Informace o serveru
Číst diskuzi
Hráči - Systém dodávek
|
|
Invisible |
Přidané 20.09.2014 13:00
|
![]() ![]() Příspěvků: 75
Založený: 25.06.14
|
keď sa nad tým tak zamýšlam tak ATomas má celkom pravdu... pri moci sú 2-3 gangy ... Nikoho medzi seba nepustia ... máš pravdu ... ale tým že zničíš systém sa nič nerieši .... Nezmeň systém ! Vymysli celkom nový. Rád by som ti s tým pomohol pár návrhov by som asi aj mal... Vieš myslím si, že máš v určitých veciach pravdu. Ale ty musíš tiež pochopiť že tento sýstem je zaužívaní... Systém by sa mal preformovať tak aby všetky gangy mali "rovnaké" výhody. Týmto si to fakt dosral. A vieš prečo sú pri moci len 2-3 gangy ? Pretože v tých ostatných sú proste lamy... Ak je hráč dobrý a má skill prečo by si mal dať prihlášku do gangu ktorý ma ledva ledva 5-10k RS ? Dá si prihlášku do Westu, IB alebo do OD. Vrana k vrane sadá. Rovný rovného si hladá. A hneď ti tu dám jeden návrh. Územie, v ktorom je sídlo gangu by bolo "uzamknuté" a nemohol by ho nikto prebrať a ak by sa chcel gang s územím rozširovať museli by územia ležať pri sebe. Takže napr. gang, ktorý má sídlo v LS by sa teoreticky nedostal do SF pretože by tam nesusedili žiadne jeho územia. Tak by si gangy "uzatvoril" do miest. A jediné gangy, pre ktoré by toto neplatilo by boli defaultne gangy. Takže prosím ťa ak chceš aby neboli pri moci jen niektoré gangy tak môj návrh si myslím že je ideálny a to znamená že môžeš vrátiť systém dodávok tak ako bol a použiť môj návrh ![]() |
|
|
thorous |
Přidané 20.09.2014 13:03
|
![]() ![]() Příspěvků: 515
Založený: 20.10.12
|
Citace ATomas napsal: Tady je krásně vidět, jak do toho vůbec nevidíš ![]() Cituji z tématu Gang pravidel (http://superparba.eu/forum/viewthread...d_id=47715) Citace Vojenska technika na uzemí. (Informace níže) Upravil/a thorous dne 20.09.2014 13:07 |
|
|
TeeHaaCee |
Přidané 20.09.2014 13:04
|
![]() ![]() Příspěvků: 48
Založený: 31.03.13
|
Pokial viem ![]() |
|
|
Wanty |
|
![]() ![]() Příspěvků: 656
Založený: 29.11.12
|
Nejlepší bylo když gangy bojovali o sklady, do toho jsem se i zapojoval, ale teď tyhle " dodávky " mě ani nebavěj. To samí území, vůbec mě to nebere. Ty sklady byly nejlepší. |
|
|
PazZ |
|
![]() ![]() Příspěvků: 201
Založený: 10.08.11
|
Citace ATomas napsal: Nevidíš nic protože se to nelíbí i mě a to smrdim v low gangách Tvoje chování vůči fungujícim věcem mě dostává.Že mezi silný gangy nikoho nepustí ? Aha proto má DC kolem 20K rs nebo kolik Nejde o to že někdo mezi sebe nikoho nepustí de o to že tam nikdo nic neumí a s tim ty neuděláš vůbec nic.Hráči neumí Gr ani zbraně což je jen jejich problém...Taky sem nikdy neuměl Gr ani sawny stačilo mi jen prolejzat low gangama a učit se.A časem se se prosral i do momentálně nejlepšího gangu takže ![]() Jinak řečeno ty jako pawner níčíš fungující systém jen kvuli tomu že na serveru hrajou děti a celkově neschopný hráči |
|
|
thorous |
Přidané 20.09.2014 13:12
|
![]() ![]() Příspěvků: 515
Založený: 20.10.12
|
Citace Wanty napsal: Přesně tak.. kdyby se zavedl systém, že v každém městě bude několik skladů se zbraněmi a aby mohl každý gang vlastnit 1-2 sklady. Dodávky co se teď random spawnují by se museli dovést k tomu skladu, aby bylo možné vyrobené zbraně ze skladu dovést k sídlu, dodávka by po dovezení zbraní zmizela a zbraně byly k dispozici když už ne na čas, tak alespoň podle nábojů, které by se určovaly podle RS. O sklady by se dalo válčit něco jako o území, tak by to bylo nejlepší. |
