Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Reformu ?
jannav
Jen tu melou hlouposti a nutí hráče kupovat nehorázné množství kreditů a aut a prostě všeho!At je reforma sám mám přes 2 miliardy ale všeho a ne tohle bože začněte přemýšlet a ne jen odrbat ti co makali a závistivci se budou smát že bohatí o vše přišli! Prostě reset totálně všeho a ohodnotit hráče s hodiny!!!
MarTinSVK
Atomas, podla mna uplna sprostosť, vratil som sa aktivne na superparbu po 2 rokoch ako som spomínal aktivne hram každy den aby som si nasporil na nemovitosť , nahral som už 360 000 000 a zrazu paf, ty mi ich vezmeš len tak? :O akože system 0 bodov. ahoj čau server ak nedaš vzorec na čiastku na učtoch... nema to zmysel, system je tam v pohode
Undefeated420
Reformou se vyřeší max ceny aut,domu a kreditů ale jaký to má smysl jen reset peněz bude to akorád nespravedlivé když někteří teprve mají ani ne 50-100h a šetří na dům a na auto jako mě to osobně nevadí ale nechal bych hodiny a levely hráčum protože někdo do těch levelu taky něco investoval Smile
cZSpajkdR
Irish_CZ: Hodiny a levely zůstanou Facepalm Resetují se ti pouze peníze.

A i tak,po serveru běhá plno hráčů co mají stamiliony na účtu a ani ne 300 hod,protože vzali mámě kreditku a běželi si nacvakat kredity.. Tohle je fakt otřes a nesnáším to,jasně,ti co si tady poctivě vydělávají (viz. já),tak těm se ani nedivím,že se zlobí.. Ale pokud už máte těch pár stamilionů,určitě už musíte mít odehráno už alespoň přes 500 hodin.. Sice to není velká suma,ale pořád máte šanci si ty hodiny nahrát,protože se ani neví,kdy reforma bude,tak se tady teď nečertěte.
ShouT_
Nejde mi ani tak o $ ale,ked sa zamysliš kto to **** cele? No Ty,daš tam double bonus + hodinovy bonus + nevim co ešte. Tym padom dojde novaček trošku okuká server a ide nato. Za den zarobi 30-40mg a zachvilku je tam s $ kde dlhodoby hrač.
A to na hodiny x 100 000$ je nanic.
Mohol by si to vyratat nejak podla banky kolko maju teraz. Predsta ,ked ma nekto 1k hodin a ma 2mld tak moc mu po reforme nezostane.
No nejaky zavislak co tu sedi x hodin denne dostene vic $.
Reforma nepomože, ked sa to cele nepremaže. Nemovitosti sa neuvolnia a za rok možeš davat dalšiu reformu.
Keby si nedal tak velke odmeny nemusela byť žiadna reforma.
V ankete som dal aj tak ano,lebo to už nema zmysel.
Undefeated420
Já vím že jenom se resetnou peníze i mě to taky štve že někdo prodává 100k kreditů ale že majetek zůstane to znamená že nemovitosti zůstanou těm bohatým hráčum a normální poctivý hráč na to musí šetřit i kdyby ta reforma nebyla Smile
5Zigen
Já s reformou souhlasím, je potřeba jí udělat, aby ceny nebyly tak vysoko
_Steve-Man_
Reforma je potřeba, ceny jsou fakt VYSOKÉ.

PS: Chápu to dobže, že když mám nemovitost tak o ní nepříjdu?:D
Salamoun
Souhlasím, už mě ani nebaví vydělávat a reforma by dala serveru celkový nádech a chuť hrát. Já mám kolem 900 mg, čím se nechlubím, ale co za to dnes koupím, když je 60 % nemovitostí neprodejných.
Rosta
Citace
Irish_CZ napsal:

Já vím že jenom se resetnou peníze i mě to taky štve že někdo prodává 100k kreditů ale že majetek zůstane to znamená že nemovitosti zůstanou těm bohatým hráčum a normální poctivý hráč na to musí šetřit i kdyby ta reforma nebyla Smile

