Informace o serveru
Číst diskuzi
Tak nějak debata o všem.
|
|
wlcacek |
Přidané 03.05.2015 12:21
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 6229
Založený: 14.04.11
|
Citace buulls napsal: Ponechám Tě v najivitě věřit všemu, co Ti kdo řekne. ![]() |
|
|
thorous |
Přidané 03.05.2015 14:05
|
![]() ![]() Příspěvků: 515
Založený: 20.10.12
|
Je to už nějaká doba, tak snad se mi dostane odpovědi. Pořád mi vrtá v hlavě, jak Keiss tak moc zachránil ekonomiku SP, že za to dostal unban a navrácení účtu, když celou dobu jenom obcházel a dostával bany za clea, cheaty a takový sračky a zda se bude historie opakovat. Díky |
|
|
Brutalus |
Přidané 03.05.2015 14:06
|
![]() ![]() Příspěvků: 1016
Založený: 27.10.13
|
Citace thorous napsal: K té poslední části....dokud zde budu, tak se historie opakovat nebude. |
|
|
Janci |
Přidané 03.05.2015 14:54
|
![]() ![]() Příspěvků: 1226
Založený: 29.01.12
|
Citace Brabus napsal: Povedal by som, že je to napísané pekne a obsiahol tam to, čo naozaj zažil, tak by som netvrdil, že to je len o ňom. Myslím, že to zobral z čo najširšieho spektra ![]() Ja som len rád, že som mohol zažiť tú dobu tak 2 roky dozadu, kde všade vládla viac-menej pohodová atmosféra a každý prevažne hráč ale aj administrátor sa dokázal povzniesť nad celú hru. Len je tak trochu smutné, že ludí čo si to pamätajú a oproti minulosti sa ich správanie nezmenilo tu je čoraz menej, ale o to je ten pocit cennejší. ![]() |
|
|
Teczka83 |
Přidané 03.05.2015 20:57
|
![]() ![]() Příspěvků: 1168
|
No wlčáku...já si už ani nevzpomínám, jak jsem tě poznal. Ale ty a Vojta jste stáli na straně hráčů. Dva hlavní admini, kteří byli na svém místě. Tebe jsem poznal pak osobně. Vlastně první neoficiální sraz SP. Až ty tu skončíš, tak skončí člověk, ve kterém měl řadový hráči zastání. |
|
|
wlcacek |
Přidané 05.05.2015 16:38
|
|
Citace Brutalus napsal: A ja rad odpovim na prvni cast otazky ,protoze na te posledni se s Brutem bezesporu shodnem. Keiss nam dostrkal relativne dost lidi co bugovalo (radove byla celkova castka kolem 10ti miliard a vedel jsem ,ze se na serveru dlouho neudrzi :-D tak co bych si nerisknul par dni slovnich utoku od hracu Teczko kazdy je nahraditelny ;-) Janci krasne jsi to zhrnul ![]() |
|
|
Teczka83 |
Přidané 06.05.2015 21:36
|
|
Vím že každý je nahraditelný. Jsem zvědav, kým nahradí Tebe ![]() ![]() ![]() |
|
|
Krowky |
Přidané 06.05.2015 23:11
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 5683
Založený: 12.12.13
|
Teczka zase v akcii alias prehaname co sa da. Keby padali bany za nazor tak padne banlist. Skor naopak , ta hranica tolerancie hracskych vybuchov nervov sa posunula daleko daleko vyssie v prospech hracov. Osocovanie a urazanie jednotlivcov ci uz celeho AT je na dennom poriadku a i napriek tomu tresty za urazku/osocenie AT padaju v malej miere naproti tomu ako by celkom kludne mohli ale ty tu z nas budes robit diktatorov co trestaju len preto ze sa im nejaky nazor nepaci. Prides na server raz za cas a potom na webe melies take veci o ktorych nemas ani sajnu. Pri sebemensom prehresku administratora Brutalus nevaha trestat a dba na to aby sme sa chovali v ramci dobrych mravov a profesionality, na kazdu chybicku nas upozorni a ako som uz napisal pri prehreskoch sme potrestani. Takze tvoje tvrdenie je uplne zcestne. |
