neznáme, ale to se může třeba i změnit, problém s tebou vůbec žádný nemám a přijdeš mi v pohodě ![]() Pattik, I ty mi přijdeš bezproblémovej, tak snad se to nezmění. A na nadpisy sem moc línej teď, možná časem dodám ![]() ![]() |
|
|
Tom14 |
Přidané 18.10.2017 19:04
|
![]() ![]() Příspěvků: 930
Založený: 28.04.14
|
Ahoj Fantasy, koukám že na sp si už také dlouho a pro mě až doposud neznámý hráč až do dob vstupu na moderátora. Ani podle tohoto http://superparba.eu/forum/viewthread...d_id=33971 mi tvůj nick nic neříká ale odvádíš skvělou práci na postu. Jediné co mi na tobě nesedí je komentování topiku o tom jak se tam boduje ATčko. Nevím jestli ty hlasy (negativní) mají ten záměr jaký si myslím nebo ti jen ten člověk nesedí ![]() ![]() |
|
|
Fantasy |
Přidané 18.10.2017 19:36
|
|
Nazdar Tome! ![]() ![]() ![]() |
|
|
Mordis |
Přidané 14.11.2017 13:13
|
![]() ![]() Příspěvků: 2009
Založený: 07.10.13
|
Admine Fantastický! to má být vizitka?! Samozřejmě sranduju ![]() Takže kolego, vizitka se dobře čte, všechno pěkně rozdělené, dokonce i barevně, barviček na můj vkus víc než je zdrávo, ale neškodí to ![]() Vizitka obsahuje základní věci, co potřebuju vědět se v ní dočtu, takže i obsahově ![]() Skvělý avatar, kdyby jsi si ho dal později taky by to nevadilo, už jsi jako nákupáky se stromečkem před budovou v září ![]() ![]() Já myslím že si rozumíme, ještě jednou ti moc gratuluji za post administrátora, zasloužil jsi si ho, nepodělej si to ![]() Pohodový člověk s mozkem, takže věřím že pro AT budeš přínosem. No co víc dodat, snad jen hodně štěstí jak na SP tak v reálu a brzy na serveru ![]() PS: Někdy bys mohl napsat sám od sebe ![]() //Přesouvám k nám *Dobrá práce* Upravil/a Mordis dne 14.11.2017 14:00 |
|
|
Fantasy |
Přidané 14.11.2017 14:16
|
|
Mordisku! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Rich |
Přidané 14.11.2017 14:56
|
![]() ![]() Příspěvků: 2860
Založený: 21.12.16
|
Čau, Chválim vizitku pekná Si v pohode hráč,snáď si niekedy prehodíš účet na lolku a zahráme niekedy ![]() Prajem vela šťastia v Admin Teame a hlavne v živote. S grácií ![]() ![]() Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // ![]() Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
|
Reggie_ |
Přidané 14.11.2017 15:27
|
![]() ![]() Příspěvků: 3395
Založený: 02.05.15
|
Čus, vítej oficiálně v týmu, snad se ti u nás zalíbí a bude dařit. ![]() ![]() |
|
|
Panther |
Přidané 14.11.2017 16:21
|
![]() ![]() Příspěvků: 1590
Založený: 07.07.15
|
Vítam ťa v AT kolego ![]() Som rád, že si sa ku nám dostal, pretože si to vážne zaslúžiš, tak verím, že budeš vo svojej skvelej práci pokračovať aj naďalej .. Vychádzame spolu super a nevidím dôvod, prečo by tomu tak nemalo byť aj naďalej .. drž sa a vieš, že sa na mňa môžeš hocikedy obrátiť ! Vizitka super ![]() |
|
|
Pandy |
Přidané 14.11.2017 16:30
|
![]() ![]() Příspěvků: 8129
Založený: 14.12.14
|
Jsem ráda, že jsi se dostal výš a nelituju toho, že jsem Tě navrhla. Snad nic nepoděláš ![]() Každopádně 1 věc u Tebe je veliké + a to je ta, že když jsi na serveru, tak se nebojím, že by práce stála, když třeba zrovna dělám akci a tak to má být. Což o některých říct nemohu. Každopádně někdy je třeba se krotit, ale nikdo není svatej. Vítej mezi námi oficiálně ![]() |
|
|
VTEC |
Přidané 14.11.2017 16:54
|
![]() ![]() Příspěvků: 476
Založený: 24.06.11
|
co už je atmyn? tak nakul r a c e!!!!!!!!! |
|
|
Barty |
Přidané 14.11.2017 17:28
|
![]() ![]() Příspěvků: 245
Založený: 28.11.15
|
Fantasy, jsem velice rád že si se dostal na post Administrátora. Já ti říkal že to zvládneš protože plníš to co máš. Dokážeš bez problému poradit hráčům, rychle reaguješ na hlášení. Jelikož můžu vyhrávat akce tak se těším až začneš pořádat ![]() Přeju ti na postu mnoho úspěchů, štěstí a hlavně spokojenost. Nechť se daří ![]() |
|
|
Fantasy |
Přidané 14.11.2017 18:11
|
|
Rich, Díky za komentář a LoLko účet nepřehodím, ani už to moc nehraju nemám na to LoLko už moc čas :/ každopádně to samé přeju i tobě, ať se ti daří na SP tak i real life ![]() Reggie_, Díky zatím se mi u vás velice líbí, vše na jedničku ![]() ![]() Panther, Vážím si toho že mohu být součástí AT a snad vás nějak nezklamu to bych nerad ![]() ![]() ![]() Wery, Ještě aby si toho litovala ale ne sranda, tak snad nic nepodělám ![]() ![]() VTEC, Můj první race už byl celkem hodněkrát v poslední době a tak začnu pracovat na dalších závodech, snad se nějakého zúčastníš a povíš mi jak se ti líbíl ![]() Barty, díky a jinak už sem párkrát dal svůj první race tak snad si ho někdy zajedeš i ty a řekneš mi co si o něm myslíš ![]() ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
13 HlasůSkyrace
16 HlasůDeathmatche
4 HlasůParkoury
4 HlasůAkce smrti
5 HlasůDerby
1 HlasTuning sraz
6 HlasůMám rád/a všechny druhy akcí