Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

SRAZ PO DRUHÉ
Zrušený účet
Jelikož jdu 15.11. Od 7:00 do práce, tak ještě nevim, jestli přijedu. Sice to mam hoďku cesty autem, ale uvidim. Myslel jsem, že si i připijeme, takhle bych nemohl... No, nevim, ještě si to rozmyslim ;)
Ameli1
Tak nějak to vidím, že asi přijedu, ale zrovna nějakej chlastací sraz neni nic mýho. Stejně nejspíš pojedu autem. Vidím to jako možnost pokecat a seznámit se v reálu s lidma ze SP.

Každopádně bych byl rád za nějaký časový upřesnění a místo. Jinak, kdo by měl zájem, tak na trase Žatec - Praha můžu někoho vzít.
Upravil/a Ameli1 dne 10.11.2015 22:40
Ruda
Nedorazím. Nějak jsem nekontroloval tenhke topic a zrovna o víkendu mám zkoušku. Sorry boys.
Teczka83
Tak sraz se musí odložit na neurčito. Vzhledem k časové tísni a neschopnosti organizátorů se domluvit :D. Ve 21:30 SMS Cezetovi: "Můžu ti zavolat?". V 05:30 SMS od Cezeta: "Můžeš" :D:D:D.
Myslím si že ani Cezet by nedorazil. Takže počkám až co sem napíše a uvidíme dál. Každopádně sraz se uskuteční na stoprocent, ale bude se muset změnit datum.
CzSK
Punťo, klidně mi zavolej teď, zatahuju školu. :D Jinak s tím srazem to nevidím zatím moc dobře, protože ani já nemám prachy (nemám žádný příjem), i když vím o téhle akci dýl, nenašla se moc možnost sehnat prachy.
Každopádně v úterý je demonstrace v Praze, takže kdyby někdo šel, klidně by jsme mohli pokecat i tam. Tam prachy nebudou za potřeba. :D
Ameli1
Záleží jaká demonstrace :D, tak v úterý bude volno, tak by to nemusel být problém.
CzSK
Citace
Ameli1 napsal:

Záleží jaká demonstrace :D, tak v úterý bude volno, tak by to nemusel být problém.

Proti islámu :D
Zrušený účet
Jupí, změna datumu se mi hodí, snad se opět nedohodnete na datumu, kdy budu v práci, což je docela těžký se netrefit :D
Teczka83
Jakube během dneška zavolam. Do večera. Tak hlavně nehoň Blacka a zvedni to. Mluvil jsem s Amálkou a když tak by jsme dorazili i do Berouna, pokud by to v tý Praze byl problém Smile
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasů
19%
Skyrace
9 Hlasů
21%
Deathmatche
3 Hlasů
7%