Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

LuCy - Vizitečka x Edit. :)
LuCy
Citace
Sotasek napsal:

Povedená vizitka, dost se mě líbí ty nadpisy, super hráčka, spolu vedeme věčné hádky ,která barva je lepší (Růžová x Fialová) :D *Dobrá práce*

Děkuji Sotásku. Smile. Samozřejmě, že fialová. Mimo
Sotasek
Není vubec zač, a samozřejmě růžová
Floatin
Dobrá obyvatelka obce Palomino Creek :D Občas ju stretnem,keď prejdem okolo jej domu :D Je s ňou sranda.Určite ešte dlho vydržíš na SP.Vizitóš je fajn a tie nadpisy čumím
SpaktosF5
na holku mas pekne zpracovanou vizitku :D..jeste by si tam mohla pridat svoji fotku a bude jeste lepsi :D
LuCy
Sotasek - Nikoliv. :D

Im_awesome - Děkuji, na SP mě ještě nějaký ten pátek rozhodně potkávat budeš. Smile

Spaktos - Díky moc, no s tou fotkou to moc nevidím, ale třeba bude. :D
GetUp
Ale v pohode vizitka,zaujímavé čítanie:D,žiaden papagáj alebo tak (y) . Nauč sa už jazdiť..¨ds
FoxCZ
Po editě nemám co dodat! Good job!
Jak už jsem jednou psal... Jsi jedna z mála hráčů na SP co jsou "normální"..
Za což jsem rád ;) Ptám se tě skoro pořád jak se ti na SP daří a vždycky řekneš "ANO"..
Takže jde vidět že se ti fakt na serveru daří..Doufám že se ti tak daří i v reálu ;)
Známe se už dlouho, ale začali jsme si psát až od prosince Sad
Napsal jsem ti... A hned jsem věděl že budeš v poho... Potom jsi mi dala skype a bavíme se pořád Smile Jsem rád že jsem tě poznal Lucíku :* :3 (PROMIň ZA TU SLOHOVKU :D)
LuCy
Domi: Děkuju, umím řídit ! :D

Foxík: Děkuju foxíčku, vážím si toho. Ať se Ti také daří. Smile
Chotycansky
Super **** co když chce tak si s váma udělá cokoliv :D - Fajn milá roztomilá inteligentní a těch dobrých vlastností by tam bylo dost kdybych se zapřemýšlel ... Fajn časy s tebou na SP ;)
LuCy
Citace
MrCaesar napsal:

Super **** co když chce tak si s váma udělá cokoliv :D - Fajn milá roztomilá inteligentní a těch dobrých vlastností by tam bylo dost kdybych se zapřemýšlel ... Fajn časy s tebou na SP ;)

Jéé **** :3 Ale moc přeháníš. Pusa Každopáně děkuju za pěkný komentík. Škoda, že už spolu moc neblbneme. Sad
Brian
Lůco,vizitka se mi strašně líbí,ty barvy,nadpisy,# - prostě krása.
Dozvěděl jsem se o tobě dost a určitě budeš fajn holka.
Na serveru jsme si párkrát napsali,nikdy jsem s tebou neměl žádnej problém a doufám,že ani mít nebudu.Ať se ti daří,jak na SP tak i v reále Smile
LuCy
Citace
Brian napsal:

Lůco,vizitka se mi strašně líbí,ty barvy,nadpisy,# - prostě krása.
Dozvěděl jsem se o tobě dost a určitě budeš fajn holka.
Na serveru jsme si párkrát napsali,nikdy jsem s tebou neměl žádnej problém a doufám,že ani mít nebudu.Ať se ti daří,jak na SP tak i v reále Smile

Moc děkuju, to jsem ráda. :3 Jinak ať se Ti také daří. ;)
Simino
Super hráčka dokonce i super holka fajn se s ní píše i povídá prostě nemám k ní co dodat jen tak dál LuCy Smile
Vizitka
Klik
Kurkuma
Vizitka pěkná, ty nadpisy jsou luxusní. Na serveru jsem tě párkrát zahlédl. Tak ať se ti daří. ;)
LuCy
Šimík: Jé děkuji :3 Ty jsi také moc fajn. Jsem ráda, že jsem Tě mohla poznat. Smile
kurkuma: Děkuji, ať se Ti také daří. ;)
Upravil/a LuCy dne 27.06.2015 10:16
Pandy
Jako hráčku tě neznám , ale na serveru jsem tě párkrát zahlídla. Vizitka luxusní, a velké + za to, že jsi další baba na SP :D A ted jsme i sousedky v BS! :D
At se ti daří, a třeba se někdy poznáme víc Palec nahoru
LuCy
Citace
werymex napsal:

Jako hráčku tě neznám , ale na serveru jsem tě párkrát zahlídla. Vizitka luxusní, a velké + za to, že jsi další baba na SP :D A ted jsme i sousedky v BS! :D
At se ti daří, a třeba se někdy poznáme víc Palec nahoru

Děkuji Werymex :D Ať se Ti také daří. Smile
_Steve-Man_
Jako hráčku tě vůbec neznám, ale občas tě zahlídnu někde po mapě:D
Vypadáš jako inteligentní a pohodová hráčkaSmile
Ať se daří, jen tak dál!;)
LuCy
Děkuji Steve, často si jen tak někde jezdím. :D Ať se Ti také daří hlavně v reálném životě. Smile
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
11 Hlasů
19%
Skyrace
14 Hlasů
25%
Deathmatche
4 Hlasů
7%