|
|
Ruda |
Přidané 20.09.2014 13:26
|
![]() ![]() Příspěvků: 2692
Založený: 15.03.13
|
Ten nápad o uzemích co psal Matyas nebo kdo se mi hodně líbí, stejně tak ty gang sklady. Taky souhlasím se vším co tu psali ostatní. To, že jim budeš neustále pomáhat z nich neudělá lepší hráče a silnější gangy, tím jen rozereš poslední věc co tu funguje. Už dlouhou dobu tu platí, že se snažíš dělat server co nejpřístupnější pro malé děti a lidi co pořádně nic neumí, ale nechápu proč jim pořád musíš otevírat i gangy, to je doslova k smíchu. Já taky na začátku nic neuměl, ale vypracoval jsem se a dostal se do IBčka, což byl v té době nejlepší a nejsilnější gang. Mě nikdo nepomáhal, nikdo mi neměnil systém, musel jsem se přízpůsobit. Na druhou stranu nováčkové od tebe dostávaj všechno na zlatym podnose, jak se pak mají zlepšovat? Jdeš prostě sám proti sobě a postupně na to doplatíš. |
|
|
SmouKy_ |
Přidané 20.09.2014 14:15
|
![]() ![]() Příspěvků: 1592
Založený: 23.03.13
|
Citace Ruda napsal: Přesně tak, jestli chceš být v dobrém gangu musíš se zlepšovat. To že usnadníš nováčkům získat zbraně z nich neudělá skillery, a k čemu jim ty zbaně budou když s nima neumí ? |
|
|
Skiper |
Přidané 20.09.2014 17:12
|
![]() ![]() Příspěvků: 1768
Založený: 27.10.12
|
Citace Ruda napsal: Ruda má pravdu. Všetko nováčikom dávaš na zlatý tanier rovno pod nos. Ja som pred dvoma rokami dostal niečo? Nie nedostal,akurát tak hovno.Musel som sa tým predierať sám a nikto mi nepomáhal.Každý ma mal hlboko v paži.A to,že ty teraz robíš takéto koko**ny a ničíš zaužívané veci ma dosť prekvapuje. Trepeš tu úplne nezmysly o tom,že územie je rozdelené.Nech sa páči zaútočte nikto nikomu to nebráni.Lenže oni zaútočia,prehrajú a vyserú sa na to lebo sú to slabé gangy.Ktoré nevedia ani strielať,jazdiť.Musia sa postupne zdokonalovať.Nie ty im to dáš rovno pred nohy.Na! A hrajte sa. |
|
|
Koky |
Přidané 20.09.2014 23:13
|
![]() ![]() Příspěvků: 243
Založený: 08.02.14
|
Driv jsem chtel opravdu hodne do gagu, ale ted si uvedomuju ze uz to vlastne ani nema cenu.... Jo a ATomasi od kdy je teda zakaz vojensky techniky na uzemi a este k tomu trest ban na 50h nebo -2k rs |
|
|
wlcacek |
Přidané 21.09.2014 00:33
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 6229
Založený: 14.04.11
|
Citace thorous napsal: Nevydal jsi to Ty ATome, vydali jsme ho my správci . a má to své důvody. Osobně gang systém beru jen jako věc, která dělá mezi hráči rivalitu a zbytečně se mezi sebou pak hádají, takže GS opravdu nemám rád. ale když už tu je, tak je mou poviností to nějak zregulovat, aby to bylo hratelné, proto ty RPG jsou zakázané. jinak by to nebyl boj o uzemí ale jen killovačka s RPG nic víc nic mín. pak by low gangy neměli šanci vůbec. |
|
|
Mia_ |
Přidané 21.09.2014 00:38
|
![]() ![]() Příspěvků: 285
Založený: 18.07.13
|
ahá, fantomas, čiže majú byť všetky gangy low, žeby to bolo pre teba dobre, a ten hslot k tomu k tým zbraniam s dodávkami, to ty si berieš do vrecka, chceš len pre seba, a dobre vylepšuješ, ale proste gang systém nechaj na správcov gangu, nech Ti oni povedia, toto nemá zmysel, zbytočné hádky, urážky na teba, jasné tebe to je jedno ty si prídeš reštartnech a cs, si frajer no, čeliť tomu čo príde, radšej necháš trpieť AT, dodávky sú úplne na hovno, prečo by ju pred tým nemohli zobrať, veď sám si ***** do huby. CS // Ty chceš aby to tu prevzali kidi, lebo vieš že Ockovia a Mamičky majú kredit, a že Ti to nebude prekážať, si capo totálny no, vidieť na na ulici už by si domov nedošiel ![]() |
