Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Sraz SP morava 2015
LEO
Tak kolik lidí dorazí? :D Jinak by jsme mohli udělat soutěž o nejlepšího alkoholika srazu, třeba o 100mg, bych to klidně sponzoroval, minulý sraz bylo kandidátů hodně, tak proč ne :D Nebo soutěž "nejlepší flaška srazu" :D Asi vezmu absinth a něco slabšího, tak bacha, budeme tam chodit po všech končetinách zároveň :D
Sipoxx
Citace
LEO napsal:

Tak kolik lidí dorazí? :D Jinak by jsme mohli udělat soutěž o nejlepšího alkoholika srazu, třeba o 100mg, bych to klidně sponzoroval, minulý sraz bylo kandidátů hodně, tak proč ne :D Nebo soutěž "nejlepší flaška srazu" :D Asi vezmu absinth a něco slabšího, tak bacha, budeme tam chodit po všech končetinách zároveň :D

Nejlepší byl asi ATomas nebo Bony :D jazyk Relax
LEO
Citace
Sipoxx napsal:

Citace
LEO napsal:

Nejlepší byl asi ATomas nebo Bony :D jazyk Relax

Bony Nemůžu
carbon
:D :D bony byl minule zamoc no :D

Klidně nějakou soutěž můžeme udělat :D něchám to na tobě kubiczej :D něco vymysli a sepiš to :D já to zvěřejním :D
LEO
Citace
carbon napsal:

:D :D bony byl minule zamoc no :D

Klidně nějakou soutěž můžeme udělat :D něchám to na tobě kubiczej :D něco vymysli a sepiš to :D já to zvěřejním :D

Nic vymejšlet nebudu, to až tam, prostě kdo nejvíc hecne, na tom se nedá nic vymyslet:D
Pandy
Takovych super lidi, že bych dojela taky twl ? :D chce to poradnou ostudu , jen problem ,že vlakem/busem se mi zidle a spacak fakt tahat nechcou:D takze asi budu spat nekde v ptaci budce na stromě :D
LEO
Citace
werymex napsal:

Takovych super lidi, že bych dojela taky twl ? :D chce to poradnou ostudu , jen problem ,že vlakem/busem se mi zidle a spacak fakt tahat nechcou:D takze asi budu spat nekde v ptaci budce na stromě :D

Můžeš spát u mě v autě, když mi s autem neujedeš domů :D A na sezení je furt něco, bedna od piva nebo nějakej špalek, minule tam neměl myslím židličku nikdo, dokonce se na bedně od piva i spalo nebo v kufru auta, tak že asi tak Nemůžu

S pozdravem Kubiczej...:D
Pandy
Citace
LEO napsal:

Můžeš spát u mě v autě, když mi s autem neujedeš domů :D A na sezení je furt něco, bedna od piva nebo nějakej špalek, minule tam neměl myslím židličku nikdo, dokonce se na bedně od piva i spalo nebo v kufru auta, tak že asi tak Nemůžu

To řeknu hned né ? Copak vypadám na nákou pipku co potrebuje zlaty křeslo, aby si neušpinila prdýlku :D:D Jsem puvodem z vesnice, chrápání na slámě, spaní venku nebo v autě na denním poradku.
Jednou jsem prespala v kurníku u slepic, no a ? taky me nevyhodili :D
Twl tak to asi pojedu, a stopem , ale fakt nevím kde presne ta díra je, doufam ze tam je poradna voda nekde, miluju koupání :D
carbon
Citace
werymex napsal:

Citace
LEO napsal:

To řeknu hned né ? Copak vypadám na nákou pipku co potrebuje zlaty křeslo, aby si neušpinila prdýlku :D:D Jsem puvodem z vesnice, chrápání na slámě, spaní venku nebo v autě na denním poradku.
Jednou jsem prespala v kurníku u slepic, no a ? taky me nevyhodili :D
Twl tak to asi pojedu, a stopem , ale fakt nevím kde presne ta díra je, doufam ze tam je poradna voda nekde, miluju koupání :D

Pokud by jsi jela vlakem tak dojeď do města "grygov" potom už tě kubiczej nebo já přivezu na sraz :D jen dojeď čím víc tím líp :D
NoWiiS
Možná dojedu ale nwn nwn :D
Pandy
Okey :D grygov twl to je jak za komančů naky ghetto :D :D snad to najdu :D
LEO
Citace
werymex napsal:

Okey :D grygov twl to je jak za komančů naky ghetto :D :D snad to najdu :D
Aj z Olomouce by tě mohl někdo vzít, aspoň teda já z Olomouce pojedu :D
_Steve-Man_
Mám to jen 50km, mám všechny potřebné věci. Ale je tu háček, nejsem ještě plnoletý a nechci tam být ten nejmladší křen:D:D Termín mi bohužel nevyhovuje Sad
Co se týče odvozu, ten by mi určitě zařídíl Nosferatu, že Nosfíku?:D:D:D
LEO
Citace
_Steve-Man_ napsal:

Mám to jen 50km, mám všechny potřebné věci. Ale je tu háček, nejsem ještě plnoletý a nechci tam být ten nejmladší křen:D:D Termín mi bohužel nevyhovuje Sad
Co se týče odvozu, ten by mi určitě zařídíl Nosferatu, že Nosfíku?:D:D:D

Plnoletost není podmínkou, minule tam byla taky věková skupina lidí 16-18, pak i starší, to neřeš :D Není podmínkou, že se každej musí vylít jak váza:D
DJ_David_SK
Ked Budem moct pridem takze tak na 50%
Pospa
Uvidíme, zkusíme, snad jo ..
Marcan1
Carbone? Na 70% dojedu Smile
_iGDuff_
Jede někdo z Ostravy kdyžtak SZ či mě kontaktujte na webu _iG.Duff_ Smile
Johnny
V Grygově jsem skoro pořád, když to půjde, dorazím alespoň na chvíli.
Neophyte
No já to mám ani ne 30 min, ale bohužel zrovna ty dva dny jsem pryč. Škoda, že se nemohu zúčastnit tak ať se Vám to podaří Smile
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche
3 Hlasů
8%