|
|
wlcacek |
Přidané 07.05.2015 14:46
|
|
Ale tak holky nebudem se tu hadat ne? Ten topik je tu vicemene k tomu aby jste se dozvedeli a zavzpominali. Jinak Teczko s Tebou jsem si prvne psal ze vlady Lofastka. Stali jsme mezi warpem /SF a wang Cars :-D |
|
|
Shock_ |
Přidané 07.05.2015 17:09
|
![]() ![]() Příspěvků: 161
Založený: 25.04.14
|
Ach, škoda tě wlku :-'![]() |
|
|
Tress |
Přidané 07.05.2015 19:00
|
![]() ![]() Příspěvků: 2751
Založený: 22.11.11
|
jo vzpominky sou hezky, ![]() ![]() ale nebudu si tu kazit vzpominky a du se radsi napit ![]() |
|
|
Jiry |
Přidané 07.05.2015 19:42
|
![]() ![]() Příspěvků: 1332
Založený: 13.06.13
|
Někdy se neridit podle harmonogramu, takže moje otázka. Odcházel jsem z AT, před odchodem jsem zodpověděl 4 dotazy typu "KOLIK STOJI CHEETAH" a moje odpovědi byly 10 miliard a takhle byly všechny 4 dotazy. Tenkrát si mi dal Ban na 700h, když czet zmrazil server, a nebo nedávno když vam protestovali admini a psali takových dotazu asi 2 hodiny v kuse a postih nikde. Takže chci odpověď, bylo to z osobních důvodů, protoze jste si kompenzovali to, že jsem se na vás nebál otevřít hubu v apokecu ? Protoze jinak si to neumím vysvětlit, když jsem za tyhle 4 dotazy dostal 700h a oni nic. Takze jak to bylo? Když už je po všem ? ![]() psáno na tabletu. |
|
|
VTEC |
Přidané 07.05.2015 20:07
|
![]() ![]() Příspěvků: 476
Založený: 24.06.11
|
Jo a tohle je jen wlčákův příběh, už se tu odehrálo fakt spostu věcí a moje chorá hlava 70% meho příběhu běhaní po serveru zapomněla, takže děkuju wlkodlakoj za nějaký to osvěžení.. měl jsem si psát od příchodu na server nějakej deníček SP, dneska si to přečíst by byl nostalgickej zážitek jako kráva xDD DDěkuju za označení dobrýho admina, ale z meho pohledu to tenkrát byla brnkačka oproti dnešku.. líbí se mi tvoje slova ohledně opěvovanej starej SP, oni lidi rádi vzpomínaj na první stovky odehranejch hodin kdy to mělo nej čáro, bylo pro ně vše nový.. hra, komunita, zábava.. mi to strašně připomíná jednu věc z real života ale to už tu nebu slohovat.. jojo starý dobrý časy a vzpomínky na ně to je cennej matroš, ale hodiny se točej a my musíme s nima |
|
|
wlcacek |
Přidané 07.05.2015 22:26
|
|
Citace Jiry_ napsal: Ano ban ti byl udelen ban. A to hlavne z toho duvodu ze opravdu nemam rad kdyz nekdo s necim konci a neumi to normalne a uprimne nebyl jsi nijak moc kvalitni admin, abych u Tebe primhouril oci. Osobni duvody k tomu netaham a to Tvoje jak Ty rikas otevreni drzky nikdy nestalo za nic protoze to nikdy nemelo ani hlavu a ani patu. Byli zde jiny, od kterych by ses mohl ucit :-) Zde mas podmet k banu Citace [17,40,28][CMD] //jdu to vyjailovat + Citace [00,18,16][CMD] /giveammo 119 3000 Cezet byl oproti Tobe profik.proto u nej se neresil nijak zasadni trest. Kdyz admini protestovali tak sli za nejakym cilem. Pak opet neni duvod k tresru ale duvod k reseni situace. Citace VTEC napsal: No a to je jen zlomek toho co jsem chtel napsat. Ano vzpominky uchovavat ale nezapomenout jit s dobou . Bylo by fajn si precist pribehy veteranu.pak by jsme se nasmali . :-) |