|
|
cryBelieber |
Přidané 21.09.2014 01:56
|
![]() ![]() Příspěvků: 18
Založený: 15.11.13
|
Moje Meno je Swa[GG]ie_ ... a tento text venujem tebe Atomas.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
eGhE |
Přidané 25.09.2014 20:04
|
![]() ![]() Příspěvků: 373
Založený: 23.09.12
|
Tych dodaviek je skoda , to je pravda .. Mozno by bolo lepsie vymysliet nejaky iny system pre ozivenie , ale ako hraci pisu tak ani neni co ozivovat , v kazdom pripade si to gang aj zasluzi ze ma tolko uzemia , kedze si to cele odmakali . Ano je to o tom ze proste lepsi gang a hraci v nom vyhravaju , nie som v gangu , ale zaujima ma vec , ze je potrebne pri starom systeme dodavok dostavat na jeden krat cca 5k m4 , 2k sawnov a pod ? To mi pride dost vela na jeden krat , ci ? |
|
|
ErvinBroucek |
Přidané 25.09.2014 20:07
|
![]() ![]() Příspěvků: 57
Založený: 14.09.14
|
Prosím vás už ty gangy nechce na pokoji, nebo to bude ještě horší než to je teď ![]() |
|
|
Geroj |
Přidané 25.09.2014 20:23
|
![]() ![]() Příspěvků: 1653
Založený: 03.01.13
|
Ehm.. musim k tomu aj niečo ja napísať.. tiež mi to vadi že mame "58k RS" a nemožem si vybrať zbrane ktoré si zaslúži každý člen OD, WESTU alebo IB .. samozrejme aj DC .. no ale toto neni spôsob ![]() |
|
|
Ruda |
Přidané 25.09.2014 21:48
|
![]() ![]() Příspěvků: 2692
Založený: 15.03.13
|
Nejvíc směšný je to, že ty gangy si ty zbraně a dodávky zasloužili. Scháněli dodávky týdny a ty to smažeš... |
|
|
Skiper |
Přidané 25.09.2014 21:50
|
![]() ![]() Příspěvků: 1768
Založený: 27.10.12
|
Citace Ruda napsal: Presne. |
|
|
MartiN |
Přidané 25.09.2014 22:19
|
![]() ![]() Příspěvků: 597
Založený: 14.08.11
|
ATomas sakra však ale o to ide vybudovať si medzi ludmi rešpekt a udržiavať/zvyšovať stále viac nie aby sme boli stále na jednej urovni.. Ty píšeš o gangoch len to,čo Ti povedia ostatný alebo čo prídeš na server a pozrieš si /gangy (rs) a mapu nevieš kolko práce to dá aby si sa dostal hore.K dodávkam,mal si nechať normálne sklady jak boli ešte dávno pradávno...Teraz je to všetko o tom kto koho vyzve na Gr a kto koho lagne a vyhrá...Kopu ludí nechápem význam gang..Každý v tom vidí len jazdenie ale to o jazdení absolutne neni.Gang má byť gang nie hrstka zavodnikov..Máš si budovať rešpekt či číslený,alebo mezdi ludmi na ulici,nie furt gr gr gr a tímto že si odobral možnosti mať zbrane iba ničíš všetko dobré čo tam bolo..Uzemie sa dostalo do bodu mrazu Gw tak isto.Tak prosím Ťa nejako to vyrieš lebo tu skočí každý človek čo ho tu držia gangy |
|
|
Geroj |
Přidané 25.09.2014 22:46
|
![]() ![]() Příspěvků: 1653
Založený: 03.01.13
|
Nj, teraz už ked vidim v chate "dodavku" tak to odignorujem -,- pretože viem že ma zabiju a zase mam PRD, GR su zalagovane -,- GW už pomaly taktiež.. už je to len o tom kto koho lepšie lagne a ani nerozoznáš s0beit od lagu, vráť aspoň starý system dodávok a nevymýšlaj blbosti "ked na to nemáš". |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 HlasůSkyrace
11 HlasůDeathmatche
3 HlasůParkoury
4 HlasůAkce smrti
3 HlasůDerby
0 HlasůTuning sraz
3 HlasůMám rád/a všechny druhy akcí