Jen tě opravím, že ti "bohatí hráči" jsou taky poctivý, vydělali jsi na to stejně jak se snažíš vydělat ty. Takže to mají zaslouženě Smile
ShouT_
Citace
Rosta napsal:

Citace
Irish_CZ napsal:

Jen tě opravím, že ti "bohatí hráči" jsou taky poctivý, vydělali jsi na to stejně jak se snažíš vydělat ty. Takže to mají zaslouženě Smile

Dobre mate zašlužene (to ma každy). Ale zober si co ,ked nejaky typek nechce nemovitost ale šetri ,len $ aby mal vela.
Teraz dojde panko a da reformu a dojde o ne. Ty nedojdeš skoro o nic, len o $ ale Luxusne nemovitosti ti zostanu tak to ta tak nenase.re
Upravil/a ShouT_ dne 23.09.2015 19:55
Bony
Na reformu už je hodně pozdě. Pokud reformu tak všeho a né jen jednu věc z X.
Zawy
Souhlasím, ikdyž bych resetnul vše kromě hodin, gangů, popř. firem.
Domes
Někteří píšete, že by se měli zresetovat aji nemovitosti což je totální blbost. Ti hráči co mají nemovitosti si na ně nějak museli vydělat a vy jim je chcete odebrat? Když vám hráč nechce prodat nemovitost tak je hned podle vás zmetek a nevím bůhví co. Tu nemovitost nechce prodat jen se strategie a nebo že mu vydělává nějaký ty $$ a aspoň nemusí jak vůl jezdit non-stop mise. Já jsem pro reformu, ale jen peněz neodebírat žádný auta, nemovitosti, ale pouze ty prachy . Tech peněz je hroooozně moc v oběhu, kdyby dal ATomas reformu aspoň by se ty peníze v oběhu stáhly o 50% cca. Za mě bych k té reformě přidal jednu věc a to že bych zmenšil maximu co můžete mít v bance. Toto je můj názor a je mi jedno to kdo si o něm co myslí. Jednoznačně říkám REFORMA ANO!

superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=14653
_Zero_X_
Hlasuju Pro Reformu!!
andyyzz
Pochybuji, že tato reforma by měla smysl. Hráči se už teď snaží vyměnit peníze za majetek, kredity, marihuanu... Po reformě to prostě prodají a mají zpět své peníze a k tomu ještě peníze za nahrané hodiny.
_Steve-Man_
Citace
Zawy_ napsal:

Souhlasím, ikdyž bych resetnul vše kromě hodin, gangů, popř. firem.

Jasně, a o nemovitost na kterou jsem šetřil xxx hodin jen tak příjdu?? kdybych měl přijít o všechno, tak proč jsem na SP teda hrál?
fIoW
SOUHLASÁM S DOMESEM !!

Reformu by to chtělo, ale pouze a jen pouze herních peněz, ty si klidně vemte, ale nemovitosti, na který sem si vydělával 1,000 hodin a chtěl sem je už od začátku na SP, který konečně mám, tak to ne ..
img.tpx.cz/uploads/horsedickgang.png
img.tpx.cz/uploads/Discord%20Banner%20Mandy.gif
_Steve-Man_
Citace
Mejtes napsal:

SOUHLASÁM S DOMESEM !!

Reformu by to chtělo, ale pouze a jen pouze herních peněz, ty si klidně vemte, ale nemovitosti, na který sem si vydělával 1,000 hodin a chtěl sem je už od začátku na SP, který konečně mám, tak to ne ..

Plně s tebou souhlasím, nechci přijít o nemovitost kterou jsem chtěl tak dlouho.
thorous
Nechapu, proč by se to mělo tykat jenom peněz, kdyz uz mazat, tak všechno. Jak auta, tak nemovitosti, firmy, gangy atd. Pak několik měsíců po reformě se nebude nic prodávat a kdyz uz jo, tak za nehorázný částky.
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasů
19%
Skyrace
9 Hlasů
21%
Deathmatche
3 Hlasů
7%