|
|
andyyzz |
Přidané 07.05.2015 22:44
|
![]() ![]() Příspěvků: 419
Založený: 07.03.14
|
Wlcacku, pěkná slohovka.![]() |
|
|
Jiry |
Přidané 07.05.2015 22:54
|
![]() ![]() Příspěvků: 1332
Založený: 13.06.13
|
Takže situaci si pamatuji dobre s /giveammo je to klasicky příkaz pro hráče, /giveammo id hráče a množství zbrani, zbraň se posila ta co mas v ruce a admin příkaz byl myslím ze /giveammo id zbraně 1-26 a množství.To jen ukazuje na tvou neznalost jak to na sp chodi bežně a ty hp uz si nejak nepamatuji. Nikdy jsem se nesnažil byt kvalitní admin, od toho jsou tu jiní co je to pro ne zivot. Takže druha část, takže dostal jsem ban za ty vtipný dotazy, nikoho jsem nevyjailoval, byl to jen vtip. K tobě nikdy jsem te nemel nejak rad, nevíš jak to na sp chodi mezi hrací, mezi gangy a podobne. Odsuzoval si lidi jen proto, ze měli gang a nejezdili mise. A jinak ze moje výroky neměli hlavu a patu, s některými i souhlasil brutalus kdyz jsem odcházel, napsal jsem ze uz to Pixel moc neunasi a do mesice vybanoval server, ale neměli hlavu ani patu, jjj |
|
|
Teczka83 |
Přidané 07.05.2015 23:10
|
|
Citace wlcacek napsal: No jo, máš recht ![]() ![]() |
|
|
wlcacek |
Přidané 08.05.2015 00:46
|
|
Citace Jiry_ napsal: Pouze jsem vytahl vytazky z tveho logu dodane v tvem odchodu. Mimoto i Brut vi ze tve zvasty nemeli ani hlavu a ani patu ackoliv myslenka byla kolikrat dobra. Kdybych nevedel jak to mezi hraci chodi, pak bych nemohl fungovat az do ledna. Gangy neustale usmevne tema. Jen te opravim v tvem mylnem mineni. Neodsuzoval jsem lidi kvuli tomu ze jsou v gangu, ale kvuli jejich neustalemu placi o RS ,prohranych gr a vecne hadky. Pouze tim jedinci otravuji hru a dava gang system do sedeho stinu. Vidis sam pises ze me nemas rad,pak tedy Tvuj nazor nemuze byt objektivni. Ty osobne mi nevadis, ba naopak, mam te vcelku i rad, jen me u tebe vzdy stvalo, ze sis neumel obhajit svuj nazor. Nikdy jsi se nesnazil byt kvalitni admin? Pak je tedy Tvuj vstupdo AT absolutni nesmysl. A Tva hanliva slova na kterehokoliv administratora pouze blud,ktery nema absolutne zadnou vahu:-) Teczko tak Detra a Cezeta a reseni ti popisu zitra:-) |
|
|
Brutalus |
Přidané 09.05.2015 17:29
|
![]() ![]() Příspěvků: 1016
Založený: 27.10.13
|
Citace Teczka83 napsal: Tyhle hloupý povídačky mám nejradši ![]() |
|
|
dpq7WImm8w |
Přidané 09.05.2015 18:58
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 8294
Založený: 30.04.12
|
Citace Teczka83 napsal: Dovol, abych opravil Tvé chybné vyjádření. Já se staral o svou přidělenou "práci", vykonával jsem ji tak, jak nejlépe jsem uměl a ještě mezi tím stíhal poukazovat na "chyby" ostatních, na které by se bez mého zásahu kolikrát ani nepřišlo. ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 HlasůSkyrace
9 HlasůDeathmatche
3 HlasůParkoury
4 HlasůAkce smrti
2 HlasůDerby
0 HlasůTuning sraz
3 HlasůMám rád/a všechny druhy akcí